- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
NE ZAMANA KADAR YEMEMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN :)aminn..
ver mehteriiiii:)
kız acıktım bugün
bugün cuma bi yarım saat daha erken çıkıyoruz öğlene, namaz var diye
1145 gibi çıkarım ama dayanacak gücüm kalmadı:)
daha 2 ay :)NE ZAMANA KADAR YEMEMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN :)
YOK CANIMABARTMA O KADAR DA HASTANELİK OLURSUNdaha 2 ay :)
iyice incelip kilo verene kadar
daha bi 7-8 kilo vermek istiyorum
ağzım burnum keşküle dönene kadar:)
bişey olmaz bana:)YOK CANIMABARTMA O KADAR DA HASTANELİK OLURSUNTATİLE NEREYE GİDİYOSUNUZ?
OH NE KADAR GÜZEL BENDE HİÇ GİTMEDİM ORALARA HER SENE GİDİYORMUSUNUZ?bişey olmaz bana:)
karadeniz kadınıyım ben:)
sideye canım
hersene 15 gün memlekete giderim,oralarda dağ deniz yaparız,çocuklar karadenizi çok seviyor,tuzsuzya,bayılıyorlar oranın denizineOH NE KADAR GÜZEL BENDE HİÇ GİTMEDİM ORALARA HER SENE GİDİYORMUSUNUZ?
ÇOK GÜZEL KARADENİZİ DE ÇOK MERAK EDİYORUM. GEÇEN BİR PROGRAM İZLEDİN GİRESUNU GÖSTERİYORDU. ÇOK SICAK İNSANLAR KANIM KAYNADI.:)hersene 15 gün memlekete giderim,oralarda dağ deniz yaparız,çocuklar karadenizi çok seviyor,tuzsuzya,bayılıyorlar oranın denizine
bir de iki kez antalya yaparız,yaşadığım yer antalyay yakın ,o yüzden yakın diye o tarafa gidiyoruz ama ege tarafına da çocuklar yokken ilk evliyken çok gittim
ben çok gezentiyim hiç evde durmam:)
giresun doğumluyum:)ÇOK GÜZEL KARADENİZİ DE ÇOK MERAK EDİYORUM. GEÇEN BİR PROGRAM İZLEDİN GİRESUNU GÖSTERİYORDU. ÇOK SICAK İNSANLAR KANIM KAYNADI.:)
olmaz kocan gezdirsin :)
hoşgeldinizAdanada yaşıyorum 3 çocuk annesi 24 yaşında çalışmıyorum
HOŞGELDİN BACIM ARAMIZA :)Adanada yaşıyorum 3 çocuk annesi 24 yaşında çalışmıyorum
GEZEMİYORUM MALESEF KRİZ VAR :) Bİ KERE TATİL YAPTIK 10 YILDAolmaz kocan gezdirsin :)
hoşgeldiniz
İYİYİZ CANIM SEN NASILSIN ÇOK ERKEN EVLENMİŞSİN SANIRIM 3 ÇOCUK ALLAH BAĞIŞLASIN. BEN 25 YAŞIMDA EVLENDİM YAŞ 35 İKİ COCUK ANNESİYİM.Hosbuldum kızlar nasılsıniz
napalım sinek avlıyoruz:)Hosbuldum kızlar nasılsıniz
nerde .amanınnnGEZEMİYORUM MALESEF KRİZ VAR :) Bİ KERE TATİL YAPTIK 10 YILDA
Bende iyiyim sizinkileride Allah bağışlasın kaderleri güzel olsun ebet erken 17 de evlendimİYİYİZ CANIM SEN NASILSIN ÇOK ERKEN EVLENMİŞSİN SANIRIM 3 ÇOCUK ALLAH BAĞIŞLASIN. BEN 25 YAŞIMDA EVLENDİM YAŞ 35 İKİ COCUK ANNESİYİM.
bende de 3 tane var ama 30 yaşında anne oldum:)Bende iyiyim sizinkileride Allah bağışlasın kaderleri güzel olsun ebet erken 17 de evlendim
MAŞALLAH ÇOK SEVDİN DEMEK KOCANIBende iyiyim sizinkileride Allah bağışlasın kaderleri güzel olsun ebet erken 17 de evlendim
YUVARLAKÇAYA GİDİP BİR GÜN KALMIŞTIK AİLECEK. GERİ KALAN GEZMELERİMİZ HEP EŞİMİN AİLESİYLE OLDUnapalım sinek avlıyoruz:)
şaka şaka geyik yapıyoruz :)
nerde .amanınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?