- Konu Sahibi enteldantell
-
aboo çok fenaYUVARLAKÇAYA GİDİP BİR GÜN KALMIŞTIK AİLECEK. GERİ KALAN GEZMELERİMİZ HEP EŞİMİN AİLESİYLE OLDU
hoşgeldin ,gel bacım ,sen de katıl,azıcık tırlatırsın hepsi o :)Selam kizlar muabetiniz ve neşeniz cok hoşuma gitti allah bozmasin neşenizi ..neşeniz bol olsun
AMİN CANIM TEŞEKKÜR EDERİZ HEP BERABER OLSUNSelam kizlar muabetiniz ve neşeniz cok hoşuma gitti allah bozmasin neşenizi ..neşeniz bol olsun
Hoşbulduk ..sorun yok zaten normal degilim degişen birsey olmucak ..istanbuldan yaziyorum aslen üsküplüyüm 39 yaşindayim 18 yaşinds oglum 5 yaşinda prensesim var evliyimhoşgeldin ,gel bacım ,sen de katıl,azıcık tırlatırsın hepsi o :)
EŞİM BEN ÇOCUKLAR YUVARLAKÇAYA GİDİP KALDIK İŞTE GERİ KALAN TATİLLER EŞİMİN AİLESİNİN MEMLEKTİNDE OLDU DOĞUDA BİR İL DİYİM :)aboo çok fena
ale ile tatil ,nononooooooo :)
kız ailecek nereye gittiniz peki
MAŞALLAH CANIM ALLAH BAĞIŞLASIN. ÇALIŞIYORMUSUN?Hoşbulduk ..sorun yok zaten normal degilim degişen birsey olmucak ..istanbuldan yaziyorum aslen üsküplüyüm 39 yaşindayim 18 yaşinds oglum 5 yaşinda prensesim var evliyim
normal olanı kabul etmiyoruz zaten:)Hoşbulduk ..sorun yok zaten normal degilim degişen birsey olmucak ..istanbuldan yaziyorum aslen üsküplüyüm 39 yaşindayim 18 yaşinds oglum 5 yaşinda prensesim var evliyim
ALAH SABIR VERSİN GELİNLEREnormal olanı kabul etmiyoruz zaten:)
ooo kocamanmış oğlun ,yakında kaynana da olursun sen:)
ayy ben nasıl kaynana olurum acep,cadalozun tekiyim:)
bi de doğuya gittin tatile:)EŞİM BEN ÇOCUKLAR YUVARLAKÇAYA GİDİP KALDIK İŞTE GERİ KALAN TATİLLER EŞİMİN AİLESİNİN MEMLEKTİNDE OLDU DOĞUDA BİR İL DİYİM :)
Amin..calişiyorum kendi dükkanim var okullar olmadigi icin evdeyim şuan dukkanimda elemanlar var onlar idare ediyor saolsunlarMAŞALLAH CANIM ALLAH BAĞIŞLASIN. ÇALIŞIYORMUSUN?
amin canım amin:)ALAH SABIR VERSİN GELİNLERE
İZMİRDEN DOĞUYA GİDİYORUZ YAZIN BİZ TAMTERSİbi de doğuya gittin tatile:)
vahhh kuzuuuuummm ..
kız ucuzundan apart tutup da izmir civarına niye gitmedin
izmirde yaşayıp tatile gitmemek?
Ay yok kaynana olmaya hazir degilim henüznormal olanı kabul etmiyoruz zaten:)
ooo kocamanmış oğlun ,yakında kaynana da olursun sen:)
ayy ben nasıl kaynana olurum acep,cadalozun tekiyim:)
NE KADAR GÜZEL PATRONİÇE HANIM :) DARISI BİZİM BAŞIMIZA BEN AMELEYİMAmin..calişiyorum kendi dükkanim var okullar olmadigi icin evdeyim şuan dukkanimda elemanlar var onlar idare ediyor saolsunlar
ohh en güzeli kendi işin.Amin..calişiyorum kendi dükkanim var okullar olmadigi icin evdeyim şuan dukkanimda elemanlar var onlar idare ediyor saolsunlar
ben hazırım da oğlanlar ufakAy yok kaynana olmaya hazir degilim henüz
doğru orası da var izmirde yazın durulmaz.İZMİRDEN DOĞUYA GİDİYORUZ YAZIN BİZ TAMTERSİBURDA DA GİTTİK CANIM GÜNÜBİRLİK DENİZE GİTMELERİMİZ ÇADIR KURMALARIMIZ OLDU
Inşallah canim ne işle meşgulsunuzNE KADAR GÜZEL PATRONİÇE HANIM :) DARISI BİZİM BAŞIMIZA BEN AMELEYİM
Eşim büjiteri tasarimci .eşim tasarliyor bende dükkanda yaptiriyorum kolye yüzük kemer vs li diyelim kisacasi eşim 40 senedir bu işin icindeohh en güzeli kendi işin.
ne üzerine dükkan bacım:)
belki alışveriş yaparız :)
ben hazırım da oğlanlar ufak
elime sopamı aldım bekliyorum gelinleri:)
doğru orası da var izmirde yazın durulmaz.
ooo e daha ne onlar da tatil sayılır kız
günübrlik olsun ne farkeder
biz şurdan ayağımızı atsak anca kuru toprak:)
oglum bazen geliyor eve anne gelin buldum sana bende diyorum boşver o başkasinin gelini olsun bana şuan lazim degilohh en güzeli kendi işin.
ne üzerine dükkan bacım:)
belki alışveriş yaparız :)
ben hazırım da oğlanlar ufak
elime sopamı aldım bekliyorum gelinleri:)
doğru orası da var izmirde yazın durulmaz.
ooo e daha ne onlar da tatil sayılır kız
günübrlik olsun ne farkeder
biz şurdan ayağımızı atsak anca kuru toprak:)
ben evde patroniçeyim anca:)NE KADAR GÜZEL PATRONİÇE HANIM :) DARISI BİZİM BAŞIMIZA BEN AMELEYİM
oooooo tam yerine düştünEşim büjiteri tasarimci .eşim tasarliyor bende dükkanda yaptiriyorum kolye yüzük kemer vs li diyelim kisacasi eşim 40 senedir bu işin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?