çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

HERKES SEVECEK DİYE BİRŞEY YOK TABİ İSTİSNALAR DA KAİDEYİ BOZMAZ

hee bakarken yorulur insan ,aman benimle komşu olsan alışırdın ama ,kocan sana tam sevdirememiş,ondan o :)
KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR MİSALİ
hee hem kör hem topalım :) beni böyle kabul edin napıyım:)

HERKES SEVECEK DİYE BİRŞEY YOK TABİ İSTİSNALAR DA KAİDEYİ BOZMAZ
Aynen oyle canim .beni boyle kabul etcekler .oynamayida sevmem herkesin icinde niye oynayim oynasam oynasam evde iki göbecik atarim .arada roman damarim tutuyorda

hee bakarken yorulur insan ,aman benimle komşu olsan alışırdın ama ,kocan sana tam sevdirememiş,ondan o :)

hee hem kör hem topalım :) beni böyle kabul edin napıyım:)
Yok kiz biz kari koca sakinligi seviyoruz .kücük görümcem fena biraz tam karadeniz kadini horonuda fena oynar .banada fenaliklar basar o oynadikca

İŞTAHI KESİYOSA İYİ AMAN DİYET SEYLERİ HEP TATSIZ TUTSUZ OLUR ZATEN LAHMACUN KAVURMA FİLAN NİYE GUZEL SEYLER COK KİLO ALDIRIYO
henüz iştah kesti mi anlayamadım akşama doğru tatlı isteği olunca anlarım artık:)
Yok kiz biz kari koca sakinligi seviyoruz .kücük görümcem fena biraz tam karadeniz kadini horonuda fena oynar .banada fenaliklar basar o oynadikca
gelin değil mi hemen görümce fena oldu :)

anacım romansan ve oynamıyorsan bence bi gariplik var bu işte:) bi biz bi onlar kapı gıcırtısına oynar:)
Yok kiz roman degilim .ama severim romanlari keske olsam .arada aciyorum romani oynarim .romanlarin lafidir müzik duyduklarinda derler tuttu roman damari benimkide o misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…