köpük kullan saçını yere ey ve alttan ellerinle şekil ver köpük olarak taftın pembe köpüğünü kullanabilirsinkızlar yardımınıza ihtiyacım var saç uçlarım uzadıkça havaya kalkıyor değişik bi şekil yukarı doğru kıvrılıyor çok kestirdim bi daha kestirmem bunun dışında önerileriniz var mı ?
çok teşekkür ederim dalgalı mı olur tam plarak nasıl durur pekiköpük kullan saçını yere ey ve alttan ellerinle şekil ver köpük olarak taftın pembe köpüğünü kullanabilirsin
Canım saçların uzamis ensene geldiği için kıvrılıyo yukarı doğru sakın kırık değilse kestirme canımçok teşekkür ederim dalgalı mı olur tam plarak nasıl durur peki
kırık değilde rahatsız oluyorum hep uzadığında böyle mi olacakCanım saçların uzamis ensene geldiği için kıvrılıyo yukarı doğru sakın kırık değilse kestirme canım
Bence bi kaç hafta bekle yani ensene geçer sende rahatlarsin sen saçının uzamasini çok isteyen birisin ayrıca yaptığın bakımlardan sonuç vermiş düzlestiricinin en kısık derecesinde saçlarını içler doğru Kıvırcık bide ısıya karşı koruyucu sprey sık yapmadan önce tamam dir bence sorun yok ben olsam saçlarım dışarı kıvrık diye kestirmezdim kiyamazdim yani ayrıca uzun olduğunu dusunsene boyle beline kadar sence kivrilirmi bence kırılmaz o ensene değdigi için öyle bence kestirme şekil ver yeterli olcaktik sıkma canını :)kırık değilde rahatsız oluyorum hep uzadığında böyle mi olacakomuzlarımı ne zaman geçer bu saçlar
ayyy çok teşekkür ederim hislerime tercüman oldun kestirmiyim haklısın zaten sürekli tokalarla tutturuyorumBence bi kaç hafta bekle yani ensene geçer sende rahatlarsin sen saçının uzamasini çok isteyen birisin ayrıca yaptığın bakımlardan sonuç vermiş düzlestiricinin en kısık derecesinde saçlarını içler doğru Kıvırcık bide ısıya karşı koruyucu sprey sık yapmadan önce tamam dir bence sorun yok ben olsam saçlarım dışarı kıvrık diye kestirmezdim kiyamazdim yani ayrıca uzun olduğunu dusunsene boyle beline kadar sence kivrilirmi bence kırılmaz o ensene değdigi için öyle bence kestirme şekil ver yeterli olcaktik sıkma canını :)
ayyy çok teşekkür ederim hislerime tercüman oldun kestirmiyim haklısın zaten sürekli tokalarla tutturuyorum( inşallah çabuk uzarlar ama nerdeee bilaç haftada ensemi geçecekte o günleri görücem çok yavaşş uzuyor
kullanıyorum o çok güzelElseve saç güzelleştirici kreminden kullan mutlaka canım
Aaa çok iyi uzamış gürleşmiş de sanki
Saçları taramak kan dolaşımını hızlandırdığı için uzatıyormuş ben çok nadir tarıyordum evde oluncaŞimdi sabah tarıyorum bir de gece yatarken ama kırılmasın diye gliss sıkıyorum sonra tarıyorum ay gelemedi bi istediğim boya ya
Daha ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?