- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
kışın çorbasız asla ..BENDE SEBZE YAPMIYORUM İŞTE EVDE AMA O DA SIKINTI ÇOCUKLARIN DÜZGÜN BESLENMESİ GEREKİYOR. ÇORBA HİÇ İÇİMİYORLAR BENDE ÇOK SEVMEM AMA YAPARIM İÇSİNLER DİYE.
Aynen corba bende sevmem cok ama benim kizim bayilir oglumda eh iste esimde sever kişin hergun corbamiz var yazinda soguk corba .istiyorum ki bünyeye sivi girsin mercimek corbaya bile sogan patates havuc katarim faydali cunkuBENDE SEBZE YAPMIYORUM İŞTE EVDE AMA O DA SIKINTI ÇOCUKLARIN DÜZGÜN BESLENMESİ GEREKİYOR. ÇORBA HİÇ İÇİMİYORLAR BENDE ÇOK SEVMEM AMA YAPARIM İÇSİNLER DİYE.
kışın haftada 2 kere hamsi pişer bizde :)BALIK ASLINDA COK FAYDALI DA ONU DA EN SON KIŞIN YEDİK. YAZIN YAPMIYORUZ. BALIK YAGI SURUBU VERİYORUM COCUKLARA.
beni sevmeyen de ne biliym:)FFaLa
Ahahhaah çok seviyorum aksine ve fazla samimiyet tez ayrılık getirmesin istiyorum
ONUNLA NASIL UĞRASIYORSUN KELLEYLE PAÇAYLA IYKkışın çorbasız asla ..
hele bi kelle paça yaparım parmaklarını yersin
Off sarma deme bayilirimmmmBİZİM KLASİK YOK AMA GENELDE TAVUK YAPIYORUMYAKINDA GIDAKLIYCAZ PATATES KIZARTMASI FİLAN AMA GECENDE SARMA SARDIM CANIM
EVET CORBA ONEMLİ BİZİM İŞYERİNDE ABLA DA ÇOK GÜZEL ÇORBALAR YAPIYORAynen corba bende sevmem cok ama benim kizim bayilir oglumda eh iste esimde sever kişin hergun corbamiz var yazinda soguk corba .istiyorum ki bünyeye sivi girsin mercimek corbaya bile sogan patates havuc katarim faydali cunku
kız hazır alıyorum sıyrılmış .ONUNLA NASIL UĞRASIYORSUN KELLEYLE PAÇAYLA IYK
SARMADAN BIKTIK BU ARAOff sarma deme bayilirimmmm
Kelleyi işkembeyi sevmiyorum kokuyorlar bana ya ben biraz tuafim yumurta tavuk yiyemiyorum kokuyorlar bana yada diyorum acaba banami oyle geliyorONUNLA NASIL UĞRASIYORSUN KELLEYLE PAÇAYLA IYK
HE O ZAMAN TAMAM BENDE SEVERİM AMA KELLEYLE UĞRAŞAMAMkız hazır alıyorum sıyrılmış .
ohh müthiş oluyor
sakatat ve ben ayrılmaz ikiliyiz:)Kelleyi işkembeyi sevmiyorum kokuyorlar bana ya ben biraz tuafim yumurta tavuk yiyemiyorum kokuyorlar bana yada diyorum acaba banami oyle geliyor
Ya bikilirmi kizz sarmadan nerdesin hemen geliyorumSARMADAN BIKTIK BU ARAGEL YAPAYIM SANA DA
GÜZEL YAPILMASI LAZIM O ZAMAN ENFES OLUYORLAR BENDE HER KELE PAÇA YADA İŞKEMBE YİYEMEMKelleyi işkembeyi sevmiyorum kokuyorlar bana ya ben biraz tuafim yumurta tavuk yiyemiyorum kokuyorlar bana yada diyorum acaba banami oyle geliyor
hele kokoreçççHE O ZAMAN TAMAM BENDE SEVERİM AMA KELLEYLE UĞRAŞAMAMBİRDE İŞKEMBE SEVERİM AMA KOKMUYCAK İYİ TERBİYE OLMALI :)
Aslinda cok faydali cok güzel birsey yapiyorsunsakatat ve ben ayrılmaz ikiliyiz:)
koksun nolmuş:)
İZMİR CANIM GEL Bİ DAHA SARAYIMYa bikilirmi kizz sarmadan nerdesin hemen geliyorum
YOK O NU YEMEDİM İŞTE BAĞIRSAK YAWhele kokoreççç
ımmmm canım çekti :)
Işkembeyi ben yapiyorum eşim aliyor dogranmiş almaz bütün alir ben temizlerim onu veya genelde eşim temizler gerisinide ben yaparim .paça yapmadim hicGÜZEL YAPILMASI LAZIM O ZAMAN ENFES OLUYORLAR BENDE HER KELE PAÇA YADA İŞKEMBE YİYEMEM
HAŞLAMA YAPIYORMUSUN COCUKLARA GEÇEN İLİK HAŞLADIM ETLİ FİLAN PATATES SOGAN HAVUC COK GUZELDİ COCUKLAR YESİN KEMİKLERİ GELİŞSİNAslinda cok faydali cok güzel birsey yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?