- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
aha da ranzaaaa:)Aaaa tesadüfe bak, tek yumurta ikizi benimkiler de Ocak'ta kocağıma alacam Allah nasip ederse. Ben neden eğitimi öğretmeniydim ilkokul ve ortaokul bölümünde, meslek gereği hep koşuşturan biriydim kişiliğim de öyledir hep bir şey ile meşguliyet kafada hep 40 tilkişimdi de hayatımın en güzel meşguliyetlerini yaşıyorum Rabbim korusun cümle evlatlarımızı yaa
Evimde yaşıyorum4 çocukla bi daha flört bile edemezsin cnaım:)
nerede yaşıyorsun sen
Fittim de şimdi yörüngeden çıkmış gezegen gibiyimaha da ranzaaaa:)
ikizlerim ocak doğumlu ,oğlak burcu:)
bir kız bir erkek:)
oo sen bedenci isen ,fitsindir de hee:)
tamam ,şimdi pencereyi aç ,etrafına bak, tabelalarda hangi şehir yazıyor onu söyle:)Evimde yaşıyorum
aman sende kas çoktur hemen verirsin doğumdan sonra bişi olmaz:)Fittim de şimdi yörüngeden çıkmış gezegen gibiyimNASA beni görse korumaya alır
Kız çok ayrıntı verdim kendimle alakalı patlatacan beni hatamam ,şimdi pencereyi aç ,etrafına bak, tabelalarda hangi şehir yazıyor onu söyle:)
profilinde yazıyor zaten neyini patlatıcam bursa domatesi seni:))Kız çok ayrıntı verdim kendimle alakalı patlatacan beni ha
selamlar, ben de kahvemi yeni alabildimANA VANGA KirazHanim @Catlak-kurabiye
nerdesiniz yahu ,bi selam çakıp nerelere kayboldunuz?
haydin kahve yapıyorum toplaşınnn
Ananı avradını lan ben var yaprofilinde yazıyor zaten neyini patlatıcam bursa domatesi seni:))
burası çatlama ve patlama kahvesi
patlatan patlatana
çatlatan çatlatana
kız bana bak birilerini çatlatalım
hadi söyleyin kim çatlasın?
:))
ohh afiyet olsunselamlar, ben de kahvemi yeni alabildim
ne var ne yok, herkes iyidir umarım..
ben de son iki gündür personele yapılan zamlarla uğraşıyorum, yordu...
abooo ,ikiz gebelikte şiraze kaymasına örnek şekil a :))Ananı avradını lan ben var yasarı bez gibi hissediyorum kendimi, içine poşetinden su sızan çöp kovasıyım ben ahahah
Kız iyi ki söyledin umarım düşmanlarım beni fark etmemiştirprofilinde yazıyor zaten neyini patlatıcam bursa domatesi seni:))
burası çatlama ve patlama kahvesi
patlatan patlatana
çatlatan çatlatana
kız bana bak birilerini çatlatalım
hadi söyleyin kim çatlasın?
:))
Allahını seven üstüme toprak atsın da az uyuyamohh afiyet olsun
hoşgeldin
anacım kimni,neyin zammı,kaç para verdiniz garibanlara bakayım:)
abooo ,ikiz gebelikte şiraze kaymasına örnek şekil a :))
noliyi anam babam :))
hangi düşman kız hayırdır töbe bismillah:)Kız iyi ki söyledin umarım düşmanlarım beni fark etmemiştir
olmaz sana uyku yasak:))Allahını seven üstüme toprak atsın da az uyuyam
Kız beni bi kontrol edin herşeylerim görünüyor mı yinehangi düşman kız hayırdır töbe bismillah:)
olmaz sana uyku yasak:))
al aha da hırkamı attım üstüne,uzat bacaklarını,hırkam dursun,kestir çabuk kimse gelmeden:))
yok bacım heryerin tastamam yerinde:)Kız beni bi kontrol edin herşeylerim görünüyor mı yine
Ya ben böyle çevrendeki insanlar bir olay anlatıyor bende objektif oluyorum yanlışlarını söylüyorum. Ya da yalan falan giriyor araya içimde tutamayıp dan diye söylüyorum. Dilimin filtresi yok galiba biraz düşman edindim durduk yere fanı dünyadahangi düşman kız hayırdır töbe bismillah:)
olmaz sana uyku yasak:))
al aha da hırkamı attım üstüne,uzat bacaklarını,hırkam dursun,kestir çabuk kimse gelmeden:))
sene başında enflasyon oranı kadar almıştık, %64ohh afiyet olsun
hoşgeldin
anacım kimni,neyin zammı,kaç para verdiniz garibanlara bakayım:)
abooo ,ikiz gebelikte şiraze kaymasına örnek şekil a :))
noliyi anam babam :))
hee şu mesele:)burcun ne senin bakayım ordan giricem olaya :)Ya ben böyle çevrendeki insanlar bir olay anlatıyor bende objektif oluyorum yanlışlarını söylüyorum. Ya da yalan falan giriyor araya içimde tutamayıp dan diye söylüyorum. Dilimin filtresi yok galiba biraz düşman edindim durduk yere fanı dünyada
ee güzel zam,yani yüzde yüz sayılır yıllık ,hiç fena değilsene başında enflasyon oranı kadar almıştık, %64
şimdi %30 aldık..
ben de şirketin herşeyiyimmuhasebeci, bordrocu, İK cı falan falan..
Daha yeni başladım kız kullanmaya bir kere kadının biriyle polemik yaşayıp ban yedim. Ama olur ya bir gün hani içinden çıkamadığım ve çevremin bilmesini istemediğim bir durumum olur ailesel bir durumum olur fikir almak isterim o zaman da hani belki tanıdık biri anlar benim olduğumu falan diye, gizli olmak iyidir o yüzden ama ben TC hariç herşeyim açıkmış zaaryok bacım heryerin tastamam yerinde:)
noldu da biyerin mi göründü daha önce ,nasıl bir anın var de hele:)
Bir tahmin et bakalım hangi burcum sencehee şu mesele:)burcun ne senin bakayım ordan giricem olaya :)
ee güzel zam,yani yüzde yüz sayılır yıllık ,hiç fena değil
ohhh miss ,yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?