- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
bizimki ailesine çok düşkün hergün içiçeyiz zaten çocuklara da onlar baktığı için malum.kv me mi? çalışınca öyle sürekli gidilmiyor ki
yok aramızda öyle sürekli git geldurumu yok
biz daha önce ankarada yaşıyorduk ,kvme yakın olan ile daha 1 sene önce taşındım ,hep uzakta idik zaten ,gitme gelme alışkanlığımız yok yani
çocuklara bakıyorlarsa yapacak birşey yok ama .bizimki ailesine çok düşkün hergün içiçeyiz zaten çocuklara da onlar baktığı için malum.
Keşke öyle olsa da işte olmuyor benim aldığım maaş belli bakıcıya ya da kreşe para vereceğime çalışmasam daha iyi. Bende 8 sene çalışmadım çok pişmanım keşke çalışssaydım daha 2,5 yıllık sigortam var sadece.çocuklara bakıyorlarsa yapacak birşey yok ama .
biz yalnız eşimle ikimiz büyüttük çocukları
rapor ,izin ücretsiz izin derken kreş yaşına gelince kreşe .
kimseye minnetimiz yok
eşim de aileci biri değil ,bağları çok kuvvetli değil öyle .
benim ailem ile daha sıkıdır bağları eşimin:)
kendi trafı biraz cahil insanlar ,çok bulaşmak istemiyor akrabalarına :)
benim ailem ise ,ailem değil sülalem hep eğitimlidir,kültürlüdür,sülalem doktor ,öğretmen ,avukat üst seviye hep,bizde okumamış hiç yok sülalede. eşime daha yakın yani her açıdan
canım ben de aynı.Keşke öyle olsa da işte olmuyor benim aldığım maaş belli bakıcıya ya da kreşe para vereceğime çalışmasam daha iyi. Bende 8 sene çalışmadım çok pişmanım keşke çalışssaydım daha 2,5 yıllık sigortam var sadece.
evet canım öyle. emeklilik ne zaman nasipse?canım ben de aynı.
yıllarca boşa çalıştım ,kreşlere ,ama istifa da edilmiyor işte mecbur çalıştım ne yapayım can sağlığı olsun
oo daha çok var ,58 de kadınlara ,ama erken emeklilik filan çıkarsa o zaman nasıl olur bilmiyorum,20 yıl hizmetim varevet canım öyle. emeklilik ne zaman nasipse?
Senin tamam yılın prim de tamamsa eğer eyt vurmadı mı sana . Daha benim çok çalışmam lazım.oo daha çok var ,58 de kadınlara ,ama erken emeklilik filan çıkarsa o zaman nasıl olur bilmiyorum,20 yıl hizmetim var
yok vurmadı eyt malesefSenin tamam yılın prim de tamamsa eğer eyt vurmadı mı sana . Daha benim çok çalışmam lazım.
Bende çıkıyorum canım teşekkür ederim. Sana da iyi haftasonları. Misafir çağırabilirim belki bakalım. ama kendime zaman ayırcam inşallah.birazdan çıkarım canım ben
sana mutlu haftasonları dilerim
kendine de vakit ayırmayı unutma
gece al kahveni ,aç bir film,ev sessizken kafanı boşalt
ptesi görüşürüz
Kız uyuyamadım bir bakayım dddim
Ben bozdum diyeti akşam tost yedimKız uyuyamadım bir bakayım dddim
Ay telefondan da çok zor oluyormuş br yazmak:) şuan fena şekilde diyeti bozup içerdeki salçalı makarnayı yiyesim var da, yememek için kendimi burda oyalıyorum :) sen napıyorsun, misafir çapırıcam demişsin, git iki kısır börek çörrk yapsana :)
Sana noluyo daha birinci gün bozuyorsun, ben 1.5 aydır çabalıyorum :)Ben bozdum diyeti akşam tost yedimyarına kısır yapcam misafir var gel bacım sen zayıfsın ye gitsin yarın yürüyüşe gidersin
Can bogazdan gider ye gitsinSana noluyo daha birinci gün bozuyorsun, ben 1.5 aydır çabalıyorum :)
Misafir beni görünce kaçar, tüm kısır da bana kalır, sonra da 1.5 ay çöp olur, nasıl, iyi fikir dimi :)
Kız yeme dayan desene:)
Genç mi:) hangi genç o, genç olan sensin:) hah tam grup:) tost yediğini de yazdın mı bari:) linçlesinler biraz da aklın başına gelsin :)Can bogazdan gider ye gitsingençsin yakarsın ben birde diyet grubuna katıldım bugün yarın başlarım yine
Yok çaktırmaGenç mi:) hangi genç o, genç olan sensin:) hah tam grup:) tost yediğini de yazdın mı bari:) linçlesinler biraz da aklın başına gelsin :)
Hadi bakalım inşallah:)Yok çaktırmavercem kilo bak görürsün
Evet, ruh yaşım 15 filan sayılabilir :) henüz ergen gibiyim dimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?