- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
aynen çocukklara alıştırdım onlar da çok seviyor hatta geçen yaptım daha yeni kelle paça ,yazın bile içerlerAslinda cok faydali cok güzel birsey yapiyorsun
kız bu bahsi kapa,aç gezen birine sarma mı denir ayol:)İZMİR CANIM GEL Bİ DAHA SARAYIMSEN NERDEYDİN
Ben istanbul izmirde yazligim var seneye yaza gelirim canimİZMİR CANIM GEL Bİ DAHA SARAYIMSEN NERDEYDİN
TAMAM CANIM BEKLERİM İZMİRİN NERESİNDE YAZLIKBen istanbul izmirde yazligim var seneye yaza gelirim canim
ben yaparım ,kelle paça yoksa eti haşlar dider kelle paça gibi çorba yaparım .HAŞLAMA YAPIYORMUSUN COCUKLARA GEÇEN İLİK HAŞLADIM ETLİ FİLAN PATATES SOGAN HAVUC COK GUZELDİ COCUKLAR YESİN KEMİKLERİ GELİŞSİN
SARMAAAAaynen çocukklara alıştırdım onlar da çok seviyor hatta geçen yaptım daha yeni kelle paça ,yazın bile içerler
bizimkiler kolay kolay hasta olmaz dilimi ısırayım ,hep bunlardan işte:)
kız bu bahsi kapa,aç gezen birine sarma mı denir ayol:)
Tabiki kişin cok yaparim haşlama .birdr balik kurumundan kemik alirim kişin corbalarimi onla yaparim oglumuda kizimida kemik sulariyla buyüttümHAŞLAMA YAPIYORMUSUN COCUKLARA GEÇEN İLİK HAŞLADIM ETLİ FİLAN PATATES SOGAN HAVUC COK GUZELDİ COCUKLAR YESİN KEMİKLERİ GELİŞSİN
MIRIN KIRIN EDİYORLAR COCUKLAR AMA YEMELERİ GEREKİYOR ELLERİNE SAĞLIKTabiki kişin cok yaparim haşlama .birdr balik kurumundan kemik alirim kişin corbalarimi onla yaparim oglumuda kizimida kemik sulariyla buyüttüm
Yeni focada canimTAMAM CANIM BEKLERİM İZMİRİN NERESİNDE YAZLIK
aa harika sararım bak incecik:)SARMAAAASEN DE SAR YESENE DAHA NİYE DURUYORSUN
belli bacım belli alıntı bile yapmıyorsun ,kim olduğunu bile yazmıyorsun maşallah:)Kız ben hep kitabın ortasından konuşurum böyle cevabımı alınca hasbihal ettik kızlarla asıl sen nerelerdesin ☺
Saol canim benimMIRIN KIRIN EDİYORLAR COCUKLAR AMA YEMELERİ GEREKİYOR ELLERİNE SAĞLIK
yok kız nerem marifet anca laf:)))enteldantell SARARSİN SEN CANIM ON PARMAĞINDA ON MARİFET :)
BEN GİTMEDİM FOÇAYA :)Yeni focada canim
YOK HEM DİLDE HEM ELDE MAŞALLAHyok kız nerem marifet anca laf:)))
ben de gitmedimBEN GİTMEDİM FOÇAYA :)
TAMAM GİDELİM GELben de gitmedim
arkaya atarım seni beraber giderz:)
nasıl anlıyorsun kız var mı formülü:)YOK HEM DİLDE HEM ELDE MAŞALLAHBEN ANLARIM :)
SENİN İŞİN BİTMEDİ Mİ NE EVRAĞI:) AMAN HA DİKKAT ETnasıl anlıyorsun kız var mı formülü:)
önümde evraklar açılı ,size laf yetiştircem diye birini öbürüne ,öbürünü öbürüne göndericem hee:)
Cok güzel yer.. bu sene gidemedim tadilat var .yeni foca eskisi gibi degil cok yenilendi .benim izmirde teyzem var aydin sökede halam var babaanem aydin sökeli yarida egeliyiz 2 sene önce 6 ay izmirde kaldikBEN GİTMEDİM FOÇAYA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?