- Konu Sahibi enteldantell
-
Ah ah siz benim neler cektigimi bilseniz ahhhh .kücük görümcem geldi yazin başinda 1 hafta oldu gideli o gitti ortancisi geldi 3 kaldi.o gitti buyugu geldi 2 gün kaldi .yaaaa ben daha 2 gündur evimde yanlizim ..ama kücük gorumcemi seviyorum uzaktam amahenüz iştah kesti mi anlayamadım akşama doğru tatlı isteği olunca anlarım artık:)
gelin değil mi hemen görümce fena oldu :)
3 GORUMCE MŞ AMANİNAh ah siz benim neler cektigimi bilseniz ahhhh .kücük görümcem geldi yazin başinda 1 hafta oldu gideli o gitti ortancisi geldi 3 kaldi.o gitti buyugu geldi 2 gün kaldi .yaaaa ben daha 2 gündur evimde yanlizim ..ama kücük gorumcemi seviyorum uzaktam ama
niye uzaktan yakına gelince noluyo ,canavara mı dönüşüyoAh ah siz benim neler cektigimi bilseniz ahhhh .kücük görümcem geldi yazin başinda 1 hafta oldu gideli o gitti ortancisi geldi 3 kaldi.o gitti buyugu geldi 2 gün kaldi .yaaaa ben daha 2 gündur evimde yanlizim ..ama kücük gorumcemi seviyorum uzaktam ama
Valla ya 3 tane 3 de kaynimmm. Düşün artik beni3 GORUMCE MŞ AMANİNBENDE DE İKİ TANE VAR
niye uzaktan yakına gelince noluyo ,canavara mı dönüşüyo
ALLAH BEREKET VERSİNValla ya 3 tane 3 de kaynimmm. Düşün artik beni
Geldiginde 1 2 ay kaldigi icin uzaktan seviyorum .bacimsu benimde özel hayatim var canimniye uzaktan yakına gelince noluyo ,canavara mı dönüşüyo
DEMEKKİ O SENİ ÇOK SEVİYOR O YÜZDEN ÇOK KALIYORGeldiginde 1 2 ay kaldigi icin uzaktan seviyorum .bacimsu benimde özel hayatim var canim
Amin aminnnALLAH BEREKET VERSİNBİZ İKİ KARDEŞİZ EŞİM 4 KARDEŞ
ilk günden iş yaptırGeldiginde 1 2 ay kaldigi icin uzaktan seviyorum .bacimsu benimde özel hayatim var canim
O KIYAMIYODUR GÖRÜMCEYE :)ilk günden iş yaptır
yemek temizlik işi yaptır
bi daha selam vermez:)
Cokkkk şaka maka severim görümcemi ama gercekten geldiginde cok uzun kaliyor hele birde yazin geldi zaten hava sicakDEMEKKİ O SENİ ÇOK SEVİYOR O YÜZDEN ÇOK KALIYOR
neyyyO KIYAMIYODUR GÖRÜMCEYE :)
KOCASI YOK MU BEKAR MICokkkk şaka maka severim görümcemi ama gercekten geldiginde cok uzun kaliyor hele birde yazin geldi zaten hava sicak
Kiz karadeniz kadini bayiliyor iş yapsin yemek yapsin ..o geldiginde yemekleri o yaparilk günden iş yaptır
yemek temizlik işi yaptır
bi daha selam vermez:)
BENDE GÖRÜMCEYİM YA BANA NASIL KIYSINLAR AŞKOLSUNneyyy
en kıyılacak insan kişisi bence:)
BİZİMKİLER DE BENDEN BEKLER YAPMIYORLAR CUNKU :)Kiz karadeniz kadini bayiliyor iş yapsin yemek yapsin ..o geldiginde yemekleri o yapar
Var 13 yaşinda oglu var.kocasi ses cikartamiyor adam diyorki ben karima birsey diyemem karadenizli o kurşunlar beniKOCASI YOK MU BEKAR MI
Bacim 50 yaşinda kalk yap diyemem kiBİZİMKİLER DE BENDEN BEKLER YAPMIYORLAR CUNKU :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?