çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

YOK CANIM SORUN DEĞİL :)
olsun ,sen de katıl :)
kız bugün akşamdan bir iki parça tavuk ve patates vardı onu getirdim
bi de şeftalili yoğurt yapıcam
bugünlük bu kadar
yarına ALLAH kerim
gerçi yarın sabah gidicez kahvaltı tarzı olacak ,o yüzden çok kalorili birşey yok:)
Sabahtan beri ayaktayım anca oturdum kız ☺
niye

İki çocukdu, akşam yemeğiydi, ütüydü, çamaşırdı anaammm bitmiyor işler. Akşama değişik bi tatlı tarifi bakıyorum şimdi de, bu arada gebe kadın olduğum için yavaş yapıyorum işleri

o zaman feraahla diye yazıyorum:)
sabah 7de kalk ,çocuklara kahvaltı hazırla,duşa gir hazırlan çık ,işe gel, bir yandan evraklarla uğraşırken bir yandan buraya laf yetiştir, öğle arası markete git,terziye uğra,eve geç, çocukları doyur,evi süpür,akşam yemeğine hazırlık yap,3ü birden başlasın o bana bunu yaptı o şöyle dedi,o vızırtılar arasında kendi öğle yemeğini hazırla,tekrar hazırlan işe dön:)

BENDE KPSS MOTİVASYON VİDEOLARINA DALDIM DA PEK KATILAMIYORUM O YÜZDEN AŞKA GELİCEM İNŞALLAH İŞYERİNDEN ARKADAŞLARLA MI GİDİYOSUNUZ PİKNİĞE? BENDE DÜNDEN BERİ EKMEĞİ KESTİM COK RAHAT MİDEM :)

oh süper izle izle,bismillah de oku üfle ,başla ,sana dua edicem, yok canım veli grubumuzdan dostluğa dönüşen arkadaşlarım var,daha 1 sene oldu buraya geleli ama hemen kurarım ben ortamı :) çocuklar oynayacak biz oturucaz:) yaaa dedim dimi ekmek ,şeker kesince kafadan on adım öndesin:)

Ahahahah okurken yüzüme bir gülümseme geldi valla ferahladım kız gençleştim resmen bu kadar mı fark eder bu arada çalışan anne olmak zor gerçekten bence, ben de çalışma hayatına çocuk için ara verdim kolejde öğretmendim. Dedim iki çocuk yapar 5 yıl ara verip çalışırım. Çocuklarla aynı okulda devam ederim. Her şey istediğim gibiydi tıkır tıkır işliyordu planım. Taaaa ki 31 mayıs sabahına kadar şimdi ev hanımlığı hayatıma 2 yıl daha eklendi

oh branş ne? en güzeli yaa ,evde çocuk büyütmek ,hayalimdi ama olmadı,kısmet.
süpriz mi oldu 3.?

Gülşen' in yanıyor yanıyorum şarkısı modunda kız ben bir de geçen yaz da hamile ondan önceki yaz da lohusaydım. Yani benim ev normal hava sıcaklığından +5 daha fazla
:)))) yaz kadını ,ateşli seniiii:)
anacım açın klimaları bakın keyfinize.
sonra bronşit olup yatmayın da:)

Süpriz mi ne süpriz, ben ikinci çocukta o kadar ağlayıp zorlandım ve psikolojim bozuldu ki ( bebeğim kolikti) dedim daha çocuk yapmam etmem bitti tövbe. Öğrenince aldıracam diye özel hastaneye gittim. Eşim iki çocukla koridorda oynarken onlara bakıp Allah'a dedim ki bak ben bir çıkmaza girdim oğlum küçük 2 yaşında bile değil kızım küçük 7 aylık aldıracam çok korkuyorum ama bana yardım et bir işaret ver. Neyse girdim içeri doktor kadındı ağlayarak anlattım ben istemiyorum diye anam bir de bakar ki ikiz ve 6,5 haftalık kalp atışları var. Kıyamadım Allah'a ettiğim duanın bir karşılığı diye düşünüp günlerce ağladım kabul ettim durumu biz eşimle 3 yıl mücadele verdik evlenebilmek için benim de hayalimdi onunla çocuklarımız olsun ben bakayım ☺ ama kim 4 çocuk hayali kurar ki

neyyyy ikiz mi ,abooooo ,başta desene anacım:)
hay maşallah ,gel tükürücem,tü tü tüüüüü:)
benim de ikizlerim var kız 10 yaşındalar.
ama 4 çocuk çok zor yaaaa, düşünemiyorum.
ALLAH yardımcın olsun valla.
Rabbimin vardır bir bildiği elbette.
benim de 4 yıl çocuğum olmadı,sonra tüp bebekle oldu ikizlerim
3.ise doğal yolla süprz yumurta:)

Kız ben mart doğumluyum hiç de sevmem sıcağı anaaammm çok zorlanıyom kendim de sıcak insanımdır yani vücut sıcaklığım da fazladır. Harbi yaniyorummm bi daha evlenirsem klima şartı koşacam koca kişisine

Bu dolabının kapaklarını altlı üstlü açıp önünde duruyorum az iki dk

Aaaa tesadüfe bak, tek yumurta ikizi benimkiler de Ocak'ta kocağıma alacam Allah nasip ederse. Ben neden eğitimi öğretmeniydim ilkokul ve ortaokul bölümünde, meslek gereği hep koşuşturan biriydim kişiliğim de öyledir hep bir şey ile meşguliyet kafada hep 40 tilki şimdi de hayatımın en güzel meşguliyetlerini yaşıyorum Rabbim korusun cümle evlatlarımızı yaa

4 çocukla bi daha flört bile edemezsin cnaım:)
Bu dolabının kapaklarını altlı üstlü açıp önünde duruyorum az iki dk
nerede yaşıyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…