çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

GÜNAYDIN CANIM. GELDİK ÇALIŞMAYA BAŞLADIK Bİ GÜN TATİLDEN SONRA. NASIL GEÇTİ PİKNİK?
günaydın yavrukuş.
gayet güzeldi
sabah 10 da gittik ,akşam 6 da döndük evlerimize:)
zaman nasıl geçti anlamadık valla
dün tek öğün yaptım orda yedikten sonra yemedim
sabah da erken kalkmıştım dün hazırlanmak için ,sanırım uyku dengesizliğinden başıma vurdu,sersem gibiyim
kahvemi söyledim içicem
bugün 24 saat açlık yapmış olucam öğlene kadar ,bakalı mnasıl olucak:)

O KADAR DA KENDİNE YÜKLENME AZAR AZAR YE BENCE HASTA OLURSUN BİRDE O ZAMAN NE YAPICAKSIN?

NASILSA AÇIK BÜFE YE YİYEBİLDİĞİN KADAR
yok kız öyle ama ben öyle yemiycem yine dikkat edicem,ekmek yemem ama tatlı her gün bi çeşit tadına bakarım :)
sabah namazından sonra da yarım saat de olsa bizimkiler uyurken spor yapmayı düşünüyorum,bırakmıycam kendimi.
İYİ CANIM BİZDE DÜN DISARI CIKTIK YEMEK SİNEMA ÖYLE İŞTE. OĞLUMUN KAFASI DAĞILSIN DEDİK. UZUN ZAMANDIR ÇIKMIYORDU BİR YERE ÇOK ŞÜKÜR AYAĞI DAHA İYİ.
ohhh sana da iyi gelmiştir mis gibi

BANA EVDEKİLER DİYET YAPTIRMIYOR KENDİME HAKİM OLAMIYORUM KARŞIMDA YERLERKEN DÜN CIKTIK HAZIR YEDİK YİNE. ÖNCEKİ GÜN GORUMCEM GİTMİŞ ABUR CUBUR TATLI FİLAN ALMIŞ GELMİŞ NASIL ZAYIFLIYCAM BAKALIM
EVET KAFA DAĞITTIK İYİ OLDU EVDEN ÇIKINCA DÜNYA PARA GİDİYOR ŞU EKONOMİK KRİZDE EVDE OTURMAK EN MANTIKLISI

aynen eskisi gibi değil artık
biz de 5 kişiyiz bi dışarda yesek battık:)
kız iradene sahip çıkacaksın ,bana misafir gelse de ben yemiyorum saatimi şaşmıyorum
görümcem ta avrupadan geldi onda bile saatime uydum yedim

VAY VAY SENDEN DERS ALMAM LAZIM EVET İNŞALLAH ŞU GÜNLER GEÇER DE EKONOMİK BUHRANDAN KURTULURUZ

kız bak mesela züber ya da fellas barları var onlardan alıcam sadece tatlı niyetine onlardan yiycem
katkısız ,gutensiz ,şekersz onlar
pahalı ama değer,indirime girmiş ,stok yapıcam hemen :)
yaz bunları kenara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…