Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim ancak ağustos ayından beri çocuk istiyoruz ama hamile kalamadım geçen ay dr a gittim dr yumurtalıklarımın tam çalışmadığını söyledi ve adetin 5. günü kullanmam için yumurta geliştirici ilaç verdi adetin 12. günü gel dedi o zaman da çatlatma iğnesi verdi iğneyi 24 şubatta oldum yattığımda kasık ağrısı bel ağrısı gibi ağrılar hissetim iğneyi olduktan sonra ama herkesin bahsettiği hamilelik belirtisi yok arada da baş ağrısı bu moral bozukluğuyla ne olur bilmem artık ümidim kalmadı yine:gitme:
Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim ancak ağustos ayından beri çocuk istiyoruz ama hamile kalamadım geçen ay dr a gittim dr yumurtalıklarımın tam çalışmadığını söyledi ve adetin 5. günü kullanmam için yumurta geliştirici ilaç verdi adetin 12. günü gel dedi o zaman da çatlatma iğnesi verdi iğneyi 24 şubatta oldum yattığımda kasık ağrısı bel ağrısı gibi ağrılar hissetim iğneyi olduktan sonra ama herkesin bahsettiği hamilelik belirtisi yok arada da baş ağrısı bu moral bozukluğuyla ne olur bilmem artık ümidim kalmadı yine:gitme:
inşallah canım.tüm kalbimle istiyorum.isteyen herkes hamiş kalsın.:CüvCüv:
kızlar ben de 5'inde vurulmuştum çatlatma iğnemi 13 mm.ken.ctesi,pazar,pzt ilişki önermişti.pazar günü kasıklarıma sancı şekilde ağrı girmişti ve 4 gün boyunca zor dolaştım ağrıdan.o günden beri de karnımda gaz sancısı gibi ağrı var hatta yumurtalıklarıma dokununca sızlıyor.düne kadar göğüslerim çok hassastı,acıyordu ama bugün birşey yok.sizde de bu gibi durumlar yaşayan var mı?
ben 10martta ılk catlama ıgnemı vurundum, ertesı gun feci yumurtalıklarım agrıdı ılıskıye bıle zor gırdım.. ondan sonra ne bel ne kasık ne baş hıcbıseyım agrımadı.. bakalım tutcakmı
kızlar ben de 5'inde vurulmuştum çatlatma iğnemi 13 mm.ken.ctesi,pazar,pzt ilişki önermişti.pazar günü kasıklarıma sancı şekilde ağrı girmişti ve 4 gün boyunca zor dolaştım ağrıdan.o günden beri de karnımda gaz sancısı gibi ağrı var hatta yumurtalıklarıma dokununca sızlıyor.düne kadar göğüslerim çok hassastı,acıyordu ama bugün birşey yok.sizde de bu gibi durumlar yaşayan var mı?
bende yarın çatlatma iğnemi olucam 12.günü olacak ctesi günü 17mm idi yumurtam herhalde bu iki günde 19 olmuştur inşallah burada aynı tedaviyi olan herkes hamiş kalırrr
Benımde sımdılık hıcbı agrım yok. sadece goguslerımın ucu acıyo dokununca sanki cimcikliyo gibi canım henüz çok erken 4 gün olmuş.inşallah hamilesindir.benim gögüslerde hiçbir şey olmadı zaten hamile kalamadım.:çok üzgünüm:
Benımde sımdılık hıcbı agrım yok. sadece goguslerımın ucu acıyo dokununca sanki cimcikliyo gibi
sanırım ilk defa yaptırdın çatlama iğnesi.canım moralini bozma neden ümidin kalmadı?öyle şeyler düşünme hep pozitif düşün başka şeylere yoğunlaşmaya çalış.zamanı gelince bak nasıl oluyor.hayırlsı olur inşallah.umarım hayırlı haberlerini duyarız.moralini bozma okyerimseniben
canım moralimizi bozmadan devam.. çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapabiliyor. hamilelik belirtisi de olmak zorunda değil. umarım bebişlerimize kavusuruz, bu ugraşlarımıza değer..
amin valla.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hem de kolaylıklaa
Moralimi bozmamak elimde değil ne bileyim kendimi inandırmak istedim bel ağrımın hamilelik belirtisi olduğuna ama ne yazık ki değilmiş kısmet artık umudumuz diğer aylara kaldı lalmina ve senin yorumlarını almak aslında beni çok mutlu etti size çok teşekkür ederim Rabbim hepimize aynı anda hamile kalmayı nasip eder inşallah:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?