Saç Uzatma Yöntemleri CatlakB Yeniden Saç Uzatıyor

2 günde 1 kullanicam bunu.
Birde baska bi sac kremi aldım.
Yarın foto atıcam.

Karanfil kurutmasın

Elseve canım
yağlandırıyor karanfil aslında ama içine gliserinde ilave edilebilir sanki, Şu elimdeki sıvı kremin şişesi boşalsın gliserin alıp deneyeyim bende yaz geliyor önlem almak lazım

olabilir kuzum herkeste aynı etkiyi göstermiyor, eğer iyi hatırlıyorsan kesin kullan

her marka doğal olmuomus
soğuk sıkım ve %100 hindistan cevizi yağı olması lazımmıs
ben internetten mecitefendinin hindistan cevizi yagını aldım aktarda da vardır tabi

evet lifeco u da oneriolar organik die ama
cok pahalı ya mecitefendi de 100 saf ve soguksıkım yemiceksen yagı ılle de organik olmasına gerek yok bence
yani pahalı oldugu için diorum

cok pahalı ya mecitefendi de 100 saf ve soguksıkım yemiceksen yagı ılle de organik olmasına gerek yok bence
Önceki aylarda bir sayfada konuşulmuştu Mecitefendi merdiven altı üretime geçmiş diye ama sonrasında araştırmadım. Hindistan cevizi yağı ben henüz almadım ama alırsam o markayı tercih ederim sanırım, fiyat olarak şampuana maskeye daha çok para yatırıyorum ne yazık ki ama değer bence,o yağ ucuz bile yani

olabilir kuzum herkeste aynı etkiyi göstermiyor, eğer iyi hatırlıyorsan kesin kullan

Offf bilmiyorum.
Bulurum birşeyler ama.

her marka doğal olmuomus
soğuk sıkım ve %100 hindistan cevizi yağı olması lazımmıs
ben internetten mecitefendinin hindistan cevizi yagını aldım aktarda da vardır tabi

Her aktarda işini hakkıyla yapmıyor ne yazık ki.
Ben aktarkarada güvenmiyorum

Mecitefendi merdiven altına geçiş yapmış.
Bi aktar söylemişti babada.

Evet onu söyleyen bendim.
Mecitefendi gözümde bitti benim sonrasında.
Ben eczaneden alıyorum çam terebentini falan

tabi ki canım o kadar bereketli ve o kadar uzun sure gidio ki kesinlikle pahalı ya gelmio
ben kerestase ın nemlendirici maskesine dunya para verdim verdiği etki hindistan cevizi yagının 1/4 etkisi değil
o bakımdan tabi ki baya ucuza gelio 1 kavanozu bana bı sene yeter ben mecitefendiyle kıyasladıydım fiyatı
aynı şeye nie daha fazla verelim gibi ama mecitefendi de şaibeli dediniz ben duymamıştım

Fiyat nedir ?

kızlar yardım
saçlarımı yaklaşık 7-8 senedir boyamıyorum
beyazlar yuzunden artık pes ettim bu kadar gözyumabildim artık cok yogunlar
sacı yıpratmayan (veya az yıpratan) boya tavsiye edin lütfen bana

kızlar yardım
saçlarımı yaklaşık 7-8 senedir boyamıyorum
beyazlar yuzunden artık pes ettim bu kadar gözyumabildim artık cok yogunlar
sacı yıpratmayan (veya az yıpratan) boya tavsiye edin lütfen bana

Bitkisel boyalar var simdi markasını hatırlamıyorum ama

yeni konun hayırlı olsun canım en kısa sürede en hızlı şekilde uzar inşallah saçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…