Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandım çünkü geçen ay yumurta takibinde yumurtalarım tam gelişmemişti klomenden sonra adetimin 10. günü 20mm 18 mm ve 16 mm lik yumurtlar oluştu ve doktorum adetimin 11. günü ovitrelle iğne yapmamı istedi şu an iğnenin üzerinden 12 gün geçti ve bugün progesteron için kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım peki iğneden 14 gün sonra mı Beta hcg ye bakılıyor? Tek üzüntüm bende hiç bir belirti olmaması ne gögüs ağrısı ne kasık bel ağrısı. sizde iğneden sonra hiç belirti olmuşmuydu? Hayırlısı olsun diyelim
meraba kızlar ben bu gün yine başladım yumurta büyütme hapına günde 1 tane5gün kullanıcam yine bu ayda sonra büyürse çatlatma iğnemi olucam bu ikinci deneyişim olucak ilkinde olmadı bunda başarılı oluruz inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar.
canım yazdıklarında çok ama çok haklısın sana katılıyorum.sen kaç yıllık evlisin?ya yaşın kaç yanlış anlamazsan?ve sende problem ne?pko musun?
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandım çünkü geçen ay yumurta takibinde yumurtalarım tam gelişmemişti klomenden sonra adetimin 10. günü 20mm 18 mm ve 16 mm lik yumurtlar oluştu ve doktorum adetimin 11. günü ovitrelle iğne yapmamı istedi şu an iğnenin üzerinden 12 gün geçti ve bugün progesteron için kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım peki iğneden 14 gün sonra mı Beta hcg ye bakılıyor? Tek üzüntüm bende hiç bir belirti olmaması ne gögüs ağrısı ne kasık bel ağrısı. sizde iğneden sonra hiç belirti olmuşmuydu? Hayırlısı olsun diyelim
canım inşallah bu sefer hamiş kalırsın.
ben 1.5 yıllık evliyim canm 25 yaşndaym bende hiç bir sorun yok yanlız tek tuplerime bakılmadı işte beklyorm klomen kullndım igne vuruldum bu ay inş hamile kalırım allah hepmize nasp etsn inşllhh kib aeo
tecrübeli arkadaşlar bi bakarmısınız...
cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişkiye girmek gerekmiş gece 11 e denk geliyordu ama
biz yapamadık eşim rahatsızdı.ertesi gün ilişkiye girdik.
nolur şimdi boşa mı geçti bu ay
bende de hiç ağrı yok .
herhalde bu ay benimde tutmayacak
kızlar merhaba sıze bır sey sormak ıstıyorum ne olur bana cevap verın ben klomen kullandım sol tarafım da 25.6 mm lik bır tane yumurta olusmus 24 de catlama ıgnesı oldum 25 de ılıskı dedı doktorum benım o gece ınanızmaz bı kasık agrım oldu ve o geceden sonra hıc bır agrım yok kızlar bu normal mı yoksa bu ay tutmutacak mı bazı arkadasların ılk hafta kasık agrıları olmus ya bende hıc bırsey yok kızlar sızce bu normal mı
ya kızlar bu doktorlar niye herkese farklı şeyler söylüyorlar bende ayın 11 de saat 11de vurdurdum dok. 12 saat sonra ilişki dedi sonra ayın 11_12_13 ilişki dedi bazılarınada 36 saat demiş anlamadım vallaha bilen varmı?
normal herkesde sürekli ağrı olacak diye bişey yok bende önce ilaç kullandım 4 yumurtam oluştu 14mm 16mm 18mm ve 23 mm 11 de catlatma iğnesi yaptırdım ayın 22 de dayanamadım kanda baktırdım 1 çizgi tam net bi çizgi silik çıktı sonra dayanamayıp ayın 25 de bidaha yaptırdım değer 60 çıktı yani hamileyim bu cuma bebişimi görücem işallah allah sanada isteyen herkese nasip etsin umarım seninde herkesinde bu ay güzel haberlerinizi alırız....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?