- 9 Ağustos 2023
- 3.421
- 7.691
- 78
- Konu Sahibi enteldantell
-
O başak kadınlarının genel özelliği amaYOK HEM DİLDE HEM ELDE MAŞALLAHBEN ANLARIM :)
yok kız bi yandan da iş yapıyorumSENİN İŞİN BİTMEDİ Mİ NE EVRAĞI:) AMAN HA DİKKAT ET
BENDE DOĞMA BÜYÜME İZMİRLİYİM AMA ÇOGU YERİNİ GÖRMEDİN İZMİRİN DE:)Cok güzel yer.. bu sene gidemedim tadilat var .yeni foca eskisi gibi degil cok yenilendi .benim izmirde teyzem var aydin sökede halam var babaanem aydin sökeli yarida egeliyiz 2 sene önce 6 ay izmirde kaldik
sen de varya araya zart diye girip yazıp kaçıyorsun heee :)O başak kadınlarının genel özelliği ama
aaa izmir kızları güzel olur hee,aslen nerelisinBENDE DOĞMA BÜYÜME İZMİRLİYİM AMA ÇOGU YERİNİ GÖRMEDİN İZMİRİN DE:)
HELAL OLSUN SANAyok kız bi yandan da iş yapıyorum
sen bilmezsin ben ne felfecirim heryere yetişirm:)
Bende oyle istanbulda dogdum ama heryerine gitmedimBENDE DOĞMA BÜYÜME İZMİRLİYİM AMA ÇOGU YERİNİ GÖRMEDİN İZMİRİN DE:)
KIZ KONYALIYIM ASLEN GÜZEL DEĞİLİMsen de varya araya zart diye girip yazıp kaçıyorsun heee :)
aaa izmir kızları güzel olur hee,aslen nerelisin
İSTNABUL GEZİLECEK YER YAŞANILACAK GİBİ DEĞİL ÇOK KALABALIKBende oyle istanbulda dogdum ama heryerine gitmedim
aha bak yaaa adamım bi de rockçı selamı yapmış ,hey yavrum heyy,canını yediğim .HELAL OLSUN SANA
aha bak yaaa adamım bi de rockçı selamı yapmış ,hey yavrum heyy,canını yediğim .
Ahahahahah ☺☺☺sen de varya araya zart diye girip yazıp kaçıyorsun heee :)
aaa izmir kızları güzel olur hee,aslen nerelisin
aa konyanın neresiiiii . niye kız güzeldir güzeldirKIZ KONYALIYIM ASLEN GÜZEL DEĞİLİMYOK YA YALAN ORASI İZMİRLİLER GÜZEL DEĞİL BENCE
bana istanbul demeyin fenalaşıyorumİSTNABUL GEZİLECEK YER YAŞANILACAK GİBİ DEĞİL ÇOK KALABALIK
bak kalbime girdin şimdi fethettin hemi de :)SANA ÖZEL ROCKCI SELAMI
Hemde cok kalabalik istanbulsa yaşiyorum bir gidipde ayasofyaya giremiyorum turisler giriyor brn giremiyorum .o kadar cok kalabalik ki o siraya giremem diyorum dönüyorjmİSTNABUL GEZİLECEK YER YAŞANILACAK GİBİ DEĞİL ÇOK KALABALIK
KONYADAMISIN YOKSA SEN :) KONYA SEYDİŞEHİR VE DOĞANHİSAR ANNE DE BABADA KONYALIaa konyanın neresiiiii . niye kız güzeldir güzeldir
bana istanbul demeyin fenalaşıyorum
HEHEHEHEH HİÇ SEVMEM KIZ ROCK I DAbak kalbime girdin şimdi fethettin hemi de :)
ooooohhh yeaaaahh
GİDİP GEZDİM ORALARI ÇOK GÜZELDİ AMA DEDİĞİN GİBİ BİR SÜRÜ İNSAN BEN SAKİNLİĞİ SEVİYORUMHemde cok kalabalik istanbulsa yaşiyorum bir gidipde ayasofyaya giremiyorum turisler giriyor brn giremiyorum .o kadar cok kalabalik ki o siraya giremem diyorum dönüyorjm
aaaa o bir kültür tatlım herkese gelmez:) slow mu ayy bayar beniHEHEHEHEH HİÇ SEVMEM KIZ ROCK I DABEN SLOW TAKILIRIM
BEN YAŞLANMISIM SENİN RUHUN GENÇaaaa o bir kültür tatlım herkese gelmez:) slow mu ayy bayar beni
nerde harekt orda ben ve bereket :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?