merhaba bende ayın 11 de yaptırdım yumurta büyüklüğüm 23 dü doktor çok güzel dedi bendede karında şişlik mide bulantısı halsizlik kasık ağrısı çekiyorum buarada arkadaşlar testleri yaptırdınız mı? sonuçları yazmamışsınız bende sonuçu çok merak ediyorum umarım isteyen herkes hamile kalır işallah allah hepimize nasip etsin
merhaba leloss benim iğneyi yaptırdığımda dört yumurtam vardı 23mm olan çatlayabilir dedi dr bende ayın 27sini bekliyorum sen tahlil yaptırınca lütfen sonucu yaz bek işallah hamilesindir allah en hayırlısını nasip etsin
kusura bakma
merhaba hanımlar sohbetiniz bol olsun ayın 3 de çatlama ignesi vuruldum bende yarım saat sonra adet tarihim oluyo 15 i bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile
hepinize iyi geceler
hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız.inşallah adet olmazsın.canım test alıp yapsana bi ne çıkacak ay ben senden daha çok heyacanlandım.:teytey:
hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız.inşallah adet olmazsın.canım test alıp yapsana bi ne çıkacak ay ben senden daha çok heyacanlandım.:teytey:
amin cnm işallah hepimiz için hayırlısı olsun
bi an oluyo tamam hastalanıyorum diyorum bi an geliyo hamileyim diyorum çok zor beklemek yaa
olumsuz çıkarsa diye korkuyorum bi kaç gün daha geçsinde yaparım test
lalmina ismini yanlış yazmışım senin sonuçların ne oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?