- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
sanırsın kleopatra :)) anacım öyle olacaksın ,olmasan da olacaksın yavrukuş:) adamları ezince adam yerine koyuyorlar:)
yazık mı? bişeycik olmaz onlara kuzum ,üzülme sen:)yazık adama be yapma etme sustukça tepene çıkıyorlar evet
benimde haftasonu temizlik yemek vs böyle geçiyor. benide götürsene tatile çok ihtiyacım var :) oğlumun ayağı 2,5 aydır sıkıntılı o yüzden de bi yere gidemedik. kardeşi üstüne atlamış oyun oynarken ayak baglarında zedelenme olmuş. şimdi de ödem var baya yürürken zorlanıyor.okullar da açılacak bakalım ne yapıcaz.haftasonu ne yapıyorsun bakayım sen?
geç kalkarım ,şöyle açık büfe gibi bir kahvaltı döktürürüm.
sonra film saati yaparız biz ,sıcaklarda dışarı çıkılmıyor
öğlen böyle 3 gibi filan.
ailecek oturup izleriz .
böyle soğuk kahve yanında kek ,mısır patlatırım,akşam yemeğinden sonra da serinde park yaparız ,kahvemizi yanımıza alıp.bebeler oynar bisiklet sürer ,biz eşimle lak lak:)
haftaya da tatile çıkıyorum zati.
yazık mı? bişeycik olmaz onlara kuzum ,üzülme sen:)
aa çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim,zamanla geçer belki ,doktor ne diyor?benimde haftasonu temizlik yemek vs böyle geçiyor. benide götürsene tatile çok ihtiyacım var :) oğlumun ayağı 2,5 aydır sıkıntılı o yüzden de bi yere gidemedik. kardeşi üstüne atlamış oyun oynarken ayak baglarında zedelenme olmuş. şimdi de ödem var baya yürürken zorlanıyor.okullar da açılacak bakalım ne yapıcaz.
oyy hepten darma duman olmuşsun sen ya kıyamamkızım da yok kv memlekete götürdü. iki haftadır ondan ayrıyım
sağol canım zamanla geçecek dedi doktor ödem kaplamış ayagının her yerini o yüzden ağrı yapıyor. İnşallah iyileşcek uzun bi süre oldu daha olacak gibi.Daha önce de aynı ayagında burkulma ve catlak olmustu. iyice yer etmiş ayagına artık cok dikkat etmesi gerekiyor.aa çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim,zamanla geçer belki ,doktor ne diyor?
yok kız kocamla başbaşa olucam ,kimseyi alamam:)
şaka kız gel gel :)
side canım ,otel ,5 gece .gel beni nasıl tanıyacaksın:)
Koyduğun profile benziyorsun benceside canım ,otel ,5 gece .gel beni nasıl tanıyacaksın:)
mesela gözünde beni nasıl canlandırdın acaba:)
eli sopalı filan mı:)
seni zeki bacım seniii:)Koyduğun profile benziyorsun benceya da cebine karanfil koy dermişim tanırım
Bencede görmek lazım. ☺ bende hanım hanımcık biriyim demi bi görsen.seni zeki bacım seniii:)
bakışlarım aynı profildeki gibi :)
kız benzemiyor ama olsun:) saçımı da böyle örerim bazen bak:)
yok kız auramdan anlarsın bence:)
amma kendini beğenmişim dimi:)
şöyle bi bakarsın bu çatlak olsa olsaaaaaaaa şurdaki şapşik der bulursun beni:)))
yok benimle irtibat kuranın hanım hanımcık olma ihtimali yok bence:)Bencede görmek lazım. ☺ bende hanım hanımcık biriyim demi bi görsen.
Heh heh heh doğru dedinyok benimle irtibat kuranın hanım hanımcık olma ihtimali yok bence:)
gidiyorum daha yeni memlkette idim annemin yanında ,gittim geldim 20 gün ordaydımKaynanan lara ya da annemlere gtmiyormusun.? Uzaktalar
Mesafe var yani yakınlar aslında ama sen gitmiyorsun hııgidiyorum daha yeni memlkette idim annemin yanında ,gittim geldim 20 gün ordaydım
kayınvalidem 1 saat uzaklıkta ,arada giderim ona da senede bir kaç kez haftasonu.
kv me mi? çalışınca öyle sürekli gidilmiyor kiMesafe var yani yakınlar aslında ama sen gitmiyorsun hıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?