canım inşallah sen ve bütün arkadaşlar hamiş kalırlar.valla çok istiyorum isteyen herkes hamiş kalsın.benim daha var.doktora gidicem tedavi olucam kaç ay bilmiyoruöm en az 3 ay gibime geliyor.ondan sonra ne olur bilmemakannehir
canım dur bi dakka hemen niye pes ediyosun biraz daha dene olur inşallah.:1hug:
kızlar bilginize ihtiyacım var adetime 3 gün var göğüslerim ve karnım çok şiş göğsümün ucu sızlıo ve bu sabahta az biraz pembemsi kırmızı geldi bu ne demek acaba ya test yapmadım acaba adetmi oluyorum anlamadım nolur bilgilendirin beni çok merak ettim benim gibi olan var mı acaba:gitme:
inşallah canım hamişsindir.eger kanama devam etmiyorsa bir test al yap çıkar sanırım.ama bazen üstüne görme de oluyomuş yani adet oluyorsun ama hamile oluyosun.
bilmiyorum canım ya moralim çok bozuk yoruldum kanamam durmadı sanırım adet oldum :a015:
hayırlısı olsun canım.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın.
ARKADAŞLAR bende sabah çatlatma ignesi vurulucam klomen kullandım bu sabah da ignemi olucam fakat işin komik yanı :) ben klomenden sonra ahh kasıklarım agrıyo heralde hamile kaldım felan demeye başladm daha igneyi bile vurulmadım :):) vurulsam heralde tuzlu tatlı ararım yani, kızlar kısacası o her ay ahhh kasıklarm agrıyo ah midem bulanıyo galişba yok goguslerm sızlıyo kesn hamileym diyoruzya hep kendimizi kandırıyoz sanırım bunlar psikolojk ya her ay kendimizi ona adapte ediyoz bide şey modası var :)ben bi ay adetm 1 gun gec olsa hemn o gun test alıp yapıyom :) bunu cogumuz yapıyo kendimize bide boyle zarar veryoz hele o tek cizgiyi gorunce dellenmiyozmu hemen aglıyoz yani RABBİM bizlere bolca sabır versin işimiz cok zorben cok sıkıldım artık ozellkle sorulrdan :çok üzgünüm: benm bir bucuk yıl oldu ama yok her gorduklerndede yokmu şu yokmu lafından tiksiniyorm artık yokkkkkkkkkkkkkk olsa ben zaten hemen soylerm yok insanların en zayf noktasından vuruyolr bide olanlarda geniş geniş konuşuyolr onada ayrı gıcık oluyorm olur canm ne dert ediyon daha erken bizlere erken diyolr kendileri evlilign ilk ayından hamile kalıyolr anlayacagnz ben cok yoruldm benm eşimin tarafıda durumu blmiyo onlr istemyoruz sanıyo hele o kaynanam bilse tamam o zaman yandım offffffffffffff ALLAHIM yeryuzunde nekadr kişiysek hepimize nasıp et o duyguyu her cocugu olmayana bi umut ısıgı ver yarabbim :Saruboceq:
arkadaşlar bende klomen kullandım ve dünde pregnyl iğnemi oldum bakalım bu aydan umutluyum ama nasıl olacak ilk defa çatlatma iğnesi oldum kasıklarım ve belimde ağrı ve batmalar şimdiden başladı sizce bu normalmidir yada psikolojik mi acaba ??ben şimdiden heyecenlıyım nisanın 12 sinde adet olmassan test yaparsın dedi dr. nasıl bekliycem bilmiyorum
canım inşallah tutar.yumurtan çatlıyor yada çatlamış olabilir onun ağrısı olabilir.Bendede bu şikayetler vardı ama benim olmadı.ilk defa yaptırıyorsun sanırım.
evet ilk defa yaptırdım bu iğneyi inşallh tutar ya tutar da allah bana hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir melek gönderir .BANA VE BÜTÜN İSTEYENLERE İNŞALLAHHHHH
merhaba ben uzun zamandır giremedim bilgisayarım arızalandı ben dayanamayıp ayın 25 de tahlil yatırdım 2 haftalık hamileyim inanamıyorum hala daha ilk iğnede hamile kalaçağımı hiç düşünmemiştim darısı isteyen herkesin başına allah herkese nasip etsin sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?