Artık bende öyleyim belki bir değil ama 1 gelse 1 ileri 1 geriyim bende.tutarsiz görünüyorumdur muhtemelen ama böyle hiç uzulmedigimi farkettim27 senedir yaşıyorum şu hayatı. Tek insan evladına dahi hak etmediği değeri verdiğim için sonunda karlı çıkmadım. O sebeple ne görürsem ona göre şekil alıyorum. Bir gelene gönlüm 3 gitse de dilim davranışım 1 gider. Hiçbir zararını da görmedim
Ya ben de böyle davranınca popüler oldum. Reddettikçe arıyor kız beni.. vay be boşuna değer vermişiz karşımızdakine yıllarca.Artık bende öyleyim belki bir değil ama 1 gelse 1 ileri 1 geriyim bende.tutarsiz görünüyorumdur muhtemelen ama böyle hiç uzulmedigimi farkettim
Ya ben de böyle davranınca popüler oldum. Reddettikçe arıyor kız beni.. vay be boşuna değer vermişiz karşımızdakine yıllarca.
Bana laf getirmedi.. Hatta bir keresinde kendisi benim hakkımda onlara söylediğini bana da söyledi. İlk evlendiğimde daha aralarında bekarlar vardı beraber kalmak istiyorlar beni çağırıyorlar eşim de kalmamı istemiyordu. O zaman arkadaşım Talia bize soğuk davranıyor gelmek isteseydi gelirdi demiş diğerleri de hayir oyle düşünme Talia yapmaz eşi gerçekten sıkıntı yapıyordur demişler. Oda bna anlatmıştı ben senin hakkinda böyle dedim onlarda böyle dediler diye.. Kizlar basta dediklerinden etkilenmiyorlardı ama artık etkilenmişler. Ben uzun süre görüşememiştim onlarla. O sıra soğukluk girdi.Sorunu çok yüzeysel anlatmişsınız fikir ayriligi yasadiginiz konu nedir bilmeden yorym yapmak dogru degil bence. Size gidip gelen o arkadasınız laf alip laf getirmiş demek ki siz o evinize gelen arkadasinizla diger arkadaslarinizin belki de hakkinda konustunuz bilemiyorum ama sizde de var gibi hatalar...
Kırk yılın başı bir araya gelmişiz onda da oturup görümce-kaynana dedikodusu yapıyorlardı biri diyor benimki böyle yaptı biri diyor benimde eltim şöyl. Yahu dedim hangimizde yok ki sorun? Niye bunu bu kadar büyütüyorsunuz gundemimiz bu mu yani vs. Israrla dedikodu etmediklerini sadece birbirlerinden tavsiyeler aldıklarını söylediler bir ağızdan. Bende he tamam siz doğrusunuz dedim. Olay bu yani :)Hemfıkır olmadıgınız konu neydi, en onemlı seyı yazmamıssın?
Vallahi şu tek taraflı anlatıklarınıza bakacak olursak her şey güllük gülistanlik ama nedense sorun olmuşBana laf getirmedi.. Hatta bir keresinde kendisi benim hakkımda onlara söylediğini bana da söyledi. İlk evlendiğimde daha aralarında bekarlar vardı beraber kalmak istiyorlar beni çağırıyorlar eşim de kalmamı istemiyordu. O zaman arkadaşım Talia bize soğuk davranıyor gelmek isteseydi gelirdi demiş diğerleri de hayir oyle düşünme Talia yapmaz eşi gerçekten sıkıntı yapıyordur demişler. Oda bna anlatmıştı ben senin hakkinda böyle dedim onlarda böyle dediler diye.. Kizlar basta dediklerinden etkilenmiyorlardı ama artık etkilenmişler. Ben uzun süre görüşememiştim onlarla. O sıra soğukluk girdi.
Hayır, arkalarından neden atıp tutayım. Öyle olsa zaten bilirim niye bu hale geldiğimizi. Arkalarından kötü birsey konuşmadım ne o gelen arkadaşımla nede bir başkasıyla.Benım anlamadığım eve gelen arkadaşınıza siz diğer arkadaş hakkında atıp tutmuşsunuz yani aslında yazdıklarınıza göre bunu yapan ilk sizsiniz yani sizde masum değilsiniz. Fikir ayrılığı yaşadığınız konu nedir? 3 kişi birden neden zıt görüşte olsun ki? Her şey havada kalmış
Vallahi şu tek taraflı anlatıklarınıza bakacak olursak her şey güllük gülistanlik ama nedense sorun olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?