- Konu Sahibi enteldantell
-
Gecen sene gittik findik toplamaya bu sene gidemedimAraklı ooo bilirim çok duydum ☺
Arada ödül, keyifli olur yaa öyle deme ☺Ben eşimin yüzünden uygulamak zorundayim yoksa cayiyor hemencok madurum kizlar
Yok bir an evvel eski kilosuna dönsün kiz sıkıldım valla biraksin simdi ödülüArada ödül, keyifli olur yaa öyle deme ☺
bana soyledi özelden görümcenmiş ayagını denk alDemeew
Ahaha zor iş fındık, bizimkiler makinalı tarım hep herşeyi makina yapıyor ama eskiden çok topladım ☺Gecen sene gittik findik toplamaya bu sene gidemedim
Kızlar bana ayrılan sürenin sonuna geldik.bana soyledi özelden görümcenmiş ayagını denk al
Ben öldüm siz devam edinbana soyledi özelden görümcenmiş ayagını denk al
çok mu korkuyon kız gorumcedenBen öldüm siz devam edin
kız bi selam sabah yok muKızlar baklavayı fıstıklı mı yapayım cevizli mi sizce
yap yap sonra da diyete girersinValla geçen masterchef de yaptılar benimde canım çekmişti hamuru yoğuracam şimdi, küçük bir tepsi yapayım dedimseneye de artık ben başlarım yürüyüşlere falan
seni gidi numerocuuuu seniii:)EVET ESKİDEN BENDE TAKILIYORDUM SONRA EŞİM GİRMEMİ YASAKLADI ONDAN HABERSİZ YİNE GİRİYORUM
ooh ben de ikizlerde 1 sene evdeydim,anacım unlu mamuüller gibi çalıştım ,canım istiyordu ,bi de günde 2kg sütüm çıkıyordu,kaynanam benm inekten çok sütün çıkıyor derdi:) bi de 50 kiloydum incecik :) süt çıktıkça acıkıyor acıktıkça yapıyordum:)Kız ben 2 yıldır kalifiyeli ev hanımıyım ya çoook yaptımilk deneme olsa bu sıcakta iki çocukla hele de hamileyken aşerdim deyip dışardan isterdim valla
arkadaş ortamı başka bura başkaBen sosyal medya kullanmiyorum bir burasi var .bazen kafayi dagitmaya ihtiyac duyuyor insan burasida olmasa ne yapicam 2 ay boyunca temizlik yaptim ee yeter gayri kiş boyunca caliş yazin evde otur adaletmi bu şimdi bu yaz sadece yurt disina ciktim yazligim tadilatta .düşün o sicakta evde oturmakla gecti .halen bile düşündükce sinir oluyorum
aaayyy aşure uzmanı var burda ayolBana ikiside olur valla ..gecen haşüre yaptim fistik aldim ay anam bir avuc kadar aldim tuttu 160 tl bune be dedim
aynen üsküplü isen yapman lazımBende öyle canim 20 senelik ev hanimiyim bir türlü el acmasi bögrek ve baklvayi yapamiyoru bana diyorlar birde üsküp kizisin .beceri işi heralde
senin tembel olduğun belli:)OLABİLİR HERKES YAPACAK DİYE BİRŞEY YOK :) BENDE YAPMIYORDUM EVLENİNCE BÖREK ACMAYA BASLADIM Bİ BAKLAVAYI DENERSEM TAMAM AMA KOCAM İSTER SÜREKLİ DİYE DE YAPMAK İSTEMİYORUM
ayy en sevdiğim ama zaman yok gerçi daha 2 gün önce piknikte idimarkadaşlarim var gündüz işlerimi bitirince .oturudugumuz sitenin icinde park var aksamlari orda toplaşiyoruz iyi geliyor insana gercekten
aaa çerkesleri severim hem de maharetli olurlarÇerkes kızıyım bende☺ bir de seviyorum böyle şeyleri börek baklava olsun hoşuma gider uğraşma bir nevi terapi benim için hamur ile uğraşmak ☺☺
kız o ne çangal gibisiniz maşallah:)Ahahahah bizde öyle bir durum yokben 172 eşim 186 boyunda, eşim yiyip yiyip kilo alamayanladan evlenmeden önce çoook çok zayıftı incecik beli vardı. 62 kg şimdi zaaar zor oldu 75 ama bayağıdır 75 tabi olsa olsa maksimum 80 olur biyolojisi o şekilde yani☺ bende hamileyim şu an ama kilo benim için sorun değil hem eski sporcu hemde pilates eğitmeniyim ☺☺ kilo dediğin şey nedir ki
ben de 1,60 57 kiloyumBoy uzun olunca kilo göztermiyor tabikibenim boyum 1.60 bende oyle yerdim yerdim kilo almazdim ama yaş gectikce aliniyormuş neyseki kendi kiloma döndüm .sizede maşallah diyelim
aha da gördün mü çıktı bana bir hemşerienteldantell da karadenizli hemşerisiniz :)
eşten karadenizli olmaz,o sayılmaz bacım:)Benim eşimde karadeniz li ee otomatik olarak bende oluyorum trabzon arakli yiz
ayyy hele ne rejimdeyim resmen ölüm orucu:)Yavv yapmayin rejimdeyizbozdurcaksiniz valla
kız senin işin zor ,rejim sayılmıyo seninki:)bende rejimdeyim ama tam anlamıyla uygulayamıyorumm
bana fındık demeyinGecen sene gittik findik toplamaya bu sene gidemedim
Napayim canim üsküplüyüm ama beceremiyorum ..piknige bayilirimm kalabak yere gitmem yesillik alan .kız bi selam sabah yok mu
dallama yaptın direk
sabah ne yaptın ne ettin anlatır insan önce lafa griş yapar
bodoslama ne o:)
yap yap sonra da diyete girersin
seni gidi numerocuuuu seniii:)
kocana isimsiz mektup yazıcam,karın ne işler çeviriyor haberin yok diye:)
ooh ben de ikizlerde 1 sene evdeydim,anacım unlu mamuüller gibi çalıştım ,canım istiyordu ,bi de günde 2kg sütüm çıkıyordu,kaynanam benm inekten çok sütün çıkıyor derdi:) bi de 50 kiloydum incecik :) süt çıktıkça acıkıyor acıktıkça yapıyordum:)
arkadaş ortamı başka bura başka
buranın dadı yenmez:9
aaayyy aşure uzmanı var burda ayol
geçen sene 5 kazan yaptım hep dağıttım sitede
hatta sitede önüne gelen tarif istedi,vermedim:)
verilir mi kız tarif,adım becerikliye çıksın azıcık dimi:)
aynen üsküplü isen yapman lazım
senin tembel olduğun belli:)
gerçi ablam yay,çok hamarattır o da :)
acep yükselenin ney kız :)
ayy en sevdiğim ama zaman yok gerçi daha 2 gün önce piknikte idim
ben zamn oluştururum her türlü de bizimkiler tembel anacım :)
bi piknik için bir ay konusu geçior :)
aaa çerkesleri severim hem de maharetli olurlar
ama çenelerinin bizim kadar olduğunu bilmiyordum:)
kız o ne çangal gibisiniz maşallah:)
ben de 1,60 57 kiloyum
ah ah evlenirken 47 idim ,3 çocuktan sonra 57 oldum ama kilomu daha az sanırlar orantılı olduğundan göstermiyorum,bedenim eskiden 34 idi ,şimdi 38:)
aha da gördün mü çıktı bana bir hemşeri
ula uşağum nereyesun daaaa:)
haydi bi horon çevirelim daaa:)
eşten karadenizli olmaz,o sayılmaz bacım:)
ayyy hele ne rejimdeyim resmen ölüm orucu:)
kız senin işin zor ,rejim sayılmıyo seninki:)
bişey diycem ben yokken amma kaynatmışsınız
beni mi bekliyordunuz anacım siz:)
aşkolsun
şu geveze gitse de konuşsak dediniz zaar:)
Gecen sene ilk defa topladim .eşim özellikle istedi toplamami köy ortamini görmemi.topladik topladik ta ellerde lekeler cikmak bilmiyor bende hic sevmem ellerime özen gözteririm zaten son oldu toplamakbana fındık demeyin
yıllarım okul kapanınca melkete gidip fındıkla uğraşıp, okul açılmaya yakın eve döndüğümüz yaz tatilleri ile geçti
adı da tatile gitmekti hee:)
ama çok denize girerdik her gün akşam fındık dönüşü,o zamanları hiç unutamam:)
yorucu ama çok güzel anılardı
şimdi uşaklar byüynce belki annemin bahçesine girerler:)
kız öyle bakmayın habu hatun ne fındık çuvalı taşırdı daaa şaşardınız hemiii:)
yok yavrukuş üzülme herkes herşeyi yapıcak diye birşey yok ,ben herşeyi yaparım ama baklava yapamam mesela tek eksiğim o .Napayim canim üsküplüyüm ama beceremiyorum ..piknige bayilirimm kalabak yere gitmem yesillik alan .
ya bizim arazi de çok dik toplamak çok yoruyor ,düz olsa neyse.Gecen sene ilk defa topladim .eşim özellikle istedi toplamami köy ortamini görmemi.topladik topladik ta ellerde lekeler cikmak bilmiyor bende hic sevmem ellerime özen gözteririm zaten son oldu toplamak
aşkolmazsa kuşk olsun kız ,şaka kız şaka ,diyet konusunda tembelsin demek istedim kuzum başka konuda değil.enteldantell kız naptın böyle döktürmüşsün kafam karıstı kocam yakalarsa cıramı yakar giremem daha buraya tembel miyim aşkolsun pire gibiyim bi dkka durmuyorum yerimde yükselenim yengec
Yok yok bildin bazen hamarat oluyorum bazen hiçbi şey yapmak istemiyorumaşkolmazsa kuşk olsun kız ,şaka kız şaka ,diyet konusunda tembelsin demek istedim kuzum başka konuda değil.
Ayy zor olur tabi bizim öbür findik agacimiz başka yerdeydi orasi dik zor toplamiştik öbürüde düz yerde orasi iyi .napalim allah bol bol findiklar versin bu seneninki findiklar güzel gelmedi bana .kirip firina veriyoruz hem kabuklari kolay cikiyor hemde kitir kitir guzel tad oluyoryok yavrukuş üzülme herkes herşeyi yapıcak diye birşey yok ,ben herşeyi yaparım ama baklava yapamam mesela tek eksiğim o .
ya bizim arazi de çok dik toplamak çok yoruyor ,düz olsa neyse.
aman o bend de var yapmak istemiyorum ama el mahkum engel olamıyorum,başak burcu başa bela yaaaww:)Yok yok bildin bazen hamarat oluyorum bazen hiçbi şey yapmak istemiyorum
Niye yem yosun ölüm orucuna mı girdin yaaman o bend de var yapmak istemiyorum ama el mahkum engel olamıyorum,başak burcu başa bela yaaaww:)
kız daha bişi yemedim haberin var mı
ne yiyeceksin diye sormadın da hıh
annem çok yaşlandı ,biz de kardeşler hep uzaktayız ve iş güç izin öyle 1 ay alamıyoruz,yarıya veryoruz ,başkası topluyor ,bize çerezlik veriyor,zaten babam 9 kardeş olduğundan 400 kg fındık bizim ,yani öyle büyük arazi değilAyy zor olur tabi bizim öbür findik agacimiz başka yerdeydi orasi dik zor toplamiştik öbürüde düz yerde orasi iyi .napalim allah bol bol findiklar versin bu seneninki findiklar güzel gelmedi bana .kirip firina veriyoruz hem kabuklari kolay cikiyor hemde kitir kitir guzel tad oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?