- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
olsun kız ,hasımları dost yaparız biz evelallah koçum benim:)))))Kız beni at bari gruptan bir hasım daha kaldırmaz ponçik kalbim
HHAHHA NE GİBİ TUHAFLIK MESELA MERAK ETTİMyok kız korkma işin şakası o yavrukuş ,ben herkesin hakkından gelirim kız :))
sence gelemez miyim:)
ablam yay ,biraz tuhaf yaylar da ama olsun hepimiz tuhafız be yaaa:)
Nneeeeyyğğğ yay mıHHAAHAH YOK YOK İKİNİZDE AKLI BAŞINDA İNSANLARSINIZ.SİZ BENLE ANLAŞIRMISINIZ BENDE YAY
hee bu arada iki tane izin evrakı yazdım bi yandan:)BENDE ZOR YETİŞİYORUM VALLA İKİ DAKİKA BAKMIYORUM DÜNYA MESAJ OLMUŞ
HHAHHA HİÇ KOÇ ARKADAŞIM OLMAMIŞTINneeeeyyğğğ yay mısanal kankimi de buldum ☺
KORKULUR SENDENhee bu arada iki tane izin evrakı yazdım bi yandan:)
Hayat beni senin karşına çıkardı.HHAHHA HİÇ KOÇ ARKADAŞIM OLMAMIŞTI
SENİ KOCAN GÖTÜRMÜŞ ÇOKTAN BENİ VURURHayat beni senin karşına çıkardı.seninim işte alıp götürsene
Hızlı gonzales işine baksınhee bu arada iki tane izin evrakı yazdım bi yandan:)
bu bikere daha başıma geldi heeNneeeeyyğğğ yay mısanal kankimi de buldum ☺
başak oldu muHHAHHA HİÇ KOÇ ARKADAŞIM OLMAMIŞTI
hem de nasıl :)kocam boşa korkmuyor :)KORKULUR SENDEN
bursa çık aradan onun ilk aşkı benim:)))Hızlı gonzales işine baksın
HAHHA BENİMDE VAR OYLE ARKADAŞIM AYNI İLDELER BEN TANIŞTIRDIM SÜREKLİ GÖRÜŞÜYOLAR BİZ YILLARDIR GÖRÜŞMÜYORUZ :)bu bikere daha başıma geldi hee
önce bana aşıktı iki arkadaşım vardı ,ben çok oralı olmuyordum onlarla,sonra ikisini ben tanıştırdım
ikisi kanka oldu,benle de kankalar ama onlar daha bi kankalar
sayemde kanka oldular
başak oldu mu
hem de nasıl :)kocam boşa korkmuyor :)
EVET BENİM GONZALES ARKADAŞIM VARDI BURDA KİMSE YOKKEN BURALAER TARLAYDIbursa çık aradan onun ilk aşkı benim:)))
kader arkadaşım benim.HAHHA BENİMDE VAR OYLE ARKADAŞIM AYNI İLDELER BEN TANIŞTIRDIM SÜREKLİ GÖRÜŞÜYOLAR BİZ YILLARDIR GÖRÜŞMÜYORUZ :)
hee burayı büyütemedik diyordun ben de dur bekle zamanla olacak diyordum,bak büyük belayı sardık başımıza iyimi:)EVET BENİM GONZALES ARKADAŞIM VARDI BURDA KİMSE YOKKEN BURALAER TARLAYDI
git git akşama da biz yokuz ,işten çıkıp evde analık yapıcaz.Ben zengin kalkışı yapacam şimdiçamaşır katlayacam kurutma makinası ötüyor. Tatlıma böğürtlen sos yapayım. Balkonumu akıtayım ( günlük toz oluyor hep) sonra da adam gelir işten sohbetler şahaneydi kızlar
YİNE BEKLERİZ CANIM KOLAY GELSİNBen zengin kalkışı yapacam şimdiçamaşır katlayacam kurutma makinası ötüyor. Tatlıma böğürtlen sos yapayım. Balkonumu akıtayım ( günlük toz oluyor hep) sonra da adam gelir işten sohbetler şahaneydi kızlar
çabuk yaz ilk müzik neymiş:))Radyomu da açam ilk Müzik jandarmaya ikinci olan ise yay kankime gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?