çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

merhb. evet bu belirtilerin hepsini bende yaşıyorum 3 de igne oldum 20 gün sonra gel kan testi yapalım dedi doktorum nasıl sabredicem bilmiyorum ama öncesinde test yapmayı düşünmüyorum olumsuz sonuçtan korkuyorum sanırım bilmiyorumkismile

merhaba saziye ben gerçekten çok heycanlıyım benim 3 yaşında bi oğlum var ondada tedavi gördüm şimdi yine işallah hepimiz hamile kalırız

merhaba leloss benim iğneyi yaptırdığımda dört yumurtam vardı 23mm olan çatlayabilir dedi dr bende ayın 27sini bekliyorum sen tahlil yaptırınca lütfen sonucu yaz bek işallah hamilesindir allah en hayırlısını nasip etsin

leloss ve bu iyneyi yaptıran arkadaşlar lütfen sonuçlarınızı yazın olurmu umutlanmak istiyorum

amin cnm işallah hepimiz için hayırlısı olsun
bi an oluyo tamam hastalanıyorum diyorum bi an geliyo hamileyim diyorum çok zor beklemek yaa

merhaba hanımlar sohbetiniz bol olsun ayın 3 de çatlama ignesi vuruldum bende yarım saat sonra adet tarihim oluyo 15 i bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile

hadi bakalım hayırlı haberlerini duyarız.inşallah adet olmazsın.canım test alıp yapsana bi ne çıkacak ay ben senden daha çok heyacanlandım.:teytey:

ilk önce klomen tedavisi gördüm ama olmadı artık aşılamaya karar vermiştik ama o ay kendiliğiden hamile kaldım umarı bu ayda hamileyimdir

işallah kızlar inanın bu bebege çok ihtiyacım var ocakta düşük yaptım ben uzun zamandır bekledigim bi gebelikti 1,5 aylık düşükle sonuçlandı bu ayda klomen kullandım bakalım hayırlısı 9 yaşında bir oğlum var

lalmina ismini yanlış yazmışım senin sonuçların ne oldun

canım ben bu ay çatlama iğnesi olamadım.14mm di yumurtanın boyu doktorum iğne yapmadı.benim dhea-so4 hormonum yüksek çıkıyor hep.neyse okumuşundur sanırım böbreküstü bezlerim ve yapılan testler çok şükür temiz çıktı.doktorum galiba tedavi uygulayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…