çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Canım belirti işini kafanı takma hiçbir belirti olmayabilirde.Bünyeden bünyeye degişiyordur bence.Bende belirti vardıda ne oldu sanki tutmadı.Hayırlısı olsun.12 yada 14 gün mü geçmesi gerekiyor galiba.tam olarak bilmiyorum.inşallah sendende güzel haberler duyarız.yerimseniben

meraba kızlar ben bu gün yine başladım yumurta büyütme hapına günde 1 tane 5gün kullanıcam yine bu ayda sonra büyürse çatlatma iğnemi olucam bu ikinci deneyişim olucak ilkinde olmadı bunda başarılı oluruz inşallah allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar.

canım inşallah bu sefer hamiş kalırsın.

canım yazdıklarında çok ama çok haklısın sana katılıyorum.sen kaç yıllık evlisin?ya yaşın kaç yanlış anlamazsan?ve sende problem ne?pko musun?

ben 1.5 yıllık evliyim canm 25 yaşndaym bende hiç bir sorun yok yanlız tek tuplerime bakılmadı işte beklyorm klomen kullndım igne vuruldum bu ay inş hamile kalırım allah hepmize nasp etsn inşllhh kib aeo

canım bende gecen hafta vuruldum igneyi kasıklarımda yogun agrı vardı şimdi haffledi belmde agrı başladı şimdide ama bu herkeste boyle olcak degil benm ust komşumda bu yontemle hamile kaldı hemde ilk ay ona da ben sordum bu agrıları bende hiç agrı sızı olmadı dedi ama hamile kaldı yani sende agrı yok diye endişelenme cunku herkeste agrı olmuyormuş demekki :) allah buyuk bakalım bu ay kalacakmıyız

Ayşe'cim; merhaba progesteron sonucunu merak ettim umarım iyi çıkmıştır?

tecrübeli arkadaşlar bi bakarmısınız...
cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişkiye girmek gerekmiş gece 11 e denk geliyordu ama
biz yapamadık eşim rahatsızdı.ertesi gün ilişkiye girdik.
nolur şimdi boşa mı geçti bu ay

kızlar merhaba sıze bır sey sormak ıstıyorum ne olur bana cevap verın ben klomen kullandım sol tarafım da 25.6 mm lik bır tane yumurta olusmus 24 de catlama ıgnesı oldum 25 de ılıskı dedı doktorum benım o gece ınanızmaz bı kasık agrım oldu ve o geceden sonra hıc bır agrım yok kızlar bu normal mı yoksa bu ay tutmutacak mı bazı arkadasların ılk hafta kasık agrıları olmus ya bende hıc bırsey yok kızlar sızce bu normal mı

ben 1.5 yıllık evliyim canm 25 yaşndaym bende hiç bir sorun yok yanlız tek tuplerime bakılmadı işte beklyorm klomen kullndım igne vuruldum bu ay inş hamile kalırım allah hepmize nasp etsn inşllhh kib aeo

aynı yaştayız senle.benimde mayısta 2 sene olacak evleneli.hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

canım boşa gitmemiştir.zaten olacagı varsa olur kafana takma bence.o kadar tuaf zamanlarda hamile kalanlar varki insan şaşırıyor.inşallah hayırlı haberlerini duyarız.

normal herkesde sürekli ağrı olacak diye bişey yok bende önce ilaç kullandım 4 yumurtam oluştu 14mm 16mm 18mm ve 23 mm 11 de catlatma iğnesi yaptırdım ayın 22 de dayanamadım kanda baktırdım 1 çizgi tam net bi çizgi silik çıktı sonra dayanamayıp ayın 25 de bidaha yaptırdım değer 60 çıktı yani hamileyim bu cuma bebişimi görücem işallah allah sanada isteyen herkese nasip etsin umarım seninde herkesinde bu ay güzel haberlerinizi alırız....kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bu doktorlar niye herkese farklı şeyler söylüyorlar bende ayın 11 de saat 11de vurdurdum dok. 12 saat sonra ilişki dedi sonra ayın 11_12_13 ilişki dedi bazılarınada 36 saat demiş anlamadım vallaha bilen varmı?

banada 36 saat demişti.ama bazı doktorlar 12 saat sonra diyor canım bende anlamadım vall:sm_confused

canım gozun aydın hihoyyythihoyyyt allah tamamını erdırsın rabbım bızlerede en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:

kızlar ya ben martın 24 de bu ıgneyı oldum doktor bır hafta ılıskı demıstı adetıme 9 gun var bu ılıskılerın daha devam etmesı gerekıyor mu ıgne etkısını bır haftada kaybedıyor dıye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…