- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
heee yaş 15 :)))BEN YAŞLANMISIM SENİN RUHUN GENÇ
Ben de sakinligi seviyorum mesela ben pek dügün dernek sevmem pek ancak cok cok yakinim olucak oyle katilirim .birde bilirsiniz bizim dügünleri heryerleri altin 10 tane kiyafet degiştirme ay ben onlari gördükce sıkintı giriyor banaGİDİP GEZDİM ORALARI ÇOK GÜZELDİ AMA DEDİĞİN GİBİ BİR SÜRÜ İNSAN BEN SAKİNLİĞİ SEVİYORUM
Bendr slow severim hareketli şarkilari birakali 7 sene olduaaaa o bir kültür tatlım herkese gelmez:) slow mu ayy bayar beni
nerde harekt orda ben ve bereket :)
Ohh ne güzel kiz .nereye yolculukyarın sabah kalkıcam erkenden
sabah kızımın turnuvası var ,o turnuvada iken valizleri hazırlarım
kahvaltı yaparız
evi süpürür toz alır evi cirlop gibi bırakır ,saçımı boyar ,duşa girerim akşam üstü yola çıkarız inşallah
anacım ne çok işim var yaaaww:)
düşünününce fenalık bastı :)
ben sizi e kendme uydururum sorun yok:)Bendr slow severim hareketli şarkilari birakali 7 sene oldu
sideye otele tatile :)Ohh ne güzel kiz .nereye yolculuk
BENDE BENDE NE KADAR COK BENZİYORUZBen de sakinligi seviyorum mesela ben pek dügün dernek sevmem pek ancak cok cok yakinim olucak oyle katilirim .birde bilirsiniz bizim dügünleri heryerleri altin 10 tane kiyafet degiştirme ay ben onlari gördükce sıkintı giriyor bana
İŞİN COK ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIMyarın sabah kalkıcam erkenden
sabah kızımın turnuvası var ,o turnuvada iken valizleri hazırlarım
kahvaltı yaparız
evi süpürür toz alır evi cirlop gibi bırakır ,saçımı boyar ,duşa girerim akşam üstü yola çıkarız inşallah
anacım ne çok işim var yaaaww:)
düşünününce fenalık bastı :)
ayyy bayılırım ,gider oynarım bi de döktürürüm:)Ben de sakinligi seviyorum mesela ben pek dügün dernek sevmem pek ancak cok cok yakinim olucak oyle katilirim .birde bilirsiniz bizim dügünleri heryerleri altin 10 tane kiyafet degiştirme ay ben onlari gördükce sıkintı giriyor bana
Hahahaha iyimiş yaaben sizi e kendme uydururum sorun yok:)
evdekileri hizaya getirdim ,sıra size geldi
yaşlanınca şöyle olsak fena mı ayol
hee benzeyin siz birbirinzeBENDE BENDE NE KADAR COK BENZİYORUZ
Ay yok bacimsu sanki kafamin icinde caliyorlar allahtan davul zurna yok bizde ona ramen sevmiyorumayyy bayılırım ,gider oynarım bi de döktürürüm:)
hele kına gecesi ise baş oryantal benim:)
ay hele horon olacak ALLLLAAAAAAAAHHH sabaha kadar tperim valla:)Ay yok bacimsu sanki kafamin icinde caliyorlar allahtan davul zurna yok bizde ona ramen sevmiyorum
ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIRMIS HEPİMİZ BİRBİRİMİZDEN BİŞEY KAPICAZ BENCEhee benzeyin siz birbirinze
her zmanki gibi aykırı olan benim:))
Acaba bendemi bir tuaflik var diyordum ve şuan dedimki tuaflik yokmuş .sevilmedimi sevemiyorsun ki .sessizlik ne güzel birsey hafif slow müzik bir de turk kahvesi ayyyyBENDE BENDE NE KADAR COK BENZİYORUZ
HA UŞAĞIM HA HAHAHAay hele horon olacak ALLLLAAAAAAAAHHH sabaha kadar tperim valla:)
AY EVET KIZ GEL KAHVE İCELİM SENLE BEN İCTİM ŞİMDİ AMAAcaba bendemi bir tuaflik var diyordum ve şuan dedimki tuaflik yokmuş .sevilmedimi sevemiyorsun ki .sessizlik ne güzel birsey hafif slow müzik bir de turk kahvesi ayyyy
hehheyyyyyytttt ..HA UŞAĞIM HA HAHAHA
bence siz bana uyacaksınız içime öyle doğuyor ,aman kimleri yoldan çıkardım szi mi çıkaramıycam:)ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIRMIS HEPİMİZ BİRBİRİMİZDEN BİŞEY KAPICAZ BENCE
Demeeee amann demeee ben benimkini cekemezken bir de horon ..horunu gordum mu oynayanlari ben yorulurum kizz. Esimin akraba dugunlerine gidiyorum aman allahim nefes yetmez oynamaya .bana diyorlar nasil karadeniz gelinizin .ee napayim bacim diyorum ben boyleyimay hele horon olacak ALLLLAAAAAAAAHHH sabaha kadar tperim valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?