çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

oo canım sen daha cok gençsinn.. ne güzell..hayırlısı olsun inşallah.. en kısa zamanda kavusuruz bebişleree

inşallah canım ya.hepimizde hamiş kalırızda yazarız buraya.benim başım hormonumla dertte.bide evlendim 8 - 9 ay falan dogum kontrol hapı içtim.bileydim böyle sorunum oldugunu hiç kullanmazdım en azından daha önceden ortaya çıkardı bu hormonun yüksekliği.herşeyde bir hayır vardır ne yapalım.ALLAH beterinden korusun bunada şükür.en azından tedavi olurum.gerçi tıp çok ilerledi.daha büyük sorunu olupta hamiş kalanlar var.

selam herkese.ben de 8 tane merional iğne vuruldum karnımdan bugün dr.kontrol etti.13 mm olmuş dedi.Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi yarın akşam 6 da karnından iğneni ol,ctesi,pazar,pzt ilişki önerdi.13 mm iken çatlaması normal mi?ılk defa bu iğneleri kullanıyorum.Hakkımızda hayırlısı kızlar...

canım ben ilk önce hiç iğne olmadım.hap kullandım.daha sonra iğne oldum.bide benim bildigim 18 mm falan olunca çatlama iğnesi olunuyor.demekki doktorun sende daha farklı sistem uyguladı.inşallah hamiş kalırsın:CüvCüv:

benimde 18 mm bir yumurta oluştu dün ögle çatlatma ignesi oldum mütiş agrılarım var 36 saatin dolmasını bekliyorum senin nasıl sonuçlandı hamilemisin hmm

benimde 18 mm bir yumurta oluştu dün ögle çatlatma ignesi oldum mütiş agrılarım var 36 saatin dolmasını bekliyorum senin nasıl sonuçlandı hamilemisin hmm

yok canım hamile degilim.geçen ay iğne oldum ben ama tutmadı malesef.inşallah sen hamiş kalırsın.:CüvCüv:

kızlar bişi sorcam yaa yumurtanın büyüklüğüne nasıl bakılıyor. Benim doktorum eveli günü katrındna baktı yumurtlama gününde gel demişti gittim 2 cm lik folikül oluşmuş dedi. o mu çatlıyoe ve sonra mı yumurtta çıkıyor yumurta büyüklüğüyle ilgili birşey demedi ama normal bir sorun yok dedi bugünlerde ilişki olursa hamile kalabilirsin dedi ama şu kadar cm yumurta var demedi...

arkadaşım doktor bana vajinal ultrasonla bakıyor.benim bildigim 18mm falan olunca yapılıyormuş çatlama iğnesi.sen doktoruna sor bence.ben adetin 3günü femara diye ilaç kullandım sonrada çatlama iğnesi oldum.

arkadaşım doktor bana vajinal ultrasonla bakıyor.benim bildigim 18mm falan olunca yapılıyormuş çatlama iğnesi.sen doktoruna sor bence.ben adetin 3günü femara diye ilaç kullandım sonrada çatlama iğnesi oldum.

bana karındna baktı ilaç vermedi biz zaten daha da çalışmalara başlamadık nisanda istiyoruz. Nette baktığıma göre yumurtanın içinde olduğu folükül 18 cm civarına gelince çatlıyormuş bana 2 cm dedi ama bu aralar hamile kalabilirsin dedi. Ancak kafamda başka bir soru var. Ben 35 günde bir regli oluyorum. 28 günde bir regli olunca 14. gün yumurtlama oluyor ama 35 günde bir olunca öle olmaz heralde ancak dr yinede 13. gün çağırdı beni. Nette 35 günde bir olunuyorsa olunacak tahmini regliden 14 gün geriye saymak gerekiyormuş. Kafam karıştı çünkü regliden sonra 14. gün ayrı tarih, olunacak regliden 14 gün geri sayınca ayrı tarih çıkıyor arada bir hafta var... Hangisini baz alıcam şaşırdım bir daha ki aya tekrar çağırdı dr bu ay sağda olmuş öbür aya solda olurmuş ona da bakalım dedi sorcam bakalım yaaa ne zor iş bunlar yaa...

10 mm in üstündeki tüm yumurtalarda umut varr:))
canım sen o takvimlere bakma pek oyle kitap gibi olmuyor. ben 28 gunde bir adet gorurum hayatım boyunca sekmedi desem yeridir. 14. gün yumurtlamam lazım ama 17 18 lerde yumurtluyorum..
2 cm ise 20 mm demektir. cok kaliteli bir yumurtan olmus
en garanti yol doktorun takibi. üstten gorup bakan doktor da var ama vajianl ultrason daha yakından inceleme fırsatı sunuyormus doktora. fakat seninki net gorunduyse neden olmasın???
hem daha rahat yerimseniben

ahh sorma lalminacım ben bir de 29 yaşımda evlendim 2 sene hap kullandım. bilsem kullanır mıydım? doktorlar da hiç uyarmadılar, bişi olmaz bişi olmazz. bence oluyor yaa
obur topikte de sordum ama hangi hormonun yüksek güzelim.

dhea-so4 hormonum yüksek canım.ilk yaptırdıgımda 544 çıktı.normal degerler 98 ile 340 arası.sonra 3 ay hap kullandım 412 çıktı yine sınırdan yüksek.en son ay hap kullanmadım 546 olmuş.ah canım sen keşke hap kullanmasaydın.yanlış anlama ama yaşında müsaitmiş bebk için en azından 1 sene korunsaydın.keşkeler olmasydı keşke.bende şimdi kendime kızıyorum neden kullandım diye en azından tedavimi olurdum.ama şunu da düşünüyorum demekki korunmasaydım olmayacaktı.böyle kendime moral veriyorum.bundada vardır hayır canım ya.:sm_confused:

sende pko mu var canım?? bu hormon onunla alakalı bişi de mi?
evlenmeden doktora gittim doktor bana birşey olmayacağını soyledi. ben de evliliğim oturussun once diye hemen istemedim. ama bilsem hapsız korunurdum vallaa..neyse dediğin gibi her işte bir hayır vardırr

anladım canım hayırlısı ya.korunmasaydık gene olmayacaktı vakti zamanı gelmeden olmuyor zaten.ben enazından tedavimi olurdum ondan sinir oluyorum çünkü hormonum yüksek.sanırım pko var.internette de öyle yazıyor doktorumda söyledi.pko çeşit çeşit bende kist yok mesala.hormonun yüksekliginden sebep pkoyum.yarın doktorumu arayacam çıkmış mı bizim sonuçlar?gerçi çıkınca beni arıyor ama olsun.hemen salı gününede randevu almayı düşünüyorum.sen neler yapıosun şuan?ne yapmaya karar verdin?

hadi hayırlısı umarım düzgün cıkar sonucların.
ben bu ay femara ile yumurta takibindeyim. persembe gidicem bakalım ne durumdalar. bana bu ay yeni doktor ilişki sonrası test yapacak. hayırlısı

hadi hayırlısı umarım düzgün cıkar sonucların.
ben bu ay femara ile yumurta takibindeyim. persembe gidicem bakalım ne durumdalar. bana bu ay yeni doktor ilişki sonrası test yapacak. hayırlısı

canım inşallah hayırlı ise bu ay hamiş kalırsın.sende sorun var mı yoksa yokda mı sorun yaşıyosunuz yani psikolojik falan mı hamile kalamıyorsun?benim hormonum yüksek meselaCADIARZU

canım inşallah hayırlı ise bu ay hamiş kalırsın.sende sorun var mı yoksa yokda mı sorun yaşıyosunuz yani psikolojik falan mı hamile kalamıyorsun?benim hormonum yüksek meselaCADIARZU

şimdiye kadar hiç bir sorunumuz bulunamadı canım. bir tek bu ilişki sonrası test kaldı işte. yumurtlamam düzgün, çatlıyor. kist yok, hormonlar düzgün, rahim kanalları açık, eşimin testleri düzgün. neden olmuyor bilmiyorum valla :1no2:
sağol güzelim tüm isteyenlerin biran once olsun insallah..cok zor bir süreçmiş. düşmanımın başına gelmesini istemem

evet zor bir süreç canım ama üzülme senin bebegin olur.içini rahat tut.bugün benim tahliller belli oldu.temiz çıktı çok şükür.doktorum adetliyken gel dedi.peki neden bu hormonum herşey temiz çıktıysa yükseliyor dedim polikistik over dedi.hormon ilacı kullanmıştım ben 3 ay 50 mg dı.sanırım şimdi 100 mg mını verecek.hormonunu baskılayacagız dedi.tedavi verecek galiba.hayırlısı ya hayırsız ise hiç olmasın.ilerde üzülecegime şimdi üzülürüm daha iyi.canım senin sorunun psikolojik kafandan at düşüncelerini inan hamile kalacaksın ben inanıyorum tatile falan çıkın eşinle.bak görürsün hamile kalıcaksın kafandan attıgın zaman.ben hissediom sen bu sene hamiş kalacaksın inşallah.inşallah ilk önce sen hamiş kalırsın çok istiyorum inan.bende yazın falan kalırım gibime geliyor yada yaz sonu.boshayallersmile

testlerine çok sevindim canımm.. senin tek sorunun bu hormon anlasıldı. bunu düzenleyince olacak bu iş a.s
çok sağol lalminacım..ne kadar gönlün güzell..Allah gönlüne göre versin.. inşallahh ikimiz de güzel haberleri veririz çok geçmeden birbirimizee.

Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim ancak ağustos ayından beri çocuk istiyoruz ama hamile kalamadım geçen ay dr a gittim dr yumurtalıklarımın tam çalışmadığını söyledi ve adetin 5. günü kullanmam için yumurta geliştirici ilaç verdi adetin 12. günü gel dedi o zaman da çatlatma iğnesi verdi iğneyi 24 şubatta oldum yattığımda kasık ağrısı bel ağrısı gibi ağrılar hissetim iğneyi olduktan sonra ama herkesin bahsettiği hamilelik belirtisi yok arada da baş ağrısı bu moral bozukluğuyla ne olur bilmem artık ümidim kalmadı yine:gitme:

inşallah canım.tüm kalbimle istiyorum.isteyen herkes hamiş kalsın.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…