çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

lamina sen uzun zamandan berimi bu tedaviyi görüyorsun

canım benim hikaye biraz uzun ben 25 mayıs 2008 de evlendim.hemen bebk düşünmedigim için yasmin dogum kontrol ilacı içtim sekiz yada dokuz ay kadar neyse ara verdim sonra dedilerki hemen hamile kalma 2 ay falan kendiliginizden korunun dediler hapın etkisi geçsin diye.3 ayda o ay korunmadık artık bebek olsun diye ben hemen o ay hamile kaldım.sonra bebegim karnımda 7 hafta 3 günlükken ölmüş ve kürtaj oldum.doktorum 3 ay dinlenmemi önerdi rahim dinlensin diye.3 ay geçtikten sonra ben doktora gittim bebek çalışmalarına başlamak için gittigim o ayda 20 gün adetim geç olmuştu doktoruma söyledim ve hormonlarıma bakıldı dhea-so4 hormonum yüksek çıktı bebegin ölmeside sanırım bu hormonun yüksekliğinden.neyse 3 ay diane 35mg ve andracor 50mg kullandım.sonra tekrar hormonlarıma bakıldı yüksek olan hormonun düşmüş ama gene sınırdan yükseklerde.neyse o ay doktorum femara verdi sonra çagırdı yumurtana bakıcaz dedi 19mm olmuştu ve çatlama iğnesi yaptı hamile kalamadım.sonraki ay tekrar femara verdi 14 mm olmuş çatlma iğnesi yapmadı ve hormonum bu sefer daha da yükselmiş işte böyle şimdi adet olmayı bekliyorum çünkü adetliyken gel dedi bana sanırım tedavi verecek tekrar hayırlısı ya.bakalım ne olacak

ay canım geçmiş olsun.ALLAH gönlüne göre versin inşallah hamiş kalırsınhihoyyyt

evet düşük kürtaj kötü arkadaşım ama bana doktorum sevinmelisin dedi demekki hamile kalabiliyosun dedi bide bu açıdan bak cnm işallah bu ay tedaviyle hamile kalırsın

evet düşük kürtaj kötü arkadaşım ama bana doktorum sevinmelisin dedi demekki hamile kalabiliyosun dedi bide bu açıdan bak cnm işallah bu ay tedaviyle hamile kalırsın

iyi dileklerin için teşekkür ederim.canım sanırım benim tedavi biraz uzayacak gibi çünkü hormonumu düşürmek için 3 ay tedavi vermişti bu seferde aynı olur yada daha uzun.bu sefer andracor 100mg vericek galiba.:çok üzgünüm:

evet canım en azından hamiş kalabiliyorsun elbet zamanı gelince tekrar kalırsın.bende kaldım hamile hemde ilk denemede.ama çatlama iğnesiyle kalamadım.eeeeeeeeeeee zamanını bekliyor işte bebişler naz yapıyor yerimseniben

yaşın kaç cnm ben oğluma hemen hamile kalmıştım ama o zaman 20 yaşındaydım tabi
şuan 30 yaşındayım yaşında etkisi çok oluyo hayat mücadelesi ev öde onu öde bunu öde derken çok geç kaldım ben ikinci için boshayallersmile

25 yaşındayım.23 yaşında evlendim.yoooo çok geç kalmamışsın bence.ooo oo kaç yaşında dogum yapanlar var canım.kafana takma.sende sorun var mı yoksa sebebsiz yere mi olmuyor?

25 yaşındayım.23 yaşında evlendim.yoooo çok geç kalmamışsın bence.ooo oo kaç yaşında dogum yapanlar var canım.kafana takma.sende sorun var mı yoksa sebebsiz yere mi olmuyor?

aslında tam araştırılmadı oğluma istedigimde hamile kaldım düşük olanıda 1 yıl korunmasız ilişki sonrasında kalmıştım doktor o kadar uzun korunmadan sonra normal oldugunu söyledi geç hamile kalmamın ocakta düşük yaptım zaten 6 ay klomen kullan olmazsa araştırma yaparız dedi doktor

evet uzun süre korunmalarda bu tarz şeyler yaşanabiliyormuş.bence sen hemen yine hamile kalırsın.ne zaman test yaptıracaksın?

evet uzun süre korunmalarda bu tarz şeyler yaşanabiliyormuş.bence sen hemen yine hamile kalırsın.ne zaman test yaptıracaksın?

adetim bu gün 23 ün de gel dedi doktor ama ben eger hastalanmazsam dayanamam o kadar yaa çatlarım meraktan

adetim bu gün 23 ün de gel dedi doktor ama ben eger hastalanmazsam dayanamam o kadar yaa çatlarım meraktan

inan bende merak ediyorum.istersen eczaneden bi test al yap sabah idrarın olsun zaten varsa çok silik çıkar.kaçında olmuştun çatlama iğnesini.ben olumlu düşünüyorum tabi seni heveslendirmek istemem.hayırlısı olsun bu ay olmazsa en kısa zamanda hamiş kalırsın

ayın 3 de igneyi oldum sonuç verirmiki günüm geçmeden

canım istersen eczaneden bi test al sabah ilk idrarın olsun yap bi.varsada silik çıkar.ben olumlu düşünüyorum ama seni heveslendirmekte istemem ama bu ay olmazsa en kısa zamnda hamiş kalırsın sen.çatlama iğnesini ayın kaçında olmuştun canım

ayın 3 de igneyi oldum sonuç verirmiki günüm geçmeden

canım silikde çıkabilir varsa eger.tabi biraz erken galiba.ama ben dayanamazdım yapardım.bir test al negatif çıkarsa üzülme daha erken sonra bidaha yaparsın.testi çok iyi incele çok silik falan çıkabiliyormuş

iğneden sonra 14 gün geçmeli sonuç için falan yazı bi kaç yerde bi kaç gün geçsin yaparım artık test
cnm sohbet için tşkr. ederim hayırlı geceler ben çıkıyorum yarın okula kalkıcaz a.e.o byee

bende bu ay hamile kalıyomuşum çok süpriz olur.gerçi yumurtanın boyu 14mm di bu boyutta yumurta çatlamaz sanırım ama daha sonradan büyümüşmüdür bilmem.ben de kendimi bu aya çok odaklamıştım bu ay hamile kalıcam diye ama hesabın tutmuyor tabi.ALLAH ın dedigi oluyor, mevlam istemezse ne yaparsan yap olmaz

evet sonradan büyüyo cnm ben c.tesi gittim 13 mm di çarşamba gittim 18 mm olmuştu işallah tez vakitte hamile kalırsın opuyorumnanaktan

dün gece sana cvp yazamadım internetim koptu sonra bekledim gelmedi.benimde uykum gelmişti zaten yattım.asıl ben teşekkür ederim sohbet için.bugünde şimdi girdim nete.inşallah hamişsindir.:1hug:

evet sonradan büyüyo cnm ben c.tesi gittim 13 mm di çarşamba gittim 18 mm olmuştu işallah tez vakitte hamile kalırsın opuyorumnanaktan

canım ben perşembe gittim 14mm di cumartesi gittim yine 14mm di.sanırım büyümemiştir.inşallah ama sanırım tedavi verecek şu bela hormonum bir düşse.düşsede tekrar fırlıyor yükseliyor o zaman deli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…