- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
işte zengin değiliz malesef iş başa düşüyorAhahaha doğru haklısınız o konuda
Tabi canım ben şimdi 30 um ilerde böyle davranamam yaniBoy uzun olunca kilo göztermiyor tabikibenim boyum 1.60 bende oyle yerdim yerdim kilo almazdim ama yaş gectikce aliniyormuş neyseki kendi kiloma döndüm .sizede maşallah diyelim
karadenizlisin o zamanBabam fındık ağası benim
Ahahaha kız benim baba zengin ama ben eşimle ortalama bir hayat sürüyorum babamın parası nın bizle alakası yok yaniişte zengin değiliz malesef iş başa düşüyor
Aynen Karadeniz daa ☺karadenizlisin o zaman
olsun babanın parası senin paran iki gün sonra.:)Ahahaha kız benim baba zengin ama ben eşimle ortalama bir hayat sürüyorum babamın parası nın bizle alakası yok yani
Kızzz su böreği hemde evde yapılan peynir Le ve maydanoz lu offfsu böreği yaptım ilk defa cok begendi her bayram istiyor benden bencede yapma :)
Ben korkuyorum zaten, görümcem çıkacak diye çok benziyor lar huy olarakenteldantell da karadenizli hemşerisiniz :)
Benim eşimde karadeniz li ee otomatik olarak bende oluyorum trabzon arakli yizenteldantell da karadenizli hemşerisiniz :)
Yavv yapmayin rejimdeyizKızzz su böreği hemde evde yapılan peynir Le ve maydanoz lu offftereyağlı bi de
aynen öyle ta kendisi çokda güzel yaparımKızzz su böreği hemde evde yapılan peynir Le ve maydanoz lu offftereyağlı bi de
Ahahaha bilemiyorum şekerimolsun babanın parası senin paran iki gün sonra.:)
bende rejimdeyim ama tam anlamıyla uygulayamıyorummYavv yapmayin rejimdeyizbozdurcaksiniz valla
İstenmez mi yaa candır canaynen öyle ta kendisi çokda güzel yaparımeşim ve ailesi çok begenmişlerdi istiyorlar sürekli işte
hahhah herşey beklenirBen korkuyorum zaten, görümcem çıkacak diye çok benziyor lar huy olarak
Ben eşimin yüzünden uygulamak zorundayim yoksa cayiyor hemenbende rejimdeyim ama tam anlamıyla uygulayamıyorumm
Araklı ooo bilirim çok duydum ☺Benim eşimde karadeniz li ee otomatik olarak bende oluyorum trabzon arakli yiz
amin canım Allah eksikliğini göstermesin :)Ahahaha bilemiyorum şekerimAllah uzun ömür versin de kalsın valla zor işler çok ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?