- Konu Sahibi enteldantell
-
Ben sosyal medya kullanmiyorum bir burasi var .bazen kafayi dagitmaya ihtiyac duyuyor insan burasida olmasa ne yapicam 2 ay boyunca temizlik yaptim ee yeter gayri kiş boyunca caliş yazin evde otur adaletmi bu şimdi bu yaz sadece yurt disina ciktim yazligim tadilatta .düşün o sicakta evde oturmakla gecti .halen bile düşündükce sinir oluyorumEVET ESKİDEN BENDE TAKILIYORDUM SONRA EŞİM GİRMEMİ YASAKLADI ONDAN HABERSİZ YİNE GİRİYORUM
BENDE ON YILLIK EV HANIMIYIM AMA YAPMADIM HİÇKız fıstık çok pahalıymış ya adam gelmeden yapacam akşama süpriz olsun, cevizli yapmaya karar verdim oy çokluğuyla
Bana ikiside olur valla ..gecen haşüre yaptim fistik aldim ay anam bir avuc kadar aldim tuttu 160 tl bune be dedimKız fıstık çok pahalıymış ya adam gelmeden yapacam akşama süpriz olsun, cevizli yapmaya karar verdim oy çokluğuyla
Bende öyle canim 20 senelik ev hanimiyim bir türlü el acmasi bögrek ve baklvayi yapamiyoru bana diyorlar birde üsküp kizisin .beceri işi heraldeBENDE ON YILLIK EV HANIMIYIM AMA YAPMADIM HİÇBİ ONU DENEMEDİM CANIM CEKTİ VALLA
EVET İNSAN BUNALIYOR BAZEN KONU KOMŞU ARKADAŞ FİLAN YOK MU ? KAFAYI DAĞITMAYA HEPİMİZİN İHTİYACI VAR. SENEYE GİDERSİN CANIM DERT ETME SAĞLIK OLSUN EN BAŞTA.Ben sosyal medya kullanmiyorum bir burasi var .bazen kafayi dagitmaya ihtiyac duyuyor insan burasida olmasa ne yapicam 2 ay boyunca temizlik yaptim ee yeter gayri kiş boyunca caliş yazin evde otur adaletmi bu şimdi bu yaz sadece yurt disina ciktim yazligim tadilatta .düşün o sicakta evde oturmakla gecti .halen bile düşündükce sinir oluyorum
OLABİLİR HERKES YAPACAK DİYE BİRŞEY YOK :) BENDE YAPMIYORDUM EVLENİNCE BÖREK ACMAYA BASLADIM Bİ BAKLAVAYI DENERSEM TAMAM AMA KOCAM İSTER SÜREKLİ DİYE DE YAPMAK İSTEMİYORUMBende öyle canim 20 senelik ev hanimiyim bir türlü el acmasi bögrek ve baklvayi yapamiyoru bana diyorlar birde üsküp kizisin .beceri işi heralde
Tabi konunun o boyut kismida var hele bir de güzel olursa sürekli ister senden .neyse ben vazgectim hic yapmamayim .hazir iyidirOLABİLİR HERKES YAPACAK DİYE BİRŞEY YOK :) BENDE YAPMIYORDUM EVLENİNCE BÖREK ACMAYA BASLADIM Bİ BAKLAVAYI DENERSEM TAMAM AMA KOCAM İSTER SÜREKLİ DİYE DE YAPMAK İSTEMİYORUM
arkadaşlarim var gündüz işlerimi bitirince .oturudugumuz sitenin icinde park var aksamlari orda toplaşiyoruz iyi geliyor insana gercektenEVET İNSAN BUNALIYOR BAZEN KONU KOMŞU ARKADAŞ FİLAN YOK MU ? KAFAYI DAĞITMAYA HEPİMİZİN İHTİYACI VAR. SENEYE GİDERSİN CANIM DERT ETME SAĞLIK OLSUN EN BAŞTA.
Çerkes kızıyım bendeBende öyle canim 20 senelik ev hanimiyim bir türlü el acmasi bögrek ve baklvayi yapamiyoru bana diyorlar birde üsküp kizisin .beceri işi heralde
Kız sorma benim de öyle fındık ceviz bedava olunca yapayım dedimBENDE ON YILLIK EV HANIMIYIM AMA YAPMADIM HİÇBİ ONU DENEMEDİM CANIM CEKTİ VALLA
Gecen sene sürekli yaptim ben 53 den 61 kilo oldum eşim 75 den 85 kilo oldu boylar kisa düşün artik ..şimdi eşim diyetisyene gidiyor bende eski kiloma döndüm şükür ama eşim tövbe etti bir daha yemicem diye şimdi evde. Ac ac geziniyor .dikkat derim sizedeÇerkes kızıyım bende☺ bir de seviyorum böyle şeyleri börek baklava olsun hoşuma gider uğraşma bir nevi terapi benim için hamur ile uğraşmak ☺☺
Eşim de çok sever baklava 3 yıl önce bi denedim onun için sonra geliştirdim kendimi işte, arada yapıyorum işte en son bayramda Yapmıştım şimdi özlemiştir yineBENDE ON YILLIK EV HANIMIYIM AMA YAPMADIM HİÇBİ ONU DENEMEDİM CANIM CEKTİ VALLA
su böreği yaptım ilk defa cok begendi her bayram istiyor benden bencede yapma :)Tabi konunun o boyut kismida var hele bir de güzel olursa sürekli ister senden .neyse ben vazgectim hic yapmamayim .hazir iyidir
Ahahahah bizde öyle bir durum yokGecen sene sürekli yaptim ben 53 den 61 kilo oldum eşim 75 den 85 kilo oldu boylar kisa düşün artik ..şimdi eşim diyetisyene gidiyor bende eski kiloma döndüm şükür ama eşim tövbe etti bir daha yemicem diye şimdi evde. Ac ac geziniyor .dikkat derim sizede
bedava mı :)Kız sorma benim de öyle fındık ceviz bedava olunca yapayım dedim
özlenmez mi ya en güzeli ev baklavası :)Eşim de çok sever baklava 3 yıl önce bi denedim onun için sonra geliştirdim kendimi işte, arada yapıyorum işte en son bayramda Yapmıştım şimdi özlemiştir yine
bencede hamur işiyle ugrasmayı bende severim ama bulasık temizlik kısmını keşke baskası yapsaÇerkes kızıyım bende☺ bir de seviyorum böyle şeyleri börek baklava olsun hoşuma gider uğraşma bir nevi terapi benim için hamur ile uğraşmak ☺☺
Boy uzun olunca kilo göztermiyor tabikiAhahahah bizde öyle bir durum yokben 172 eşim 186 boyunda, eşim yiyip yiyip kilo alamayanladan evlenmeden önce çoook çok zayıftı incecik beli vardı. 62 kg şimdi zaaar zor oldu 75 ama bayağıdır 75 tabi olsa olsa maksimum 80 olur biyolojisi o şekilde yani☺ bende hamileyim şu an ama kilo benim için sorun değil hem eski sporcu hemde pilates eğitmeniyim ☺☺ kilo dediğin şey nedir ki
Ahahaha doğru haklısınız o konudabencede hamur işiyle ugrasmayı bende severim ama bulasık temizlik kısmını keşke baskası yapsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?