- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
birinden başla:)Hangi birini sayayım
YOK CANIM SORUN DEĞİL :)
Sabahtan beri ayaktayım anca oturdum kız ☺ANA VANGA @KirazHanim @Catlak-kurabiye
nerdesiniz yahu ,bi selam çakıp nerelere kayboldunuz?
haydin kahve yapıyorum toplaşınnn
Kül kedisi işine baksınSabahtan beri ayaktayım anca oturdum kız ☺
olsun ,sen de katıl :)YOK CANIM SORUN DEĞİL :)
niyeSabahtan beri ayaktayım anca oturdum kız ☺
İki çocukdu, akşam yemeğiydi, ütüydü, çamaşırdı anaammm bitmiyor işler. Akşama değişik bi tatlı tarifi bakıyorum şimdi de, bu arada gebe kadın olduğum için yavaş yapıyorum işleriolsun ,sen de katıl :)
kız bugün akşamdan bir iki parça tavuk ve patates vardı onu getirdim
bi de şeftalili yoğurt yapıcam
bugünlük bu kadar
yarına ALLAH kerim
gerçi yarın sabah gidicez kahvaltı tarzı olacak ,o yüzden çok kalorili birşey yok:)
niye
o zaman feraahla diye yazıyorum:)İki çocukdu, akşam yemeğiydi, ütüydü, çamaşırdı anaammm bitmiyor işler. Akşama değişik bi tatlı tarifi bakıyorum şimdi de, bu arada gebe kadın olduğum için yavaş yapıyorum işleri
BENDE KPSS MOTİVASYON VİDEOLARINA DALDIM DA PEK KATILAMIYORUM O YÜZDENolsun ,sen de katıl :)
kız bugün akşamdan bir iki parça tavuk ve patates vardı onu getirdim
bi de şeftalili yoğurt yapıcam
bugünlük bu kadar
yarına ALLAH kerim
gerçi yarın sabah gidicez kahvaltı tarzı olacak ,o yüzden çok kalorili birşey yok:)
niye
NASIL GİDİYOR HAMİLELİKİki çocukdu, akşam yemeğiydi, ütüydü, çamaşırdı anaammm bitmiyor işler. Akşama değişik bi tatlı tarifi bakıyorum şimdi de, bu arada gebe kadın olduğum için yavaş yapıyorum işleri
oh süper izle izle,bismillah de oku üfle ,başla ,sana dua edicem, yok canım veli grubumuzdan dostluğa dönüşen arkadaşlarım var,daha 1 sene oldu buraya geleli ama hemen kurarım ben ortamı :) çocuklar oynayacak biz oturucaz:) yaaa dedim dimi ekmek ,şeker kesince kafadan on adım öndesin:)BENDE KPSS MOTİVASYON VİDEOLARINA DALDIM DA PEK KATILAMIYORUM O YÜZDENAŞKA GELİCEM İNŞALLAH İŞYERİNDEN ARKADAŞLARLA MI GİDİYOSUNUZ PİKNİĞE? BENDE DÜNDEN BERİ EKMEĞİ KESTİM COK RAHAT MİDEM :)
aynen, ben d soracaktım valla benden çok yaşayacaksın:)NASIL GİDİYOR HAMİLELİK
Ahahahah okurken yüzüme bir gülümseme geldi valla ferahladım kızo zaman feraahla diye yazıyorum:)
sabah 7de kalk ,çocuklara kahvaltı hazırla,duşa gir hazırlan çık ,işe gel, bir yandan evraklarla uğraşırken bir yandan buraya laf yetiştir, öğle arası markete git,terziye uğra,eve geç, çocukları doyur,evi süpür,akşam yemeğine hazırlık yap,3ü birden başlasın o bana bunu yaptı o şöyle dedi,o vızırtılar arasında kendi öğle yemeğini hazırla,tekrar hazırlan işe dön:)
Gülşen' in yanıyor yanıyorum şarkısı modundaNASIL GİDİYOR HAMİLELİK
oh branş ne? en güzeli yaa ,evde çocuk büyütmek ,hayalimdi ama olmadı,kısmet.Ahahahah okurken yüzüme bir gülümseme geldi valla ferahladım kızgençleştim resmen bu kadar mı fark eder bu arada çalışan anne olmak zor gerçekten bence, ben de çalışma hayatına çocuk için ara verdim kolejde öğretmendim. Dedim iki çocuk yapar 5 yıl ara verip çalışırım. Çocuklarla aynı okulda devam ederim. Her şey istediğim gibiydi tıkır tıkır işliyordu planım. Taaaa ki 31 mayıs sabahına kadar şimdi ev hanımlığı hayatıma 2 yıl daha eklendi
:)))) yaz kadını ,ateşli seniiii:)Gülşen' in yanıyor yanıyorum şarkısı modundakız ben bir de geçen yaz da hamile ondan önceki yaz da lohusaydım. Yani benim ev normal hava sıcaklığından +5 daha fazla
Süpriz mi ne süpriz, ben ikinci çocukta o kadar ağlayıp zorlandım ve psikolojim bozuldu ki ( bebeğim kolikti) dedim daha çocuk yapmam etmem bitti tövbe. Öğrenince aldıracam diye özel hastaneye gittim. Eşim iki çocukla koridorda oynarken onlara bakıp Allah'a dedim ki bak ben bir çıkmaza girdim oğlum küçük 2 yaşında bile değil kızım küçük 7 aylık aldıracam çok korkuyorum ama bana yardım et bir işaret ver. Neyse girdim içeri doktor kadındı ağlayarak anlattım ben istemiyorum diye anam bir de bakar ki ikiz ve 6,5 haftalık kalp atışları var. Kıyamadım Allah'a ettiğim duanın bir karşılığı diye düşünüp günlerce ağladım kabul ettim durumuoh branş ne? en güzeli yaa ,evde çocuk büyütmek ,hayalimdi ama olmadı,kısmet.
süpriz mi oldu 3.?
:)))) yaz kadını ,ateşli seniiii:)
anacım açın klimaları bakın keyfinize.
sonra bronşit olup yatmayın da:)
neyyyy ikiz mi ,abooooo ,başta desene anacım:)Süpriz mi ne süpriz, ben ikinci çocukta o kadar ağlayıp zorlandım ve psikolojim bozuldu ki ( bebeğim kolikti) dedim daha çocuk yapmam etmem bitti tövbe. Öğrenince aldıracam diye özel hastaneye gittim. Eşim iki çocukla koridorda oynarken onlara bakıp Allah'a dedim ki bak ben bir çıkmaza girdim oğlum küçük 2 yaşında bile değil kızım küçük 7 aylık aldıracam çok korkuyorum ama bana yardım et bir işaret ver. Neyse girdim içeri doktor kadındı ağlayarak anlattım ben istemiyorum diye anam bir de bakar ki ikiz ve 6,5 haftalık kalp atışları var. Kıyamadım Allah'a ettiğim duanın bir karşılığı diye düşünüp günlerce ağladım kabul ettim durumubiz eşimle 3 yıl mücadele verdik evlenebilmek için benim de hayalimdi onunla çocuklarımız olsun ben bakayım ☺ ama kim 4 çocuk hayali kurar ki
Kız ben mart doğumluyum hiç de sevmem sıcağı anaaammm çok zorlanıyom kendim de sıcak insanımdır yani vücut sıcaklığım da fazladır. Harbi yaniyorummmoh branş ne? en güzeli yaa ,evde çocuk büyütmek ,hayalimdi ama olmadı,kısmet.
süpriz mi oldu 3.?
Bu dolabının kapaklarını altlı üstlü açıp önünde duruyorum az iki dkoh branş ne? en güzeli yaa ,evde çocuk büyütmek ,hayalimdi ama olmadı,kısmet.
süpriz mi oldu 3.?
Aaaa tesadüfe bak, tek yumurta ikizi benimkiler de Ocak'ta kocağıma alacam Allah nasip ederse. Ben neden eğitimi öğretmeniydim ilkokul ve ortaokul bölümünde, meslek gereği hep koşuşturan biriydim kişiliğim de öyledir hep bir şey ile meşguliyet kafada hep 40 tilkineyyyy ikiz mi ,abooooo ,başta desene anacım:)
hay maşallah ,gel tükürücem,tü tü tüüüüü:)
benim de ikizlerim var kız 10 yaşındalar.
ama 4 çocuk çok zor yaaaa, düşünemiyorum.
ALLAH yardımcın olsun valla.
Rabbimin vardır bir bildiği elbette.
benim de 4 yıl çocuğum olmadı,sonra tüp bebekle oldu ikizlerim
3.ise doğal yolla süprz yumurta:)
4 çocukla bi daha flört bile edemezsin cnaım:)Kız ben mart doğumluyum hiç de sevmem sıcağı anaaammm çok zorlanıyom kendim de sıcak insanımdır yani vücut sıcaklığım da fazladır. Harbi yaniyorummmbi daha evlenirsem klima şartı koşacam koca kişisine
nerede yaşıyorsun senBu dolabının kapaklarını altlı üstlü açıp önünde duruyorum az iki dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?