çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Eşimde ayni sizin gibi genelde yurt dişina calisiyor cin falan .merter laleli piyasasi bayiliyor eşimin tasarladigini adamda kafa var anacim sende ac bir dukkan sende de o kafa var sanki cok iyi tutturursun veya internetten sat

Eşimde ayni sizin gibi genelde yurt dişina calisiyor cin falan .merter laleli piyasasi bayiliyor eşimin tasarladigini adamda kafa var anacim sende ac bir dukkan sende de o kafa var sanki cok iyi tutturursun veya internetten sat
ben emekli olunca düşünüyorum
kızım resim konusunda çok yetenekli
ona çizdirip kendim farklı ve özgün bir tesettür markası oluşturmak istiyorum
uçuk kaçık ,renkli ama tesettüre de uygun olacak
var bizim de bir hayalimiz :)
İNŞ kısmet.

BENDE HİÇ SEVMEM TAKI SADECE ALYANSIM VAR BAŞKA BİŞEY YOK

Bak buda benim ilgi alanim tesettür hic kafama gore bulamiyorum istiyorum ucuk kacik rengler ama yok .hadi inşallah hayaliniz gercekleşir bizde faydalaniriz

BENDE HİÇ SEVMEM TAKI SADECE ALYANSIM VAR BAŞKA BİŞEY YOK
Sana birsey deyim mi herkez bana şaşiriyor takiciyim eşim tasarimci ama hic takmam sadece alyansim var o kadar.. bana diyorlar en cok senin takman lazim ama sevmiyorum sıkıntıya gelemem

Bak buda benim ilgi alanim tesettür hic kafama gore bulamiyorum istiyorum ucuk kacik rengler ama yok .hadi inşallah hayaliniz gercekleşir bizde faydalaniriz
işte ben de benim gibi uçuk ,kaçık ama tesettüre d uygun giyinmek isteyenler için bir çığır açmak istiyorum
sade,sıradan renkler ve desenler değil
asimetrik,renkli ve farklı olmalı
şöyle 100 metre öteden baktıracak kendine üstündeki:)
süslü pakizeyim nolcak:)

Sana birsey deyim mi herkez bana şaşiriyor takiciyim eşim tasarimci ama hic takmam sadece alyansim var o kadar.. bana diyorlar en cok senin takman lazim ama sevmiyorum sıkıntıya gelemem
EVET BENİMDE ELİME AYAĞIMA DOLANIYOR TAKILAR EVET EN BAŞTA SİZİN REKLAM YAPMANIZ LAZIM ASLINDA DOĞRU DİYORLAR DA YAPACAK BİRŞEY YOK :)

Yaaa valla tam benlik ayy yapin hemen bakip alicam .heycan yaptim şuan .alişverişi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…