- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- 133
yağlandırıyor karanfil aslında ama içine gliserinde ilave edilebilir sanki, Şu elimdeki sıvı kremin şişesi boşalsın gliserin alıp deneyeyim bende yaz geliyor önlem almak lazım2 günde 1 kullanicam bunu.
Birde baska bi sac kremi aldım.
Yarın foto atıcam.
Karanfil kurutmasın
Elseve canım
Ne işe yarıyor2 günde 1 kullanicam bunu.
Birde baska bi sac kremi aldım.
Yarın foto atıcam.
Karanfil kurutmasın
Elseve canım
yağlandırıyor karanfil aslında ama içine gliserinde ilave edilebilir sanki, Şu elimdeki sıvı kremin şişesi boşalsın gliserin alıp deneyeyim bende yaz geliyor önlem almak lazım
Ne işe yarıyor
Zencefil kullanmıştım ben ama sanki çokta memnun değilmişim gibi kalmış aklımdaBenimde elimdeki sıvı kremler bitsin zencefil suyu yapıcam.
Yumuşaklık, onarım, bakım sağlıyor
Zencefil kullanmıştım ben ama sanki çokta memnun değilmişim gibi kalmış aklımda
her marka doğal olmuomuscnm hindistan cevizi yagını denedin mi ben saç boylarına ve sac uclarına hindistan cevizi yagı suruyrm sadece
çok guzel nemlendirio kırık olmuo sacta ki benim de sacım çok kırılır sacım
ama tabi bnm saclarımda boya felan yok belki ondan cok ıı sonuc alıyrm
ama sac ucu kırılmaması ıcın nem elastıklık ve e vitamini bunlar hındıstan cevızı yagında mevcut
evet lifeco u da oneriolar organik die amaAktardan değil de lifeco'dan almanı öneririm,ben çok araştırmıştım orayı tavsiye ediyorlar. Bir de argan yağı kullanıyor musun? Kullanmıyorsan ondan da almanı öneririm bende çok işe yaradı.Düzleştirici,şekillendiriciye de savaş açıyoruz tabiSaçlarımız hemen hemen aynı,ben de kıydım kestirdim.Artık sağlıklı uzatacağım inş.
Önceki aylarda bir sayfada konuşulmuştu Mecitefendi merdiven altı üretime geçmiş diye ama sonrasında araştırmadım. Hindistan cevizi yağı ben henüz almadım ama alırsam o markayı tercih ederim sanırım, fiyat olarak şampuana maskeye daha çok para yatırıyorum ne yazık ki ama değer bence,o yağ ucuz bile yanievet lifeco u da oneriolar organik die ama
cok pahalı ya mecitefendi de 100 saf ve soguksıkım yemiceksen yagı ılle de organik olmasına gerek yok bence
yani pahalı oldugu için diorum
olabilir kuzum herkeste aynı etkiyi göstermiyor, eğer iyi hatırlıyorsan kesin kullan
her marka doğal olmuomus
soğuk sıkım ve %100 hindistan cevizi yağı olması lazımmıs
ben internetten mecitefendinin hindistan cevizi yagını aldım aktarda da vardır tabi
evet lifeco u da oneriolar organik die ama
cok pahalı ya mecitefendi de 100 saf ve soguksıkım yemiceksen yagı ılle de organik olmasına gerek yok bence
yani pahalı oldugu için diorum
Önceki aylarda bir sayfada konuşulmuştu Mecitefendi merdiven altı üretime geçmiş diye ama sonrasında araştırmadım. Hindistan cevizi yağı ben henüz almadım ama alırsam o markayı tercih ederim sanırım, fiyat olarak şampuana maskeye daha çok para yatırıyorum ne yazık ki ama değer bence,o yağ ucuz bile yani
tabi ki canım o kadar bereketli ve o kadar uzun sure gidio ki kesinlikle pahalı ya gelmioÖnceki aylarda bir sayfada konuşulmuştu Mecitefendi merdiven altı üretime geçmiş diye ama sonrasında araştırmadım. Hindistan cevizi yağı ben henüz almadım ama alırsam o markayı tercih ederim sanırım, fiyat olarak şampuana maskeye daha çok para yatırıyorum ne yazık ki ama değer bence,o yağ ucuz bile yani
tabi ki canım o kadar bereketli ve o kadar uzun sure gidio ki kesinlikle pahalı ya gelmio
ben kerestase ın nemlendirici maskesine dunya para verdim verdiği etki hindistan cevizi yagının 1/4 etkisi değil
o bakımdan tabi ki baya ucuza gelio 1 kavanozu bana bı sene yeter ben mecitefendiyle kıyasladıydım fiyatı
aynı şeye nie daha fazla verelim gibi ama mecitefendi de şaibeli dediniz ben duymamıştım
mecitefendi 25 lira 300 grFiyat nedir ?
kızlar yardım
saçlarımı yaklaşık 7-8 senedir boyamıyorum
beyazlar yuzunden artık pes ettim bu kadar gözyumabildim artık cok yogunlar
sacı yıpratmayan (veya az yıpratan) boya tavsiye edin lütfen bana
tesekkurler cnmBitkisel boyalar var simdi markasını hatırlamıyorum ama
yeni konun hayırlı olsun canım en kısa sürede en hızlı şekilde uzar inşallah saçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?