Yeni topik hayirli olsun canim seboderm neydi kiZ onu hatirlayamadim
Seboreik dermatit için bi şampuan.
İçinde; mantar ve mikrop öldürücü climbazol diye bi madde var ve içeriği temiz ve faydalı.
Ve memnunum sıkıntıma çare oldu diyebilirim.
Johnson baby ile dönüşümlü kullanıyorum.
He sampuan yani anladim canim derdine derman olduysa ne mutlu :))
Saçın benimki gibi inatci degildir insallah herkese super yarayan seylet benim.sacin yanindan bile gecmedi o yuzden yapmiyorum artik eskisi gibi arada yapacagimOldu, çok şükür ya.
Bide saçım uzasa
Saçın benimki gibi inatci degildir insallah herkese super yarayan seylet benim.sacin yanindan bile gecmedi o yuzden yapmiyorum artik eskisi gibi arada yapacagim
Hayırlı olsun balım, darısı başıma bende başlayacağım bakımlara 2 hafta içinde inş.
önceden neler yapmıştın
her duyduğumu yapmayacağım dediğin cümlede dediklerin nelerdi
Hayırlı olsun kuzucuum löks diye uzucak saçların inşallah çok doğru bi yol belirlemişsin önce göğüs sonra bel sonra kalçaTakipteyim konunu
Turplu suya geççem ben sinemaki bitti dinlenme aşamasındayım. Turplu su ne sıklıkta yapılıyordu
Haftada 1 2 sanırım.
Sen sinemakiyi kaç hafta yaptın ?
Kaç günde 1 yaptın ?
Şimdi havalar daha iyi ya bende turplu suya başlayabilirim çünkü kaynama aşaması kokusu öğğ çok kötü ya camı açarım.
Birde aspiratör kokuyu alır mı ?
Her pazar yaptım ama şöyle oldu ilk bir ay haftada 2 3 kere yaptım ve 1 aydan sonra 10 gün falan ara verdim. Sonra yine başladım sadece pazar günleri yaptım ve 8 hafta devam ettim. Yani 3 ay yaptım.Şimdi birinci haftam oldu arada iki hafta ara vercem
Aspiratör kokuyu alır yüksek ihtimal o kadar kötü mü yaa oy muallakta kaldım
Uzama var mı peki ?
Ben hiç beğenmiyorum ya cidden kokusu ağır geliyor
Ya uzadı aslında sanırım bilmiyorum uzamadı diye üzülüyorum bazen açıkçası keşke güzel fotoğraf çekseydim ya da ölçseydim
Ama bugün baktım dibim milim gelmiş yeni yakmıştım kına lütfen uzasın ciğerim soldu belim ilk amacım şuan sonra kalça
Göğsümden aşağıŞuan nerende
alerjin yoksa febreze anında alıyor kokuyu
Göğsümden aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?