çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

am
Bir tahmin et bakalım hangi burcum sence yani beni şahsen tanıyan herkes pat diye anlıyor hemen
koç mu,onlar da çok patavatsız ve kavgacı olur ya da yay da patavatsızdır ,ama seni görmedim tanımıyorum ki sadece burdan olmaz ki:)
yaa takıldığın şeye bak,yüzbinlerce insan var seni mi tanıyacaklar allasen:)
bişiycik olmaz ama neyse:)
aman o polemikler burda hep yaşanıyor ,benle yaşama da:)

Ahahahah koç ya kadın diyor ki kızım var oğlum olsun istiyorum ama yumurtlama gününe göre erkek çocuk istiyorum ilişki yaşamış sonra ertesi gün hapı içmiş birşey olur mu. Yani tarihe bakıp yine kız olabilir düşüncesiyledüşüncesiyle içmiş o hapı herkes yazmış yanlış düşünüyosun falan diye, ben de dedim yani cahillik bu Allah bilir Bende 4 tame olacak böyle birşey yapmadım falan öyle başladı polemik ben iki gün ban yedim ama o yedi mi bilmiyorum

Daha girmem polemiğe ban yemek çok üzdü beni geçen biri yine yazmış böyle düşüncem ona ters ve sert bir dille yazmış. Bende hava çok sıcak size iyi günler yazdım hemen ☺

ilkinde bildim bak :)
hislerim çok kuvvetlidir benim
niyeyse benim de etrafım koç dolu,kocam da koç ,koçlarla da pek anlaşamam ama neyse :)
yahu boşver kim naparsa yapsın milletin şeyinin derdi bize mi düştü,boşa ban yemişsin,ben de bir kaç defa ban yedim:)

Daha girmem polemiğe ban yemek çok üzdü beni geçen biri yine yazmış böyle düşüncem ona ters ve sert bir dille yazmış. Bende hava çok sıcak size iyi günler yazdım hemen ☺
hah artık ben de dikkat ediyorum ,geçen biri seni dava edicem yazmış bana da :) şaka gibiler yaa:)

Oh nasıl mutlu oldum ban yemenize bende ilk defa ben mi yedim diye düşünüyodum. Koç olan bir koca sırat köprüsünden sorgusuz sualsiz geçme bileti kaptın birşey diyen olursa benim kocam koç demek yeterli

işte koç burcu bu,uyuz ,oh olsun diyor bi de :)
kocamla iyi anlaşıyorum ama genel olarak koçlarla zor anlaşırım.
biz evlenirken kv anneme demişki, senin kızın işi zor ,benim oğlan çok aksi,ALLAH yardımcısı olsun demiş:)
anam da morlim bozulmasın diye söylememiş bana sonra söylüyor:)
ama eşimi öyle bir yoğurdum ki hamur gibi, evde benim sözüm geçer:)
kv bile artık diyor ki oğlum sessiz sakin bişey olmuş:)
dedm ki bana dua et işte ,oğlunu sakinleştirdim daha ne istiyorsun:))

İNŞALLAH CANIM DAHA Bİ SENE VAR AMA ÇOK ERKEN GİBİME GELİYOR. SICAKKANLISIN NE GÜZEL KAYNAŞ :) EVET EKMEĞİ KESTİM AMA ŞEKERİ DAHA KESEMEDİM. SEN TATLI FİLAN YEMİYOMUSUN?

☺☺☺ benim eşim de koç ondan öyle sırat köprüsü falan dedim. iki fırtına bir araya gelince kasırga gibi oluyoruz benimki de ele avuca sığmayan biriymiş benden önce, şimdi ev babası oldu tam. herkes diyor senle evlenmesi resmen milat kendisi de diyor yani farkında o da koçlar iyidir yaa eser gürler ama it gibi sadıktır. Çok iyi hayat arkadaşıdır. 10 parmağında 11 marifet vardır

İNŞALLAH CANIM DAHA Bİ SENE VAR AMA ÇOK ERKEN GİBİME GELİYOR. SICAKKANLISIN NE GÜZEL KAYNAŞ :) EVET EKMEĞİ KESTİM AMA ŞEKERİ DAHA KESEMEDİM. SEN TATLI FİLAN YEMİYOMUSUN?
bence erken değil,yavaş yavaş daha iyi ve sağlam olur,bir kaç farklı kaynaktan çalışmış olursun ,zımba gibi olur ALLAHIN izniyle
yemez myim tatlısız duramam ben ama sen bana bakma ,ben bir bayramda bir tepsi baklava yiyen insanım:)
ama benim kadar düşkün değilsen sen tatlısız yapabilirsin o anlamda dedim:)
amanın bir evde iki koç,düşünemiyorum kabus gbi:)
bak sen:)bizim evde o 10 elinde 11 marifet olan benim ama koç değilim şükür:)

Kız başak mısın yoksa

MALESEF TATLISIZ YAPAMAM AMA AZA İNDİRGERİM YANİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…