Saç Uzatma Yöntemleri CatlakB Yeniden Saç Uzatıyor

Güncel

Eklentiler

• IMG_20160720_234637.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 97
hızlı saç uzatmak için 125 ml lavanta suyuna bir şişe keratin, bir şişe b5 vitamini, bir poşet msm 10 gr, 10 gr l arginine ilave edilip sulu bir çözelti hazırlanır. ayrıca 90 ml hint yağı, 10 ml e vitamini, 10 ml biosülfür i,lave edilip yağlı bir çözelti hazırlanır. duştan 15 dakika önce sulu çözeltiyi sürüp 3 dakika sonra yağlı çözeltiyi saç diplerinize sürüp 10 dakika sonra duşa girilebilir. çözeltiler saç derisine uygulanır geceden sürüp sabaha kadar beklerseniz daha etkili olur. http://hizlisacuzatma.blogspot.com.tr/

24 temmuz mus pardon ben haziran diye düşünüp merak etmiştim de Özür dilerim bu arada ben de dax uzamiyo demistim aama baya 2-3 hafta kullan madim baş parmagım kadar bi uzama kaydetmisim 1 ayda

24 temmuz mus pardon ben haziran diye düşünüp merak etmiştim de Özür dilerim bu arada ben de dax uzamiyo demistim aama baya 2-3 hafta kullan madim baş parmagım kadar bi uzama kaydetmisim 1 ayda

Bende 5 cm kadar uzasin istiyorum

Bende 5 cm kadar uzasin istiyorum
Ya cidden bende çok istiyorum ya söyle saçlarıma ugrasmak felan kısa değiller ama mükemmel uzun da değiller inşallah uzar canim şu saçını hergün düzlestirip bir tane bile kırığı olmayan kızlardan nefret ediyorum benim ki tutmasam kendi saçımı halinde 15 gün sonra kırılıyor neyse canım dua et ya benim kıdem senin ki de çabucak uzasın

Uzar inşALLAHH ya.
Ben artik uzatmakla uğraşmak istemiyorum yillardir biktim

sebodermi doktormu önerdi canım bnm sadece ensemde küçük bi yerde kızarıklıkvar çok kaşınıyo eczacı seboraik dedi ama doktora daha gitmedim senin nasıl anlaşıldı seboraik oldgu

bide seboderm saç döküyomu ? bilgi verirsen çoook sevinirim

sebodermi doktormu önerdi canım bnm sadece ensemde küçük bi yerde kızarıklıkvar çok kaşınıyo eczacı seboraik dedi ama doktora daha gitmedim senin nasıl anlaşıldı seboraik oldgu

bide seboderm saç döküyomu ? bilgi verirsen çoook sevinirim

Evet canım dökülme yapıyor zaman zaman hele de çok olduğu zamanlarda..
Bana doktor dedi seboreik dermatit diye.
Kenazol kullanıyorum arada.
Seboderm i arastirip almistim öneriyle değil.
Ama iyiydi yani.
Ben gidip gelip bioblasa dönüyorum ama o gerçekten iyi geliyor bence bana.

Bende 1 yıldır bıktım

Valla ya 5 cm uzasa ohhh

Aslında benim saçlarım geç uzamiyo normalde arda bir bir buçuk uzuyor ama ince telli olduğu için çabuk kırılıyor

Sen kullanıyorsun demi kıllanma sivilce felan sorunları yapıyo diyolar bakiyim bende alıyım olmazssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…