- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR MİSALİhehheyyyyyytttt ..
bence siz bana uyacaksınız içime öyle doğuyor ,aman kimleri yoldan çıkardım szi mi çıkaramıycam:)
siz için ,ben su içe içe şiştim davul gibi ,su zehirlenmesi yaşıycam az kaldı :)AY EVET KIZ GEL KAHVE İCELİM SENLE BEN İCTİM ŞİMDİ AMABİ DAHA İCERİM DİNGİNLİK HUZUR
Valla bende ictim ama icerim gene türk kahvesi hastasiyimdirAY EVET KIZ GEL KAHVE İCELİM SENLE BEN İCTİM ŞİMDİ AMABİ DAHA İCERİM DİNGİNLİK HUZUR
Demeeee amann demeee ben benimkini cekemezken bir de horon ..horunu gordum mu oynayanlari ben yorulurum kizz. Esimin akraba dugunlerine gidiyorum aman allahim nefes yetmez oynamaya .bana diyorlar nasil karadeniz gelinizin .ee napayim bacim diyorum ben boyleyim
BEN İŞE GİRİNCE BAGIMLI OLDUM GALİBA AYILMAK İCİN İKİ UC FİNCAN İCİYORUM GÜNDE:)Valla bende ictim ama icerim gene türk kahvesi hastasiyimdir
hee bakarken yorulur insan ,aman benimle komşu olsan alışırdın ama ,kocan sana tam sevdirememiş,ondan o :)Demeeee amann demeee ben benimkini cekemezken bir de horon ..horunu gordum mu oynayanlari ben yorulurum kizz. Esimin akraba dugunlerine gidiyorum aman allahim nefes yetmez oynamaya .bana diyorlar nasil karadeniz gelinizin .ee napayim bacim diyorum ben boyleyim
hee hem kör hem topalım :) beni böyle kabul edin napıyım:)KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR MİSALİ
BİRİ SU İCMİŞ BEŞ DAKKADA 2,5 LT SU ÖLMÜŞ HE DİKKAT ETsiz için ,ben su içe içe şiştim davul gibi ,su zehirlenmesi yaşıycam az kaldı :)
arkamdan bi fatiha okursunuz artık napıyım:)BİRİ SU İCMİŞ BEŞ DAKKADA 2,5 LT SU ÖLMÜŞ HE DİKKAT ET
Aynen oyle canim .beni boyle kabul etcekler .oynamayida sevmem herkesin icinde niye oynayim oynasam oynasam evde iki göbecik atarim .arada roman damarim tutuyordaHERKES SEVECEK DİYE BİRŞEY YOK TABİ İSTİSNALAR DA KAİDEYİ BOZMAZ
VARMI ROMANLIK :) BURADA ROMAN HAVASI COK CALINIRAynen oyle canim .beni boyle kabul etcekler .oynamayida sevmem herkesin icinde niye oynayim oynasam oynasam evde iki göbecik atarim .arada roman damarim tutuyorda
İŞTAHI KESİYOSA İYİ AMAN DİYET SEYLERİ HEP TATSIZ TUTSUZ OLUR ZATEN LAHMACUN KAVURMA FİLAN NİYE GUZEL SEYLER COK KİLO ALDIRIYOkız bana bak züber de tadı hiç iyi değilmiş ,saman gibi iyi mi ,bişi sanıp aldım ama ıııı cık:))))
anacım romansan ve oynamıyorsan bence bi gariplik var bu işte:) bi biz bi onlar kapı gıcırtısına oynar:)Aynen oyle canim .beni boyle kabul etcekler .oynamayida sevmem herkesin icinde niye oynayim oynasam oynasam evde iki göbecik atarim .arada roman damarim tutuyorda
Yok kiz biz kari koca sakinligi seviyoruz .kücük görümcem fena biraz tam karadeniz kadini horonuda fena oynar .banada fenaliklar basarhee bakarken yorulur insan ,aman benimle komşu olsan alışırdın ama ,kocan sana tam sevdirememiş,ondan o :)
hee hem kör hem topalım :) beni böyle kabul edin napıyım:)
arkamdan bi fatiha okursunuz artık napıyım:)
henüz iştah kesti mi anlayamadım akşama doğru tatlı isteği olunca anlarım artık:)İŞTAHI KESİYOSA İYİ AMAN DİYET SEYLERİ HEP TATSIZ TUTSUZ OLUR ZATEN LAHMACUN KAVURMA FİLAN NİYE GUZEL SEYLER COK KİLO ALDIRIYO
gelin değil mi hemen görümce fena oldu :)Yok kiz biz kari koca sakinligi seviyoruz .kücük görümcem fena biraz tam karadeniz kadini horonuda fena oynar .banada fenaliklar basaro oynadikca
HHAHAH KESİNLİKLE ROMANLAR DAHA FENA OYUN KONUSUNDAanacım romansan ve oynamıyorsan bence bi gariplik var bu işte:) bi biz bi onlar kapı gıcırtısına oynar:)
Yok kiz roman degilim .ama severim romanlari keske olsam .arada aciyorum romani oynarim .romanlarin lafidir müzik duyduklarinda derler tuttu roman damari benimkide o misalianacım romansan ve oynamıyorsan bence bi gariplik var bu işte:) bi biz bi onlar kapı gıcırtısına oynar:)
GORUMCEYE SOR GELİN FENA DERhenüz iştah kesti mi anlayamadım akşama doğru tatlı isteği olunca anlarım artık:)
gelin değil mi hemen görümce fena oldu :)
kader utansın :)İŞTAHI KESİYOSA İYİ AMAN DİYET SEYLERİ HEP TATSIZ TUTSUZ OLUR ZATEN LAHMACUN KAVURMA FİLAN NİYE GUZEL SEYLER COK KİLO ALDIRIYO
hiç sorma ,hele benimkiler:)GORUMCEYE SOR GELİN FENA DERBU İŞLER BOYLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?