- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
bak nasıl bildin:)Onlar da böyle temiz titiz ve her işe koşar ya
BENDE KAHVALTI YAPMIYORUM İKİ GÜNDÜR OGLEN YEMEK YİYORUM.AKŞAM DA AZ YEDİM AMA EKMEK YEMEDİM. İNŞALLAH VERİRİM KİLO:)kayısı ye bastırmak için, o tarz çözümler bul ben öyle yapıyorum
dün çok çok az yedim ama bugün biraz yedim gibi:))
aferiiiiiiiiiinBENDE KAHVALTI YAPMIYORUM İKİ GÜNDÜR OGLEN YEMEK YİYORUM.AKŞAM DA AZ YEDİM AMA EKMEK YEMEDİM. İNŞALLAH VERİRİM KİLO:)
sana bişi olmaz ,11 marifetli ellerinle halledersin :)))
Aynen yaa çok bunaldığım zamanlar oldu ama gerçekten dünyanin en kaliteli yorgunluğu ve zamanını yaşiyorum 2 yıldır ☺KURTUL DA HAYIRLISIYLA EVET ZORLUKLAR BAŞLIYCAK AMA OLSUN EVLAT EN GÜZEL ŞEY DÜNYADA BÜTÜN ZORLUKLARA DEĞER:)
alışrısın yavrum , alışırsın gülüm,alışırsın tatlım:)sizin hızınıza yetişemiyorum, bi adapte olmak istiyorum da olmuyor
neyyy bir başağa denecek şeyler mi bunlar ayol:)inşallah hayırlısı be gülüm, daha az uyusam. 3 günde bir duş alsam, saçlarımı da ayda bir tarasam sanki yeter mişim gibi geliyor
EVET İÇİYORUM BAYA ÖDEM ATTIRICI NE İÇEBİLİRMaferiiiiiiiiiin
gözüme girdin bak
bir haftadan önce tartılma,su içiyor musun en önemlisi o ,en az 2 lt içeceksin yağları su ertiyor
HIZLI GONZALES GRUBU OLSUN BURASIalışrısın yavrum , alışırsın gülüm,alışırsın tatlım:)
neyyy bir başağa denecek şeyler mi bunlar ayol:)
sabah duşa girmeden asla evden çıkmam ,bazen sabah akşam duşa girerim ,yazın özellikle
ohh misssAynen yaa çok bunaldığım zamanlar oldu ama gerçekten dünyanin en kaliteli yorgunluğu ve zamanını yaşiyorum 2 yıldır ☺
akşamları yoğurt yiyeceksin ,üzerine karabiber,nane azıcık pul biber ,akşam yemeği yerine yiyeceksin ödeme birebir..EVET İÇİYORUM BAYA ÖDEM ATTIRICI NE İÇEBİLİRM
BU DA GEÇECEK CANIM GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR MERAK ETME :)Aynen yaa çok bunaldığım zamanlar oldu ama gerçekten dünyanin en kaliteli yorgunluğu ve zamanını yaşiyorum 2 yıldır ☺
Valla okumadım kız hani anlaşamam koçlarla falan bir de hem iş hem 3 çocuk muhabbeti olunca bu kadın becerikli birine benziyor dedim, başak mı diye de ihtimalde bulundum ☺ yükselenim başak benim de, ordan gelen bir değişik titizlik var. Ama başaklarla hiç anlaşamambak nasıl bildin:)
kız topicin eski sayflarını mı okudun yoksa hee :)
orda yazıyordu:)
ben diyorım ki koçlarla anlaşamam,sen diyorsun ki başaklarla anlaşamam ,sonumuz hayrolsun ,sonra kavga edip banlanmayalım hemii:)Valla okumadım kız hani anlaşamam koçlarla falan bir de hem iş hem 3 çocuk muhabbeti olunca bu kadın becerikli birine benziyor dedim, başak mı diye de ihtimalde bulundum ☺ yükselenim başak benim de, ordan gelen bir değişik titizlik var. Ama başaklarla hiç anlaşamam
Evet yaa çok sinirlendiğim bir olay olunca bunu düşünüyorum içimden sayı sayarak sindiriyorum ☺BU DA GEÇECEK CANIM GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR MERAK ETME :)
İKİNİZDE BİRBİRİNİZLE ANLAŞAMIYOMUSSUNUZValla okumadım kız hani anlaşamam koçlarla falan bir de hem iş hem 3 çocuk muhabbeti olunca bu kadın becerikli birine benziyor dedim, başak mı diye de ihtimalde bulundum ☺ yükselenim başak benim de, ordan gelen bir değişik titizlik var. Ama başaklarla hiç anlaşamam
HHAAHAH YOK YOK İKİNİZDE AKLI BAŞINDA İNSANLARSINIZ.ben diyorım ki koçlarla anlaşamam,sen diyorsun ki başaklarla anlaşamam ,sonumuz hayrolsun ,sonra kavga edip banlanmayalım hemii:)
yok yaaa ben koç olan kocamı adam edip anlaşıyorsam sen havada kekliksin yavrukuş,hallederiz :))
hep benim yüzümden anacım,hızıma kimse yetişemiyorHIZLI GONZALES GRUBU OLSUN BURASI
Kız beni at bari gruptan bir hasım daha kaldırmaz ponçik kalbimben diyorım ki koçlarla anlaşamam,sen diyorsun ki başaklarla anlaşamam ,sonumuz hayrolsun ,sonra kavga edip banlanmayalım hemii:)
yok yaaa ben koç olan kocamı adam edip anlaşıyorsam sen havada kekliksin yavrukuş,hallederiz :))
İKİNİZDE BİRBİRİNİZLE ANLAŞAMIYOMUSSUNUZONYARGILI OLMAYIN YA BURCLARA GORE HAREKET ETMEYİN
yok kız korkma işin şakası o yavrukuş ,ben herkesin hakkından gelirim kız :))HHAAHAH YOK YOK İKİNİZDE AKLI BAŞINDA İNSANLARSINIZ.SİZ BENLE ANLAŞIRMISINIZ BENDE YAY
BENDE ZOR YETİŞİYORUM VALLA İKİ DAKİKA BAKMIYORUM DÜNYA MESAJ OLMUŞhep benim yüzümden anacım,hızıma kimse yetişemiyor
anamın bana taktığı bir lakap var hep bundan dolayı:9
çok hızlı hareket eden şipşak biriyim ben
bana jandarma diyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?