çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

İKİ KİŞİ ÇALIŞIYORUZ AKŞAMA KADAR BÖYLE DE SIKICI KAFA DENGİ BİRİ OLMAYINCA BURDA KULAKLIK TAKIYORUM MUHATAP OLLMUYORUM
tatlım 20 yıllık tecrübemle sabit kadınlarla değil erkeklerle çalışacaksın
ben çoğunlukla erkeklerle çalıştım ,hep de rahat ettim ,zaten seviyeli biriyim,hiç en ufak yanlış hareketleri olmadı ,tavrımla öğretttim bana nasıl davranmaları gerektğini ve hep saygılı oldular
kadınlar öyle değil ama,çok kıskançlar ,dedikoducular ,o yüzden bayanlarla çalışmayı sevmiyorum ben
işyerinde de çok arkadaş edinmem ,en fazla 1,2 . ama herkesle konuşurum o ayrı
arkadaşlarını dışardan seçeceksin işyeri tehlikeli,işine de engel oluyor sorun çıkarsa

Valla ben katiliyorum aynen öyle

Zeytinyagli taze fasulye sebzeli bulgur pilavi mercimek corbasi salata yogurt bizde menü bu canim
ohh ne kadar freshh bir menü ,pek severim hepsini tam yazlık:)
biz yarın inş. yolcuyuz o yüzden yemek yapmıcam,ben akşam yemiyorum zaten ,eşim de yemiyor ,diyetteyiz.
çocuklara sucuk ekmek yapıcam

EVET HAKLISIN KADIN KADINI ÇEKEMİYOR ERKEKLE DE BİR ARADA RAHAT OLMAZ ASLINDA AKŞAMA KADAR OTURUP KALKMAN HERŞEYİNE DİKKAT ETMEN LAZIM. AMA BENİMDE OKULDA ERKEK ARKADAŞLARIM DAHA İYİYDİ.

biz yarın inş. yolcuyuz o yüzden yemek yapmıcam,ben akşam yemiyorum zaten ,eşim de yemiyor ,diyetteyiz.
KIZ SULU YEMEK YAPMIYON MU SEN HİÇ COCUKLAR FASTFOOD TAKILIYOR MAKARNA EKMEK ARASI FİLAN

OH NE GÜZEL ELLERİNE SAĞLIK AMA BİZİMKİLER TAZEN FASÜLYE YEMİYOR. BENDE PİLAV ÜSTÜ TAVUK DÖNER YAPICAM BELKİ MERCİMEK CORBASI DA YAPARIM.
Benim kizim cok seviyor taze fasulye eşimde et sever oglumda pilav üstü tavuk sever onlarin hepsini bu hafta yaptim bugunde kizimin sevdigi yemegi yaptim .annesi gibi sebzeci kizim

Benim kizim cok seviyor taze fasulye eşimde et sever oglumda pilav üstü tavuk sever onlarin hepsini bu hafta yaptim bugunde kizimin sevdigi yemegi yaptim .annesi gibi sebzeci kizim
BENDE SEBZECİYİM AMA EVDEKİLER YEMEYİNCE KENDİME PİŞİRMİYORUM AYRICA. İŞYERİNDE AŞÇIMIZ PİŞİRİYO BENDE BURADA YİYORUM.

EVET HAKLISIN KADIN KADINI ÇEKEMİYOR ERKEKLE DE BİR ARADA RAHAT OLMAZ ASLINDA AKŞAMA KADAR OTURUP KALKMAN HERŞEYİNE DİKKAT ETMEN LAZIM. AMA BENİMDE OKULDA ERKEK ARKADAŞLARIM DAHA İYİYDİ.
yoo otrumada kalkmada da sorun yaşamadım hiç alıştım ona göre
KIZ SULU YEMEK YAPMIYON MU SEN HİÇ COCUKLAR FASTFOOD TAKILIYOR MAKARNA EKMEK ARASI FİLAN
yok kız yapıyorum ,ama yazın bizimkiler fastfood seviyor daha çok hep sokaktalar eve gelmiyorlarki, e evde meyve de oluyor ,genelde eve gelirlers böyle ,zaten yazın yarıya tatildeyiz,okul açılınca başalr yemek faslımız bizim.

Ya hergün ne yapcagimi şaşirdim inan hepsi degişik seviyor kafayi yicem ayri ayri yemek yapmaktan taze fasulyeyi aksam gorucekler bak curcunayi kiyamet kopucak ..kizlar burda da birbirimize yardimci olalim liste gibi yemek konusunda

ANLADIM CANIM SICAKLA DA PEK BİRŞEY İSTEMİYOR İNSANIN CANI DA .

Ya hergün ne yapcagimi şaşirdim inan hepsi degişik seviyor kafayi yicem ayri ayri yemek yapmaktan taze fasulyeyi aksam gorucekler bak curcunayi kiyamet kopucak ..kizlar burda da birbirimize yardimci olalim liste gibi yemek konusunda
bizim klasik şöyle .
haftada 1 gün tavuk 1 gün et 1 gün balık 1 gün sebze 1 gün makarna haftasonu da canları ne isterse o ,yine et tavuk yaparım .

BENDE SEBZECİYİM AMA EVDEKİLER YEMEYİNCE KENDİME PİŞİRMİYORUM AYRICA. İŞYERİNDE AŞÇIMIZ PİŞİRİYO BENDE BURADA YİYORUM.
Evet benim oglumda eşim sevmez sebzeyi kizimla ben yerim şimdi eşim diyette mecbur yiyor oglum cok fena hic dogru düzgün yemez hep pilav üstü yemek ister patates kizartmasi .kizimda benim gibi sebze sever

BENDE SEBZE YAPMIYORUM İŞTE EVDE AMA O DA SIKINTI ÇOCUKLARIN DÜZGÜN BESLENMESİ GEREKİYOR. ÇORBA HİÇ İÇİMİYORLAR BENDE ÇOK SEVMEM AMA YAPARIM İÇSİNLER DİYE.

bizim klasik şöyle .
haftada 1 gün tavuk 1 gün et 1 gün balık 1 gün sebze 1 gün makarna haftasonu da canları ne isterse o ,yine et tavuk yaparım .
Bizimde kişin balik hafta sonu mutlaka bazen hafta icide yaparim severler baligi .birgun tavuk birgun et gerisini sebze yapmaya calisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…