çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

hoşgeldin ,gel bacım ,sen de katıl,azıcık tırlatırsın hepsi o :)
Hoşbulduk ..sorun yok zaten normal degilim degişen birsey olmucak ..istanbuldan yaziyorum aslen üsküplüyüm 39 yaşindayim 18 yaşinds oglum 5 yaşinda prensesim var evliyim

Hoşbulduk ..sorun yok zaten normal degilim degişen birsey olmucak ..istanbuldan yaziyorum aslen üsküplüyüm 39 yaşindayim 18 yaşinds oglum 5 yaşinda prensesim var evliyim
normal olanı kabul etmiyoruz zaten:)
ooo kocamanmış oğlun ,yakında kaynana da olursun sen:)
ayy ben nasıl kaynana olurum acep,cadalozun tekiyim:)

bi de doğuya gittin tatile:)
vahhh kuzuuuuummm ..
kız ucuzundan apart tutup da izmir civarına niye gitmedin
izmirde yaşayıp tatile gitmemek?
İZMİRDEN DOĞUYA GİDİYORUZ YAZIN BİZ TAMTERSİ BURDA DA GİTTİK CANIM GÜNÜBİRLİK DENİZE GİTMELERİMİZ ÇADIR KURMALARIMIZ OLDU

Amin..calişiyorum kendi dükkanim var okullar olmadigi icin evdeyim şuan dukkanimda elemanlar var onlar idare ediyor saolsunlar
ohh en güzeli kendi işin.
ne üzerine dükkan bacım:)
belki alışveriş yaparız :)
Ay yok kaynana olmaya hazir degilim henüz
ben hazırım da oğlanlar ufak
elime sopamı aldım bekliyorum gelinleri:)
İZMİRDEN DOĞUYA GİDİYORUZ YAZIN BİZ TAMTERSİ BURDA DA GİTTİK CANIM GÜNÜBİRLİK DENİZE GİTMELERİMİZ ÇADIR KURMALARIMIZ OLDU
doğru orası da var izmirde yazın durulmaz.
ooo e daha ne onlar da tatil sayılır kız
günübrlik olsun ne farkeder
biz şurdan ayağımızı atsak anca kuru toprak:)

Eşim büjiteri tasarimci .eşim tasarliyor bende dükkanda yaptiriyorum kolye yüzük kemer vs li diyelim kisacasi eşim 40 senedir bu işin icinde

oglum bazen geliyor eve anne gelin buldum sana bende diyorum boşver o başkasinin gelini olsun bana şuan lazim degil daha yaşim cok genc yahuu ne gelini

NE KADAR GÜZEL PATRONİÇE HANIM :) DARISI BİZİM BAŞIMIZA BEN AMELEYİM
ben evde patroniçeyim anca:)
bi sesimi yükselttim mi herkes kaçışıyo:)
kocam da dahil:)
napalım umut fakirin ekmeği:)
Eşim büjiteri tasarimci .eşim tasarliyor bende dükkanda yaptiriyorum kolye yüzük kemer vs li diyelim kisacasi eşim 40 senedir bu işin icinde
oooooo tam yerine düştün
benim gibi süslü biri için biçilmez kaftan.
parayı yatrdığım yegane sektör giyim,takı:)
ama ucuz ve farklı ürünler bulurum ben hep
herkes de giyimime hayrandır ,hep sorarlar nerden aldın dye:
sanıyorlarki çok pahalı bi yerden aldım halbuki hem ucuz hem farklı hep beni bulur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…