Saç Uzatma Yöntemleri CatlakB Yeniden Saç Uzatıyor

canım biotin hapıyla ilgili gözlemlediğin birşey var mı bende kullanmayı düşünüyorum. Ama çoğu kişi yüzde sivilce yaptığını ve tüylenme yaptıgını yazınca korktum açıkçası :)

Biotini kullanmaya başlayalı bu ayın 10unda tam 1 ay olucak.
Sivilce problemi evet baslarda yaşadım ama öyle çok çok büyük ölçülerde değil.
Tüylenmeyi gözlemlemedim ama kolundaki tüyler benim görünmezdi.
Vardı ama acık renk sanırım onlar birazcık koyulastı.
Ama bu psikolojik olarak benim iyke görüyor olmamda olabilir.
Onun dışında memnunum

Kızlar bana akıl verin.
Naparsam yapayım saç uçlarım kırılıyor hem de deli gibi.
Saçlarımda tek tel kırık kalmıcak kadar kestirmiştim yine kırık yine kırık.
Hem de şuan kısa.
Ben delirmiyeyim de kimler delirsin.
Akıl verin.
En sonunda kökten kesicem

Elseve kırık karşıtı sıvı saç kremi baya işe yarıyor her gün hatta sabah akşam sıksan işe yarar inşallah sinir bozucu durum

Kırılmasını önlemek istiyosan daxsupergro tavsiye ederim araştır:) Hem kırılmayı önlüyor kırıkları tedavi ediyor içinde çok faydalı yağlar var ve saçın hızlı uzamasına yardımcı oluyor ben almıştım biraz zor arınıyor diye bıraktım simdi tekrar basladim canim watsonslarda 34 tlye buyuk boylarını bulabilirsin kokusu muhteşem ilk yıkamada farkı göreceksin haftada 2 kere kullan canım

cnm hindistan cevizi yagını denedin mi ben saç boylarına ve sac uclarına hindistan cevizi yagı suruyrm sadece
çok guzel nemlendirio kırık olmuo sacta ki benim de sacım çok kırılır sacım
ama tabi bnm saclarımda boya felan yok belki ondan cok ıı sonuc alıyrm
ama sac ucu kırılmaması ıcın nem elastıklık ve e vitamini bunlar hındıstan cevızı yagında mevcut

Denicem dax ıda

Aktarlarda bulabilirim dimi ?

Denicem dax ıda

Aktarlarda bulabilirim dimi ?
Aktardan değil de lifeco'dan almanı öneririm,ben çok araştırmıştım orayı tavsiye ediyorlar. Bir de argan yağı kullanıyor musun? Kullanmıyorsan ondan da almanı öneririm bende çok işe yaradı.Düzleştirici,şekillendiriciye de savaş açıyoruz tabi Saçlarımız hemen hemen aynı,ben de kıydım kestirdim.Artık sağlıklı uzatacağım inş.

Ben şimdi elseve saç güzelleştirici kreminden aldım.
İçinde hindistan cevizi yağı var ve memnundum.

Ben sac uzatma yolunu buldum.
Şuan onu yapıyorum.
Dua ediyorum
15 cm kadar sağlıklı uzasın dicem.
Uzadığında bu duamı yinelicem
Öyle öyle kalçama gelir diye umut ediyorum

Balım hergün ya gece yatmadan ya da sabahları o mucizevi kremden 1 bezelye kadar uçlara dağıtsan belki faydası olur. çok şükür kesildiğinden beri kuru uç derdim bitti ama kestirmeden önce özellikle boyalı uçlar sürekli nem istiyordu

Ahha! yada karanfil suyu hazırlayıp fısfıslı bir şişeye koyup sadece uçlara sıkabilirsin kurumaya başladıkça, ne kadar nemli durursa o kadar kırılmaya dayanıklı olur.

Hangi mucizevi krem

2 günde 1 kullanicam bunu.
Birde baska bi sac kremi aldım.
Yarın foto atıcam.

Ahha! yada karanfil suyu hazırlayıp fısfıslı bir şişeye koyup sadece uçlara sıkabilirsin kurumaya başladıkça, ne kadar nemli durursa o kadar kırılmaya dayanıklı olur.

Karanfil kurutmasın

Hangi mucizevi krem

Elseve canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…