lalmina slm cnm dayanamadım test yaptım bu sabah ama daha çok belirsizliğe düştüm ikinci çizgi varla yok arası uçuk pembemsi bi şey çıktı ohaoldumsmile merakım dahada arttı
kuyruk sokumumla kalçalarım agrıyo başka bi belirti yok bu gün
canım seni umutlandırmak istemem ama ikinci silik olduğu zaman pozitif ama bazen testde hatalı olup öyle çıkabiliyor benim bir kere silik çıkıp sonra kanda baktırdım negatifti.biraz daha bekle.ama nedense ben senin için olumlu düşünüyorum daha öncede söylemiştim sanki hamişsin öyle hissediyorum.benim söylediklerime de umutlanma ama hisselerim tutmayabilirde.2 gün sonra tekrar yap eger çizgi daha belirgin ise hamilesin.yada yarın sabah tekrar başka bir marka test al tap ondada çıkıcakmı?hangi marka test aldın canım?bazı testler daha erken çıkarabiliyormuş.
herkez bana nekadar sısmanlamıssın dıyo.. kılom aynı. göbegın cıkmıs dıolar. şişlik yapıyooomu sızcede bu haplar ılaclar arkadaslar..
merhaba cnm ii dileklerin için saol hiç dikkat etmedimki markasına 3 tl aldım eczaneden
çizgi varla yok arası uçuk bi şey göz yanılmasımı diyorum eşimde baktı var gibi dedi bi kaç gün daha bekliyim yenilicem testi bilmiyorumkismile
aynı göbek şişmesi bende de var.geçen gün kocişim o ne 4 aylık hamile gibisin dedi!keşke olsak...
inşallah hamişsindir.testi tekrar yapınca haber verirsin.yerimseniben
kızlar bu ay olmadı.adet oldum bugün.inşallah bekleyen herkesin hamileyim diye yazmanızı umut ediyorum.bu ay tekrar deneyeceğim.bu arada sizler kaç kez yumurta büyütme ve çatlatma işlemini uyguladınız?
kızlar meraba bende çatlatma iğnesi oldum bu ayın 10unda olduğum günden beri adet sancısı gibi belli belirsiz bir ağrım oluo ilk 3 4 gün daha fazlaydı tabi şuan 9 gün oldu iğneyi olalı karnım acayip şiş ve çok rahatsız oluorum ilk defa bu iğneyi oldum sonucunu merakla bekliorum.
feci moralim bozuk tüm gün yattım hiç evden çıkmadım sabah leke geldi kasıklarım belim kopuyo hastalanıyorum mafoldumben
günaydın kıslar,
benim de ikinci çatlatma iğnem. geçen ay klomen artı iğne bu ay da femara artı iğne kullandım.
kasık ağrısı vs oluyor. gaz da yapıyor. ama hamilelik belirtisi filan aramayalım çünkü bazılarında belirti oluyor bazılarında olmuyor malesef..
ayrıca tüm bunların sonucunda süpper yumurta da gelişse gene de olmadı mı olmuyor. O kısım da Allah'ın iznine kalıyor artık..
umarım herkes bebişlerine en kısa zamanda kavusur.. morali bozmadan bu yolda ilerlemeye devam yani:))
canım üzülme ya belki yerleşme lekesidir.öylede olabiliyormuş.hasta olduysan eger inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırsın.bende hasta oldum doktora gidecegim randevu almadım daha.doktorum adet olunca gel demişti en sonunda dün oldum.sonuçta sen hamile kalabiliyorsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur üzülme.:çok üzgünüm:
oldum hayatım bende :1no2: oluruna bırakıyorum artık gitmicem doktora falan kendiliğinden olursa olur artık boshayallersmile
aynennnn 5aylık hamıle gıbı göbegım cıktı gören sasırıyo.. gazda var..
bende ayın 10unda vurundum bı belırtım yok henuz vurunduktan ertesi günü kasıklarım felan cok agrıdı ama sımdıııııııııııııııııııııı hıc bıseyım yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?