çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

bizimki ailesine çok düşkün hergün içiçeyiz zaten çocuklara da onlar baktığı için malum.

bizimki ailesine çok düşkün hergün içiçeyiz zaten çocuklara da onlar baktığı için malum.
çocuklara bakıyorlarsa yapacak birşey yok ama .
biz yalnız eşimle ikimiz büyüttük çocukları
rapor ,izin ücretsiz izin derken kreş yaşına gelince kreşe .
kimseye minnetimiz yok
eşim de aileci biri değil ,bağları çok kuvvetli değil öyle .
benim ailem ile daha sıkıdır bağları eşimin:)
kendi trafı biraz cahil insanlar ,çok bulaşmak istemiyor akrabalarına :)
benim ailem ise ,ailem değil sülalem hep eğitimlidir,kültürlüdür,sülalem doktor ,öğretmen ,avukat üst seviye hep,bizde okumamış hiç yok sülalede. eşime daha yakın yani her açıdan

Keşke öyle olsa da işte olmuyor benim aldığım maaş belli bakıcıya ya da kreşe para vereceğime çalışmasam daha iyi. Bende 8 sene çalışmadım çok pişmanım keşke çalışssaydım daha 2,5 yıllık sigortam var sadece.

canım ben de aynı.
yıllarca boşa çalıştım ,kreşlere ,ama istifa da edilmiyor işte mecbur çalıştım ne yapayım can sağlığı olsun

birazdan çıkarım canım ben
sana mutlu haftasonları dilerim
kendine de vakit ayırmayı unutma
gece al kahveni ,aç bir film,ev sessizken kafanı boşalt
ptesi görüşürüz

birazdan çıkarım canım ben
sana mutlu haftasonları dilerim
kendine de vakit ayırmayı unutma
gece al kahveni ,aç bir film,ev sessizken kafanı boşalt
ptesi görüşürüz
Bende çıkıyorum canım teşekkür ederim. Sana da iyi haftasonları. Misafir çağırabilirim belki bakalım. ama kendime zaman ayırcam inşallah.

enteldantell vay çatlak patlak kardeşim naber
Kız uyuyamadım bir bakayım dddim
Ay telefondan da çok zor oluyormuş br yazmak:) şuan fena şekilde diyeti bozup içerdeki salçalı makarnayı yiyesim var da, yememek için kendimi burda oyalıyorum :) sen napıyorsun, misafir çapırıcam demişsin, git iki kısır börek çörrk yapsana :)

Ben bozdum diyeti akşam tost yedim yarına kısır yapcam misafir var gel bacımsen zayıfsın ye gitsin yarın yürüyüşe gidersin

Ben bozdum diyeti akşam tost yedim yarına kısır yapcam misafir var gel bacımsen zayıfsın ye gitsin yarın yürüyüşe gidersin
Sana noluyo daha birinci gün bozuyorsun, ben 1.5 aydır çabalıyorum :)
Misafir beni görünce kaçar, tüm kısır da bana kalır, sonra da 1.5 ay çöp olur, nasıl, iyi fikir dimi :)
Kız yeme dayan desene:)

Sana noluyo daha birinci gün bozuyorsun, ben 1.5 aydır çabalıyorum :)
Misafir beni görünce kaçar, tüm kısır da bana kalır, sonra da 1.5 ay çöp olur, nasıl, iyi fikir dimi :)
Kız yeme dayan desene:)
Can bogazdan gider ye gitsin gençsin yakarsın ben birde diyet grubuna katıldım bugün yarın başlarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…