çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

KURTUL DA HAYIRLISIYLA EVET ZORLUKLAR BAŞLIYCAK AMA OLSUN EVLAT EN GÜZEL ŞEY DÜNYADA BÜTÜN ZORLUKLARA DEĞER:)
Aynen yaa çok bunaldığım zamanlar oldu ama gerçekten dünyanin en kaliteli yorgunluğu ve zamanını yaşiyorum 2 yıldır ☺

sizin hızınıza yetişemiyorum, bi adapte olmak istiyorum da olmuyor
alışrısın yavrum , alışırsın gülüm,alışırsın tatlım:)
inşallah hayırlısı be gülüm, daha az uyusam. 3 günde bir duş alsam, saçlarımı da ayda bir tarasam sanki yeter mişim gibi geliyor
neyyy bir başağa denecek şeyler mi bunlar ayol:)
sabah duşa girmeden asla evden çıkmam ,bazen sabah akşam duşa girerim ,yazın özellikle

bak nasıl bildin:)
kız topicin eski sayflarını mı okudun yoksa hee :)
orda yazıyordu:)
Valla okumadım kız hani anlaşamam koçlarla falan bir de hem iş hem 3 çocuk muhabbeti olunca bu kadın becerikli birine benziyor dedim, başak mı diye de ihtimalde bulundum ☺ yükselenim başak benim de, ordan gelen bir değişik titizlik var. Ama başaklarla hiç anlaşamam

ben diyorım ki koçlarla anlaşamam,sen diyorsun ki başaklarla anlaşamam ,sonumuz hayrolsun ,sonra kavga edip banlanmayalım hemii:)
yok yaaa ben koç olan kocamı adam edip anlaşıyorsam sen havada kekliksin yavrukuş,hallederiz :))

İKİNİZDE BİRBİRİNİZLE ANLAŞAMIYOMUSSUNUZ ONYARGILI OLMAYIN YA BURCLARA GORE HAREKET ETMEYİN

HHAAHAH YOK YOK İKİNİZDE AKLI BAŞINDA İNSANLARSINIZ. SİZ BENLE ANLAŞIRMISINIZ BENDE YAY

Kız beni at bari gruptan bir hasım daha kaldırmaz ponçik kalbim

İKİNİZDE BİRBİRİNİZLE ANLAŞAMIYOMUSSUNUZ ONYARGILI OLMAYIN YA BURCLARA GORE HAREKET ETMEYİN

HHAAHAH YOK YOK İKİNİZDE AKLI BAŞINDA İNSANLARSINIZ. SİZ BENLE ANLAŞIRMISINIZ BENDE YAY
yok kız korkma işin şakası o yavrukuş ,ben herkesin hakkından gelirim kız :))
sence gelemez miyim:)
ablam yay ,biraz tuhaf yaylar da ama olsun hepimiz tuhafız be yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…