canım selam,
yok daha bu hafta regl haftam..bakalım. eğer gelmezse bir hafta beklicem test için.
artık test yapmaktan bıktım..umutlanmamaya çalışıyorum. kısmet..
olumlu olumsuz haberdar ederim canım durumumu..
ahh bir güzel haber verebilsem keşke ben de buralarda..:Saruboceq:
sen nasılsın? hangi aşamadasın bu ay?
inşallah olumlu haberi duyarız.bende iyiyim canım saol.doktorum femara vermişti işte kullandım bitti bugün.perşembe günü çagırdı doktorum sanırım tekrar çatlama iğnesi yapacak.ben bu aydan çok umutluyum bu ay hamile kalıcam gibi geliyor yada en geç diger ay olabilir nedense öyle hissediyorum.cinsiyetini bile söyleyeyim kız inşallah.hisselerim çıkacak mı bakalım hayırlısı.ALLAH bilir en doğrusunu.
selamm,
lalminacım benim de adetim bugun gelmeye basladı :çok üzgünüm:
bu arada canım daha üzülme..geçen ay benim de 13 gün gittiğimde 10 mm di. hiç büyümemişti, hatta ben üzülmüştüm çok ama sonradan 18 mm'e büyüdü..daha büyüyebilir.
hayırlısı diyelim canım.
arkadaşım ikinci kez doktora gittigimde yumurtamın boyu yine aynı 14mm yani büyümemiş.oysaki bu aydan çoooook ama çoooooooook umutluydum.pazartesi doktorum aç karnına kan alıcak ve birçok şeye bakıcak kanda.ve böbreküstü bezlerine bakılacak.daha derin araştırma verdi.çünkü bu hormonum yumurtanın kalitesini bozuyor büyümesini engellemiş büyümemiş yumurtam işte.inşallah böbreküstü bezlerinde sorun çıkmaz çünkü hamilelik daha da zor oluyomuş sanırım.hakkımızda hayırlısı bakalım.bu arada seni unuttum üzülme arkadaşım inşallah bu ay hamile kalırsın.ben sanırım tedavi görücem.hayırlı haberlerini duyarım inşallah arkadaşım.
gökçenaydın hamilelik nasıl gidiyor?bulantı kusma falan var mı?
kızlar merhaba uzun süredir giremedim hamilelik süper gidiyodu ancak yeni yeni mide bulantım başladı sadece sabahları onun dışında bi sorun yok çok şükür sen nasılsın varmı gelişme canım:CüvCüv:
sağol güzelim ama ben de doktorumu değiştirip, tüp bebek merkezi ile görüşücem sanırım. doktorumdan memnunum ama en azından bu işe başladıysam sonu tüp bebek olmasa bile bu konuda uzmanlaşmış bir yerle devam edeceğiz galiba.
bu arada umarım sorun çıkmaz..en kolayından nasılsa oyle olur canım. bu işler manen ve madden cok yıpratıcı. ben gene de umudunu yitirme derim. 10 mm in üstü yumurta her zaman iş yapabilirmiş. iğne vurulmasa bile çalışmalara devam et ..
benim de 10mm olan yumurta üç gün sonra gene 10 mm di. ondan 3 gün gecince birden büyüyüp 16 mm e çıkmıştı. sonra da 18. nerdeyse adete yakındı büyümesi..cins yumurta işte:)) iyi haberlerini bekliyorumm..
kızlar merhaba uzun süredir giremedim hamilelik süper gidiyodu ancak yeni yeni mide bulantım başladı sadece sabahları onun dışında bi sorun yok çok şükür sen nasılsın varmı gelişme canım:CüvCüv:
canım böbreküstü bezlerinden ultrason çekildim temiz çıktı.kortizola bakacakmış kanda ve birkaç tane hormonuma bakacak doktorum ondan sonra bendeki sorun çözülecek inşallah.okumuşundur en son gittim 14mm kalmış yumurta ve hormonumda yükselmiş.çatlama ignesi olamadım.canım beslenmene dikkat et.ceviz balık badem semizotu falan ye.internettende araştırmışındır belki.kaç haftalık oldu?bayadır görünmüyorsun bende ne oldu dedim kendi kendime yazı falan göndermiyince.çok şükür iyimişsin.inşallah hamileliğin çok güzel geçer.:CüvCüv:
ne güzel arkadaşım..sonuna kadar süpper gitsin insallah..
darısı bizlerin başınaa boshayallersmile
canım bugün böbreküstü bezlerinden ultrason çekildi çooooooooooook şükür temiz çoktı.çok sevindim.eger kötü çıksaydı işim cidden çok zordu.neyse sen kaç seneden beri çocuk istiyosun ve yaşın kaç yanlış anlama sakın.umarım sende en kısa zamanda hamiş kalırsın.bir zamanı var da işte o zaman ne zaman.bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni:
amin inşallah canım darısı sana olsun isteyen herkese rabbim nasip etsin inan ki dualarım sizlerle hayırlı haberlerinizi alıcam burdan lalmina nın ve senin :Saruboceq:
sağol güzelim..inşallah hep güzel haberler gelsin di mi??
kesinlikle canım bişey sorcam sen kaç senedir bebek istiyosun da olmuyo kaç yaşındaşın
benim 1 senedir olmuyodu şimdi çok şükür hamişim merakımı mazur gör
inşallah canım sorun çözülür ve sende mutlu ve hayırlı haberlerini paylaşrsın bizlerle valla elimden geldiği kadar dikkat ediyorum 6+6 evet giremiyodum çok bulantım oluyodu ama şimdilik iyiyim çok şükür inşallah seninde geçicek güzel hamileliğin canım yaaa
çok sevindim arkadaşım...ben 1 seneden beri ugrasıyorum. yasım 33 su an.
bir kaç aydır da detaylı tetkiklere basladık. simdiye kadar bir sorun gözükmedi çok şükür. ama daha baştayken infertilite konusunda uzman bir yere bağlan dediler. hem lab. açısından da rahat edersin dediler. bugun gorusmeye gidicem bakalım.
evet zamanımızı hayırlısıyla cabuk gelsin.
sen kaç yaşındasın canım?
bende agustosta 25 yaşında olacagım.25 diyelim.inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın.canım gelişmelerden haberdar et.bakalım ne diyecekler.benimde kan sonuçlarım salı günü falan belli olurmuş.bende gelişmeleri yazarım ok.inşallah güzel haberler duyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?