Saç Uzatma Yöntemleri CatlakB Yeniden Saç Uzatıyor

Bioblas şampuanımın içine maya kattım.
İpek saç kremi aldım ipek özü yazıyor bi deniyeyim dedim.
Çünkü daxı arındırmak için hobby marka şampuan aldım ucuz diye bol bol kullanırım anca arınır düşüncesiyle ve eczane sampuanı da market sampuanlarının hepsini kullanmış biriyken ucuz şampuan diye almadigim hobby beni utandırdı resmen çok güzel yaptı saçımı.
Bu düşünceyle ipek sac kremi aldım
Bakalım artık..
Gliss siyah sıvı kreminden aldım 3 kat keratin özelliği var diye.
Hadi hayırlısı hedefime son 5 6 cm kaldı :)

kızlar yardımınıza ihtiyacım var saç uçlarım uzadıkça havaya kalkıyor değişik bi şekil yukarı doğru kıvrılıyor çok kestirdim bi daha kestirmem bunun dışında önerileriniz var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 92
köpük kullan saçını yere ey ve alttan ellerinle şekil ver köpük olarak taftın pembe köpüğünü kullanabilirsin

Canım saçların uzamis ensene geldiği için kıvrılıyo yukarı doğru sakın kırık değilse kestirme canım
kırık değilde rahatsız oluyorum hep uzadığında böyle mi olacak omuzlarımı ne zaman geçer bu saçlar

kırık değilde rahatsız oluyorum hep uzadığında böyle mi olacak omuzlarımı ne zaman geçer bu saçlar
Bence bi kaç hafta bekle yani ensene geçer sende rahatlarsin sen saçının uzamasini çok isteyen birisin ayrıca yaptığın bakımlardan sonuç vermiş düzlestiricinin en kısık derecesinde saçlarını içler doğru Kıvırcık bide ısıya karşı koruyucu sprey sık yapmadan önce tamam dir bence sorun yok ben olsam saçlarım dışarı kıvrık diye kestirmezdim kiyamazdim yani ayrıca uzun olduğunu dusunsene boyle beline kadar sence kivrilirmi bence kırılmaz o ensene değdigi için öyle bence kestirme şekil ver yeterli olcaktik sıkma canını :)

ayyy çok teşekkür ederim hislerime tercüman oldun kestirmiyim haklısın zaten sürekli tokalarla tutturuyorum ( inşallah çabuk uzarlar ama nerdeee bilaç haftada ensemi geçecekte o günleri görücem çok yavaşş uzuyor

Elseve saç güzelleştirici kreminden kullan mutlaka canım

Gliss siyah aldım içine de çam terebentin kattım.

Saçları taramak kan dolaşımını hızlandırdığı için uzatıyormuş ben çok nadir tarıyordum evde olunca Şimdi sabah tarıyorum bir de gece yatarken ama kırılmasın diye gliss sıkıyorum sonra tarıyorum ay gelemedi bi istediğim boya ya

Daha ne kadar var

Saçımdan koku problemine çözüm buldum.
Eczaneden rectiwa diye bi şampuan aldım.
Çok şükür koku problemi kalmadı.
Bakalım uzun vaade de nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…