çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Niye yem yosun ölüm orucuna mı girdin ya
yok kız fırsat olmadıki
eve gittim ,çocuklara tavuk ekmek yaptım akşamdan kalan tavuğu bastım ekmeğe yeşillikle verdim ohh mis:)
evi süpürdüm ,mutfağı halleltmişler orayı topladım .
kendime yemecik hazırladım derken zaman geçti işe geldim ,biraz evrak vardı derken daha fırsat gelmedi:)
ALLAHtan namazım yok ,regliyim:) bi de o olsa yetişmiyor anacım hiç bişi yaaa:)
birazdan evde yaptığım domates ekmeği yiycem ,arkasına da züber aldım çayla ,hooooppp :)

Olsun canim allah cogaltsin .bizde her sene toplattiriyoruz orda satiliyor bizede ufak bir cuval gönderiyorlar bende babamlara arkadaşlara veriyorum cerezlik iste

Allah annenize uzun ömürler versin ellerinden öpüyorum

Olsun canım ihmal etme sana öyle diyorum ama oruç tutarken nasıl dayanırız çok da dinamik oluyorum ama normal zamanda sanki aclıga dayanamıycakmıssın gibi geliyor

Olsun canim allah cogaltsin .bizde her sene toplattiriyoruz orda satiliyor bizede ufak bir cuval gönderiyorlar bende babamlara arkadaşlara veriyorum cerezlik iste
biz toplarken ben de herkese verirdim ama artık bize de çok az geliyor veremiyorum malesef
Allah annenize uzun ömürler versin ellerinden öpüyorum
amin canım amin hepimizin anneleri sağ salim daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…