- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
GÖRDÜM SENİ :) ANA KIZ NE GÜZELSİNİZ OĞLAN YOK RESİMLERDE SANKİGizli degilmi .ben gizli biliyorum ay dur gizli yapayim hemen
Oglum benle resim cektirmiyor artik canim ..pek sevmez resim cektirmeyi babasi kılıklı dir birazGÖRDÜM SENİ :) ANA KIZ NE GÜZELSİNİZ OĞLAN YOK RESİMLERDE SANKİ
BENDE SEVMİYORUM PEK RESİM ÇEKİLMEYİ :) HAK VERİYORUMOglum benle resim cektirmiyor artik canim ..pek sevmez resim cektirmeyi babasi kılıklı dir biraz
nereye gitti kızYANIMDAKİ TARTIŞTIĞIM BAYAN GİTTİ HABER BİLE VERMEDEN NE TUHAF YA BELKİ BENİM İŞİM VAR BEN GİDİCEM EN BAŞTAN SÖYLEMESİ LAZIMDI. DAHA ÖNCE BEN ONLA TARTIŞTIĞIM GÜN HİÇBİŞEY SÖYLEMEDİM ONA SİNİRDEN ÇIKTIM PATRONLARA SÖYLEYİP AMA GEÇTİ GİTTİ YANİ HABER VERMESİ LAZIM ÇIKICAM DİYE.
HABERİM YOK. ABLASI GELECEKMİŞ HAZIRLIK YAPACAKMIS MESAJ ATMIS PATRONA YENİ GÖRDÜM :)nereye gitti kız
hımm arıza bi tip belli bulaşma ama boşverHABERİM YOK. ABLASI GELECEKMİŞ HAZIRLIK YAPACAKMIS MESAJ ATMIS PATRONA YENİ GÖRDÜM :)
KONUŞSAM KONUŞCAK AMA PAS VERMİYORUM DEDİKODUCU İNSANhımm arıza bi tip belli bulaşma ama boşver
en sevmediğim tiplerKONUŞSAM KONUŞCAK AMA PAS VERMİYORUM DEDİKODUCU İNSAN
GEL BUNUN DA BAK İCABINA ARKADAŞININ İNTİKAMINI ALen sevmediğim tipler
beni de bazen kıskanıp da olay çıkaran oluyor ama icabına bakıyorum:)
Tabikide haber vermesi lazim .yaptigi ayipYANIMDAKİ TARTIŞTIĞIM BAYAN GİTTİ HABER BİLE VERMEDEN NE TUHAF YA BELKİ BENİM İŞİM VAR BEN GİDİCEM EN BAŞTAN SÖYLEMESİ LAZIMDI. DAHA ÖNCE BEN ONLA TARTIŞTIĞIM GÜN HİÇBİŞEY SÖYLEMEDİM ONA SİNİRDEN ÇIKTIM PATRONLARA SÖYLEYİP AMA GEÇTİ GİTTİ YANİ HABER VERMESİ LAZIM ÇIKICAM DİYE.
ay valla yanımda çalışıyor olsan o kadını hallaç pamuğuna çevirirdim :)GEL BUNUN DA BAK İCABINA ARKADAŞININ İNTİKAMINI AL
İKİ KİŞİ ÇALIŞIYORUZ AKŞAMA KADAR BÖYLE DE SIKICI KAFA DENGİ BİRİ OLMAYINCA BURDA KULAKLIK TAKIYORUM MUHATAP OLLMUYORUMTabikide haber vermesi lazim .yaptigi ayip
kokumu aldı zaar
ay valla yanımda çalışıyor olsan o kadını hallaç pamuğuna çevirirdim :)
VALLA UĞRAŞANA YAZIKkokumu aldı zaar
ortalarda yok ,vınnnladı garibim:)
e ne yapsın benle mi uğraşıcak:)
Ay gercekten cok sıkıcı ya .caliştigin ortamda kafa dengi olucakki hem calişma keyfin olsun hemde günün güzel gecsinİKİ KİŞİ ÇALIŞIYORUZ AKŞAMA KADAR BÖYLE DE SIKICI KAFA DENGİ BİRİ OLMAYINCA BURDA KULAKLIK TAKIYORUM MUHATAP OLLMUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?