çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

güüüüünaayyyydııııınn
nabersiniz çatlaklar?
patlayana kadar konuşalım bugün.
akşam 17.15 itibari ile ben bir hafta yokum
dükkan kapalı
acısını çıkaralım:)

sağol canım benim çok uykum vardı duble kahvemi ictim yarım saat önce dipçik gibiyim çay ocagı mı :)
evet canım çay ocağı:)
niye kız çay ocağı henüz kalkmadı işyerlerinde:)
eski işyerimde çay kazanları varı herkes kendi alırdı ,yine kahveyi diğerlerini çay ocağından söylerdik:)
ilginç geldi galiba:)
siz nerden içiyorsunuz ki?
ohhh afiyet olsun ben biraz ayılmadan bişey yiyip içemem ,saatim anc anca geliyor:)

ne bileyim çay ocağı deyince kahve geldi aklıma da ondan bizim yemekhane var caycı var ondan alıyoruz. sabah yedide kahvaltı yaptım. bir dilim ekmek biraz peynir biraz zeytin domates filan sonra duble kahve. oğlen az yemek inşallah bakalım bir aya incecik olurum dermişim

adı öyle ama herşey orda:)
eskiden sadece çay içilirdiya ondan:)
şimdi içecek kültürümüz genişledi:)
kız sabah 7de kahvaltı mı?
nettin sen..
ben hayatta o saatte kahvaltıyı bırak gözümü açamam:)
şöyle 9-10 olacak bi kere
hadi bakalım incecik ol .

BENİMDE İŞTAHIM OLMUYO GÖZÜMÜ ACAR ACMAZ AMA YÜRÜMEDEN ÖNCE YİYEYİM DEDİM :)

BEN YEDİM ONBEŞ DAKİKA SONRA YÜRÜDÜM İŞE YÜRÜYEREK GELİYORUM 20 DAKİKA
hava sıcak değil mi kız terlersin işe gidene kadar,sonra da işyerinde kokarsın terli terli :)
ay bizim öğle araları yürüyüş yapan erkekler vardı,amanın dönüşte asansörün kokusundan bayılacak gibi olurdu insan
sen de dikkat et :)

SERVİS YOK MECBUR YÜRÜYORUM BUGÜN SERİNDİ AMA . DAHA ÖNCELERİ SUYUM CIKIYORDU TABİ SONRA KOKMAMAK İÇİN PARFÜMLER FİLAN NAPALIM :)

SERVİS YOK MECBUR YÜRÜYORUM BUGÜN SERİNDİ AMA . DAHA ÖNCELERİ SUYUM CIKIYORDU TABİ SONRA KOKMAMAK İÇİN PARFÜMLER FİLAN NAPALIM :)
kız yedek kıyafet al yanına bari değişirsin:)
ama parfüm terli iken sıkılınca çok fena koku yapar
parfüm temiz iken sıkılmalı o zaman kokusu güzel olur

kız ALLAH seni emiiiii:)
biz osmanlı torunuyuz tatlım bırak pis fransızları ıyy:)
bir başak burcu olarak yüzümün halini tahmin edersin dimi:)
b.klu avrupalılar nolcak hıh
HHEHEH HER TÜRLÜ PİSLİK ONLARDAN ÇIKIYOR ŞAKA BİR YANA ALLAH BENZETMESİN BEN MEMNUNUM MÜSLÜMAN VE OSMANLI TORUNU OLMAKTAN :)

HHEHEH HER TÜRLÜ PİSLİK ONLARDAN ÇIKIYOR ŞAKA BİR YANA ALLAH BENZETMESİN BEN MEMNUNUM MÜSLÜMAN VE OSMANLI TORUNU OLMAKTAN :)
aminn..
ver mehteriiiii:)
kız acıktım bugün
bugün cuma bi yarım saat daha erken çıkıyoruz öğlene, namaz var diye
1145 gibi çıkarım ama dayanacak gücüm kalmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…