çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Bencede ne güzel pozitif bir kişiliksin bozma kendini
Bu yaşa kadar bozmadık, bozmayız evelallah :)
Kız 1730 da gittik kırtasiyeye, ay eve 2030 a doğru geldik, anacım pert oldum dolanmaktan:) 3.000 tl bayıldık geldik ((
Sabaha kahvaltıda verdiğim kalorilerin bir kısmınu alırım artık:)
Menemen, patates kızartması, pankek, sofrayı donatıcam, pis boğazımı doyurmam lazım :)))

Üç çocugun masrafı tabi normal canım. Benim kız da anasınıfı olacak ona da kırtasiye masrafı olacak oğluma da bakalım ne kadar tutar. Şimdi makarna yemiycem diye diretyosun yarın ki kalorilere bak hele ye gitsin yarın gelecek kilolar nasıl olsa

İkizler daha bu, ufaklığın listesi gelmedi daha:) beni kandırmaya çalışma:) gece yenenle gündüz yenen bir mi kız :) yatayım bari, hiç dd uykum yok, normalde çoktan uyumuştum, makarna varya aklımda, uyku tutmuyor :) birazdan uyuyakalırım ben, uyuyayım daha doğrusu, yoksa başıma iş açıcam:)))

Ruyanda makarna gör uyu da evet gece direkt kilo haklısınay bizde gece yemeği çok benide baştan cıkarıyolar işte tostu da eşim yüzünden yedim canımı çektirdi

Ruyanda makarna gör uyu da evet gece direkt kilo haklısınay bizde gece yemeği çok benide baştan cıkarıyolar işte tostu da eşim yüzünden yedim canımı çektirdi
Ben de çok seviyorum, son 1 yılda iyice abartmışım gece yemeyi geldi kilolar peşine :) gece 3 e kadar ağzım durmazdı yaa:))

SEN TEK ÖĞÜN MÜ YİYOSUN :)
dün tek öğün yaptım, bugün de tek öğün düşünüyorum yapabilirsem bakalım,yarın piknik var,pikniğe kadar iyice aç kalıyım da pikniği tolere edeyim dedim:)
KPSSYE HAZIRLANMAK İSTİYORUM YAŞ 35 ÇOK MU GEÇ KALDIM ACAB NAPMAM LAZIM KARARSIZIM
yo niye geç olsun istersen başarırsın, o yaşta çocuklu ve hamile bir arkadaşım girip kazanmıştı.

güüüüüünaaaayyydıııııın.
kız selam verip kaçanlar siz nerdesiniz bakayım ?
öyle selam verip borçlu mu çıkarıcaksınız bizi :)
hadi çatlak,patlaklar nerdesiniz yaaaaww:)

iyi yapmışsın o zaman piknikte acısını çıkarırsın:) bende bi gaza geliyprum kpss için sonra yapabilirmiyim acaba diye düşünüyorum.Aslında iş yerinde zamanım çok burda çok güzel hazırlanabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…