- Konu Sahibi enteldantell
-
Taki takinca sıkılıyorum cok ancak bir yüzük iştene sıkıntısı
erken emeklilik çıkarsa ,5yıl içinde gerçekleştiririm inş hayalimiYaaa valla tam benlik ayy yapin hemen bakip alicam .heycan yaptim şuan .alişverişi cok seviyorum
inşallah emekli olursun en kisa sürede .ben şuan üniversiteye girdim modaciligi okuycagim seviyorum modayi surekli takip ederim ..3 cocukla evet olmaz sıkıntı olur sana hele birde kücükse ..kizim 5 yaşinda onu birakip dukkana gidemiyorum okullarin acilmasini bekliyorumerken emeklilik çıkarsa ,5yıl içinde gerçekleştiririm inş hayalimi
zaten bana beni tanıyan herkes de diyor tam senin işin moda diye
hala niye butik açmıyorsun deyip duruyolr
3 çocukla nasıl açayım butik,hem kızım biraz daha büyüsün :)
ben de alışverişi çok severim ama asla çok para vermem:)
dışardan bakan alışverişe çok para harcadığımı sanır ama nononooooooo :)
inş. oo süper ne güzel bir bölüm.inşallah emekli olursun en kisa sürede .ben şuan üniversiteye girdim modaciligi okuycagim seviyorum modayi surekli takip ederim ..3 cocukla evet olmaz sıkıntı olur sana hele birde kücükse ..kizim 5 yaşinda onu birakip dukkana gidemiyorum okullarin acilmasini bekliyorum
Calişmak insani cok rahatlatiyor hem maddi hem manevi 2 aydir evdeyim patladim evde okullarin acilmasini dört gözle bekliyorum ..senin kiler cok kücük degilmiş allah uzun ömürler versininş. oo süper ne güzel bir bölüm.
bnimkiler 10 yaşında ama yine de çalışıyorum ,elimin boş olması lazım
kafamı sadece ona vermem lazım
hayirli cumalarkızlar ben çıkıyorum
bugün cuma
burda cuma günü herşey durur ,erken çıkılır öğlene
öğleden sonra görüşürüz
hayırlı cumalarınız olsun canlarım
YAŞ KAC OLURSA OLSUN OKUMAK LAZIM. BEN 35 YAŞINDAYIM KPSSYE GİRSEM OLUR MU ACABA BENDEN GEÇTİ DİYE DÜŞÜNÜRKEN ŞU AN GAZA GELDİM BAKALIM SONUM HAYROLSUN:)inşallah emekli olursun en kisa sürede .ben şuan üniversiteye girdim modaciligi okuycagim seviyorum modayi surekli takip ederim ..3 cocukla evet olmaz sıkıntı olur sana hele birde kücükse ..kizim 5 yaşinda onu birakip dukkana gidemiyorum okullarin acilmasini bekliyorum
Benim görümcem 50 yaşinda 4 üniversite okudu daha gecen sene bitri bende onu görünce gaza geldim de üniversiteye girdim okumanin yaşi yok canim altin bilezgin elinde olsun hayat şartlari ne getircek bilemiyoruz .hic düşünme oku bende 39 yaşindayim senden 4 yaş büyügüm gec kalmadik hadi sende başla okuYAŞ KAC OLURSA OLSUN OKUMAK LAZIM. BEN 35 YAŞINDAYIM KPSSYE GİRSEM OLUR MU ACABA BENDEN GEÇTİ DİYE DÜŞÜNÜRKEN ŞU AN GAZA GELDİM BAKALIM SONUM HAYROLSUN:)
İNŞALLAH CANIM İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIR DEYİP ÇIKTIM YOLA:) BURADA DAÇOK YOĞUN BİR İŞ YOK CANIM SIKILIYOR BAZEN KİTAP FİLAN OKUYORDUM O YÜZDEN DEĞERLENDİREYİM DEDİM:)Benim görümcem 50 yaşinda 4 üniversite okudu daha gecen sene bitri bende onu görünce gaza geldim de üniversiteye girdim okumanin yaşi yok canim altin bilezgin elinde olsun hayat şartlari ne getircek bilemiyoruz .hic düşünme oku bende 39 yaşindayim senden 4 yaş büyügüm gec kalmadik hadi sende başla oku
Cok iyi yaptin canim yolun önüm acik olsun .bende oyle calişamiyorum bütüngün evde iş yapiyorum temizlik vs li arada kk ne giriyorum .burasi iyi geliyor insana makara yerİNŞALLAH CANIM İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIR DEYİP ÇIKTIM YOLA:) BURADA DAÇOK YOĞUN BİR İŞ YOK CANIM SIKILIYOR BAZEN KİTAP FİLAN OKUYORDUM O YÜZDEN DEĞERLENDİREYİM DEDİM:)
Cevizliii severim ay dur fistiklida güzel oluyor ay hepsi cok güzel olur sende hem fistikli hem cevizli ..yaa kiz canim cekti şimdiKızlar baklavayı fıstıklı mı yapayım cevizli mi sizce
DİREKT KONUYA GİRİŞ HELAL OLSUNKızlar baklavayı fıstıklı mı yapayım cevizli mi sizce
EVET ESKİDEN BENDE TAKILIYORDUM SONRA EŞİM GİRMEMİ YASAKLADI ONDAN HABERSİZ YİNE GİRİYORUMCok iyi yaptin canim yolun önüm acik olsun .bende oyle calişamiyorum bütüngün evde iş yapiyorum temizlik vs li arada kk ne giriyorum .burasi iyi geliyor insana makara yer
İLK DENEME Mİ:)Valla geçen masterchef de yaptılar benimde canım çekmişti hamuru yoğuracam şimdi, küçük bir tepsi yapayım dedimseneye de artık ben başlarım yürüyüşlere falan
Ahahahha pat diye olan şeyleri severimDİREKT KONUYA GİRİŞ HELAL OLSUNBEN CEVİZLİ SEVERİM
Kız ben 2 yıldır kalifiyeli ev hanımıyım ya çoook yaptımİLK DENEME Mİ:)
Kız fıstık çok pahalıymış ya adam gelmeden yapacam akşama süpriz olsun, cevizli yapmaya karar verdim oy çokluğuylaCevizliii severim ay dur fistiklida güzel oluyor ay hepsi cok güzel olur sende hem fistikli hem cevizli ..yaa kiz canim cekti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?