çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

haftasonu ne yapıyorsun bakayım sen?
geç kalkarım ,şöyle açık büfe gibi bir kahvaltı döktürürüm.
sonra film saati yaparız biz ,sıcaklarda dışarı çıkılmıyor
öğlen böyle 3 gibi filan.
ailecek oturup izleriz .
böyle soğuk kahve yanında kek ,mısır patlatırım,akşam yemeğinden sonra da serinde park yaparız ,kahvemizi yanımıza alıp.bebeler oynar bisiklet sürer ,biz eşimle lak lak:)
haftaya da tatile çıkıyorum zati.
yazık adama be yapma etme sustukça tepene çıkıyorlar evet
yazık mı? bişeycik olmaz onlara kuzum ,üzülme sen:)

benimde haftasonu temizlik yemek vs böyle geçiyor. benide götürsene tatile çok ihtiyacım var :) oğlumun ayağı 2,5 aydır sıkıntılı o yüzden de bi yere gidemedik. kardeşi üstüne atlamış oyun oynarken ayak baglarında zedelenme olmuş. şimdi de ödem var baya yürürken zorlanıyor.okullar da açılacak bakalım ne yapıcaz.

aa çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim,zamanla geçer belki ,doktor ne diyor?
yok kız kocamla başbaşa olucam ,kimseyi alamam:)
şaka kız gel gel :)

aa çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim,zamanla geçer belki ,doktor ne diyor?
yok kız kocamla başbaşa olucam ,kimseyi alamam:)
şaka kız gel gel :)
sağol canım zamanla geçecek dedi doktor ödem kaplamış ayagının her yerini o yüzden ağrı yapıyor. İnşallah iyileşcek uzun bi süre oldu daha olacak gibi.Daha önce de aynı ayagında burkulma ve catlak olmustu. iyice yer etmiş ayagına artık cok dikkat etmesi gerekiyor.

Koyduğun profile benziyorsun bence ya da cebine karanfil koy dermişim tanırım
seni zeki bacım seniii:)
bakışlarım aynı profildeki gibi :)
kız benzemiyor ama olsun:) saçımı da böyle örerim bazen bak:)
yok kız auramdan anlarsın bence:)
amma kendini beğenmişim dimi:)
şöyle bi bakarsın bu çatlak olsa olsaaaaaaaa şurdaki şapşik der bulursun beni:)))

Bencede görmek lazım. ☺ bende hanım hanımcık biriyim demi bi görsen.

annem hem memlektte hem bana yakın bir ilde yaşıyor ,2 saat mesafede .
yazları memlekette kışları kendi ilinde . memlekete de kendi iline de giderim arada ,bayramda giderim,bazen kaynanama bazen anneme duruma göre

Mesafe var yani yakınlar aslında ama sen gitmiyorsun hıı
kv me mi? çalışınca öyle sürekli gidilmiyor ki
yok aramızda öyle sürekli git geldurumu yok
biz daha önce ankarada yaşıyorduk ,kvme yakın olan ile daha 1 sene önce taşındım ,hep uzakta idik zaten ,gitme gelme alışkanlığımız yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…