- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
yok kız fırsat olmadıkiNiye yem yosun ölüm orucuna mı girdin ya
Olsun canim allah cogaltsin .bizde her sene toplattiriyoruz orda satiliyor bizede ufak bir cuval gönderiyorlar bende babamlara arkadaşlara veriyorum cerezlik isteannem çok yaşlandı ,biz de kardeşler hep uzaktayız ve iş güç izin öyle 1 ay alamıyoruz,yarıya veryoruz ,başkası topluyor ,bize çerezlik veriyor,zaten babam 9 kardeş olduğundan 400 kg fındık bizim ,yani öyle büyük arazi değil
Allah annenize uzun ömürler versin ellerinden öpüyorumannem çok yaşlandı ,biz de kardeşler hep uzaktayız ve iş güç izin öyle 1 ay alamıyoruz,yarıya veryoruz ,başkası topluyor ,bize çerezlik veriyor,zaten babam 9 kardeş olduğundan 400 kg fındık bizim ,yani öyle büyük arazi değil
Olsun canım ihmal etme sana öyle diyorum ama oruç tutarken nasıl dayanırız çok da dinamik oluyorum ama normal zamanda sanki aclıga dayanamıycakmıssın gibi geliyoryok kız fırsat olmadıki
eve gittim ,çocuklara tavuk ekmek yaptım akşamdan kalan tavuğu bastım ekmeğe yeşillikle verdim ohh mis:)
evi süpürdüm ,mutfağı halleltmişler orayı topladım .
kendime yemecik hazırladım derken zaman geçti işe geldim ,biraz evrak vardı derken daha fırsat gelmedi:)
ALLAHtan namazım yok ,regliyim:) bi de o olsa yetişmiyor anacım hiç bişi yaaa:)
birazdan evde yaptığım domates ekmeği yiycem ,arkasına da züber aldım çayla ,hooooppp :)
biz toplarken ben de herkese verirdim ama artık bize de çok az geliyor veremiyorum malesefOlsun canim allah cogaltsin .bizde her sene toplattiriyoruz orda satiliyor bizede ufak bir cuval gönderiyorlar bende babamlara arkadaşlara veriyorum cerezlik iste
amin canım amin hepimizin anneleri sağ salim daim olsun inşallahAllah annenize uzun ömürler versin ellerinden öpüyorum
psikolojik yaaOlsun canım ihmal etme sana öyle diyorum ama oruç tutarken nasıl dayanırız çok da dinamik oluyorum ama normal zamanda sanki aclıga dayanamıycakmıssın gibi geliyor
Haklisin canim az olunca anca sana yeter onlarbiz toplarken ben de herkese verirdim ama artık bize de çok az geliyor veremiyorum malesef
amin canım amin hepimizin anneleri sağ salim daim olsun inşallah
Aynen öyle benimde kasa oruçlarımı tutmam lazım aslında 3 ay kadarpsikolojik yaa
diyet psikolojisi ,şimdi diyette bozabilirsin algısı var ama oruçta mecbursun
ikisi farklı işte:)
kız güldürdün beni hemi:)Aynen öyle benimde kasa oruçlarımı tutmam lazım aslında 3 ay kadar
Bende niyetlendim inşallah tutarım hiç tutmadım tutamadıklarımı ergenlikten itibaren birikti bayakız güldürdün beni hemi:)
benim de var ama o kadar değil sanırım
bu kış tutmaya niyetlendim bakalım :)
o zman beraber tutalım bak iyi olur gaz veririrz birbirimize:)Bende niyetlendim inşallah tutarım hiç tutmadım tutamadıklarımı ergenlikten itibaren birikti baya
Kizlar araya giriyorum bende katilirim size .bende tutamiyorum gecen sene tuttum bu senede niyetim varo zman beraber tutalım bak iyi olur gaz veririrz birbirimize:)
gir bacım araya nolcak,alırız seni de araya sıkıntı yok:)Kizlar araya giriyorum bende katilirim size .bende tutamiyorum gecen sene tuttum bu senede niyetim var
Süpersiniz kizlar .tamam o zaman hep beraber birlik olursak inşallah bu sene tamamlicaz orucumuzugir bacım araya nolcak,alırız seni de araya sıkıntı yok:)
ohh süper o zaman .
akşam 5 gib olduğu vakitlerde başlarız inş. aralığa doğru sanırımSüpersiniz kizlar .tamam o zaman hep beraber birlik olursak inşallah bu sene tamamlicaz orucumuzu
Tamam dir canim ben varimakşam 5 gib olduğu vakitlerde başlarız inş. aralığa doğru sanırım
kız profilin açık bir sürü resmin varTamam dir canim ben varim
Gizli degilmi .ben gizli biliyorum ay dur gizli yapayim hemenkız profilin açık bir sürü resmin var
onları kaldırsana yavrukuş ,herkes görüyor .profili gizle bence .
TAMAM CANIM İYİ OLURo zman beraber tutalım bak iyi olur gaz veririrz birbirimize:)
TUTALIM CANIM İYİ OLUR NE GÜZEL HAYIRDA YARIŞALIM İNŞALLAH :)Kizlar araya giriyorum bende katilirim size .bende tutamiyorum gecen sene tuttum bu senede niyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?