çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Yaaa valla tam benlik ayy yapin hemen bakip alicam .heycan yaptim şuan .alişverişi cok seviyorum
erken emeklilik çıkarsa ,5yıl içinde gerçekleştiririm inş hayalimi
zaten bana beni tanıyan herkes de diyor tam senin işin moda diye
hala niye butik açmıyorsun deyip duruyolr
3 çocukla nasıl açayım butik,hem kızım biraz daha büyüsün :)
ben de alışverişi çok severim ama asla çok para vermem:)
dışardan bakan alışverişe çok para harcadığımı sanır ama nononooooooo :)

inşallah emekli olursun en kisa sürede .ben şuan üniversiteye girdim modaciligi okuycagim seviyorum modayi surekli takip ederim ..3 cocukla evet olmaz sıkıntı olur sana hele birde kücükse ..kizim 5 yaşinda onu birakip dukkana gidemiyorum okullarin acilmasini bekliyorum

inş. oo süper ne güzel bir bölüm.
bnimkiler 10 yaşında ama yine de çalışıyorum ,elimin boş olması lazım
kafamı sadece ona vermem lazım

inş. oo süper ne güzel bir bölüm.
bnimkiler 10 yaşında ama yine de çalışıyorum ,elimin boş olması lazım
kafamı sadece ona vermem lazım
Calişmak insani cok rahatlatiyor hem maddi hem manevi 2 aydir evdeyim patladim evde okullarin acilmasini dört gözle bekliyorum ..senin kiler cok kücük degilmiş allah uzun ömürler versin

YAŞ KAC OLURSA OLSUN OKUMAK LAZIM. BEN 35 YAŞINDAYIM KPSSYE GİRSEM OLUR MU ACABA BENDEN GEÇTİ DİYE DÜŞÜNÜRKEN ŞU AN GAZA GELDİM BAKALIM SONUM HAYROLSUN:)

YAŞ KAC OLURSA OLSUN OKUMAK LAZIM. BEN 35 YAŞINDAYIM KPSSYE GİRSEM OLUR MU ACABA BENDEN GEÇTİ DİYE DÜŞÜNÜRKEN ŞU AN GAZA GELDİM BAKALIM SONUM HAYROLSUN:)
Benim görümcem 50 yaşinda 4 üniversite okudu daha gecen sene bitri bende onu görünce gaza geldim de üniversiteye girdim okumanin yaşi yok canim altin bilezgin elinde olsun hayat şartlari ne getircek bilemiyoruz .hic düşünme oku bende 39 yaşindayim senden 4 yaş büyügüm gec kalmadik hadi sende başla oku

İNŞALLAH CANIM İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIR DEYİP ÇIKTIM YOLA:) BURADA DAÇOK YOĞUN BİR İŞ YOK CANIM SIKILIYOR BAZEN KİTAP FİLAN OKUYORDUM O YÜZDEN DEĞERLENDİREYİM DEDİM:)

İNŞALLAH CANIM İSTEMEK BAŞARMANIN YARISIDIR DEYİP ÇIKTIM YOLA:) BURADA DAÇOK YOĞUN BİR İŞ YOK CANIM SIKILIYOR BAZEN KİTAP FİLAN OKUYORDUM O YÜZDEN DEĞERLENDİREYİM DEDİM:)
Cok iyi yaptin canim yolun önüm acik olsun .bende oyle calişamiyorum bütüngün evde iş yapiyorum temizlik vs li arada kk ne giriyorum .burasi iyi geliyor insana makara yer

Valla geçen masterchef de yaptılar benimde canım çekmişti hamuru yoğuracam şimdi, küçük bir tepsi yapayım dedim seneye de artık ben başlarım yürüyüşlere falan

Cevizliii severim ay dur fistiklida güzel oluyor ay hepsi cok güzel olur sende hem fistikli hem cevizli ..yaa kiz canim cekti şimdi
Kız fıstık çok pahalıymış ya adam gelmeden yapacam akşama süpriz olsun, cevizli yapmaya karar verdim oy çokluğuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…