- Konu Sahibi enteldantell
-
Eşimde ayni sizin gibi genelde yurt dişina calisiyor cin falan .merter laleli piyasasi bayiliyor eşimin tasarladigini adamda kafa var anacimben evde patroniçeyim anca:)
bi sesimi yükselttim mi herkes kaçışıyo:)
kocam da dahil:)
napalım umut fakirin ekmeği:)
oooooo tam yerine düştün
benim gibi süslü biri için biçilmez kaftan.
parayı yatrdığım yegane sektör giyim,takı:)
ama ucuz ve farklı ürünler bulurum ben hep
herkes de giyimime hayrandır ,hep sorarlar nerden aldın dye:
sanıyorlarki çok pahalı bi yerden aldım halbuki hem ucuz hem farklı hep beni bulur:)
BİR FABRİKADA MUHASEBECİYİM:)Inşallah canim ne işle meşgulsunuz
ALLAH BOL KAZANÇLAR VERSİN :)Eşim büjiteri tasarimci .eşim tasarliyor bende dükkanda yaptiriyorum kolye yüzük kemer vs li diyelim kisacasi eşim 40 senedir bu işin icinde
Muhasebecilik zordur demiBİR FABRİKADA MUHASEBECİYİM:)
ben emekli olunca düşünüyorumEşimde ayni sizin gibi genelde yurt dişina calisiyor cin falan .merter laleli piyasasi bayiliyor eşimin tasarladigini adamda kafa var anacimsende ac bir dukkan sende de o kafa var sanki cok iyi tutturursun veya internetten sat
BENDE HİÇ SEVMEM TAKI SADECE ALYANSIM VAR BAŞKA BİŞEY YOKben evde patroniçeyim anca:)
bi sesimi yükselttim mi herkes kaçışıyo:)
kocam da dahil:)
napalım umut fakirin ekmeği:)
oooooo tam yerine düştün
benim gibi süslü biri için biçilmez kaftan.
parayı yatrdığım yegane sektör giyim,takı:)
ama ucuz ve farklı ürünler bulurum ben hep
herkes de giyimime hayrandır ,hep sorarlar nerden aldın dye:
sanıyorlarki çok pahalı bi yerden aldım halbuki hem ucuz hem farklı hep beni bulur:)
HESAP KİTAP UĞRAŞMAK ZOR OLUYOR TABİ. ÇOK SEVMİYORUM MESLEĞİMİ AMA MECBUR YAPIYORUM. BENDE MEMUR OLMAK İSTİYORUM. ÖZEL SEKTÖR ÇOK SIKINTILIMuhasebecilik zordur demi
Bak buda benim ilgi alanim tesettür hic kafama gore bulamiyorum istiyorum ucuk kacik rengler ama yok .hadi inşallah hayaliniz gercekleşir bizde faydalanirizben emekli olunca düşünüyorum
kızım resim konusunda çok yetenekli
ona çizdirip kendim farklı ve özgün bir tesettür markası oluşturmak istiyorum
uçuk kaçık ,renkli ama tesettüre de uygun olacak
var bizim de bir hayalimiz :)
İNŞ kısmet.
altın sevmem hiç,beyaz altın ve gümüş çok severimBENDE HİÇ SEVMEM TAKI SADECE ALYANSIM VAR BAŞKA BİŞEY YOK
Sana birsey deyim mi herkez bana şaşiriyor takiciyim eşim tasarimci ama hic takmam sadece alyansim var o kadar.. bana diyorlar en cok senin takman lazim ama sevmiyorum sıkıntıya gelememBENDE HİÇ SEVMEM TAKI SADECE ALYANSIM VAR BAŞKA BİŞEY YOK
işte ben de benim gibi uçuk ,kaçık ama tesettüre d uygun giyinmek isteyenler için bir çığır açmak istiyorumBak buda benim ilgi alanim tesettür hic kafama gore bulamiyorum istiyorum ucuk kacik rengler ama yok .hadi inşallah hayaliniz gercekleşir bizde faydalaniriz
EVET BENİMDE ELİME AYAĞIMA DOLANIYOR TAKILARSana birsey deyim mi herkez bana şaşiriyor takiciyim eşim tasarimci ama hic takmam sadece alyansim var o kadar.. bana diyorlar en cok senin takman lazim ama sevmiyorum sıkıntıya gelemem
çünkü terzi kendi söküğünü dikemez:)Sana birsey deyim mi herkez bana şaşiriyor takiciyim eşim tasarimci ama hic takmam sadece alyansim var o kadar.. bana diyorlar en cok senin takman lazim ama sevmiyorum sıkıntıya gelemem
SENDE DÜŞÜNEMEM ALTINI KESİNLİKLEaltın sevmem hiç,beyaz altın ve gümüş çok severim
öyle şıngırdak gelinler gibi asla altınla gezmem
ama bijuteri seviyorum
kız ben evde de dışarda da bildiğin moda dergilerinden çıkma gibiyim:)
Eşim yapsin reklami .ben sıkıntılıyım heleki calişirken hic takamamEVET BENİMDE ELİME AYAĞIMA DOLANIYOR TAKILAREVET EN BAŞTA SİZİN REKLAM YAPMANIZ LAZIM ASLINDA DOĞRU DİYORLAR DA YAPACAK BİRŞEY YOK :)
niye kız :)SENDE DÜŞÜNEMEM ALTINI KESİNLİKLE
ne sıkıntısıEşim yapsin reklami .ben sıkıntılıyım heleki calişirken hic takamam
UÇUK KACIK BİRİ VE ALTINLAR YAKISMAZniye kız :)
de hele bakayı
Yaaa valla tam benlik ayy yapin hemen bakip alicam .heycan yaptim şuan .alişverişi cok seviyorumişte ben de benim gibi uçuk ,kaçık ama tesettüre d uygun giyinmek isteyenler için bir çığır açmak istiyorum
sade,sıradan renkler ve desenler değil
asimetrik,renkli ve farklı olmalı
şöyle 100 metre öteden baktıracak kendine üstündeki:)
süslü pakizeyim nolcak:)
heee ,evet aynen öyleUÇUK KACIK BİRİ VE ALTINLAR YAKISMAZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?