çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Merhaba Arkadaşlar
Bende salı günü çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün belim ve kasıklarımda ağrı var. Ayrıca karnımda şiş. Doktorum bana iğne olduğum günde dahil, 4 gün ilişki dedi. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Selam arkadaşlar
Benim progesteron 23 çıktı ve iğnenin üzerinden bugün 15 gün geçti ama ben çatlatma iğnemi adetimin 11. günü vuruldum çünkü klomenle adetin 10. günü yumurtalar 22mm 18 mm 16mm olmuştu yani erken iğne oldum şimdi test yapsammı yoksa adetimin 28. günü nü mü beklesem? çünkü henüz bugün adetimin 25. günü.

Ya kızlar benım karnımda acayıp ŞıŞlık oluyo bılıosunuz Çatlatma ıĞnesı oldum 26 mart ta nısan 15 de test yaptır dedı dr. Daha erken yaptırsam sonuÇ bellı olurmu ya daha Çok var ayın 15 ıne (

hayırlı olsun canım.
allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın

kızlar ya bi bilgisi olan yok mu benim karnım acayip şiş 6 aylık hamile gibiyim bu iğnenin yaptığı etkimi yoksa anormal bir durum mu ya çok rahatsız ediyo beni bu durum ne olur yardım cı olun kızlarrr

canım bence ıgneden oluyor sankı gaz sancısı gıbı degılmı gaz varmısta cıkmıyormus gıbı ben ılk klomen tedavımde oyle olmustum herseyın hayırlısı canım ınsallah hamıle kalmıssındır

çatlatma iğnesi çok kötü yapıyo karnın çok şişiyo ve ağrıyo

kızlar herkese merhaba ben 12 gün sonra test yaptım pozitif çıktı bu arada hala karnım hala şiş ve hamileyim vede iğneyi vurdurduktan sonra çok ciddi şişlik oldu vurduralı 24 gün oldu ama hala şiş hadi kızlar müjdeli haberlerinizi bekliyorum. buarada bi tavsiye nekadar kafanıza takarsanız o kadar geç oluyor bu iş ben buay hiç ümitli değildim kafama hiç takmadım pozitif çıktı zaten dr iğneden 15 gün sonra test yaptırın diyor
ya lütfen sizlerden güzel haberler bek hepiniz içi dua ediyorum kib umarım allah hepinize nasip eder hamile olan ilan etsin süprizzzzz

evet kızlar ya sanki gaz sancısı gibi acayip ta rahatsız ediyor eğildiğim zaman batmalar falan oluyor kasıklarımda bu ayın 12 sinde test yaptırmam gerekiyor ama ben garanti olsun diye 15 inde yaptıracam daha garanti olsun.neyseki normalmiş kafama çok takmıştım bu şişliği teşekkür ederim yardımlarınız için rahatladım vallahi

canım muhakkak sonucu yazz işallah mutlu bi sonuç alırsın .

cmk13 hayırlı olsun bebeğin canım.
allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin.
darısı bizlere olsun allahım nolur.
ama bu aydan hiç umudum yok çümkü hiçbirşey olmadı bana iğneden sonra.
ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne şişkinlik...
napalım hayırlısı olsun

canım umudunu kaybetme.Herkeste ağrı olcak diye bişey yok.Bende de bu şikayetler vardı ama olmadı işte.Yani ağrı şişkinlik olunca kesin yüzde yüz tutacak diye bişey yok.Belki hamilesindir.Bunları takma kafana ok.test ne zaman yapıcaksın.yapınca yazarsın.:1hug:

slm arkadaşlar. bende bugün pregnly iğnemi oldumm.yarında duphastona başlıycam. ondan sonrada bekliycemm adet günümüüü. doktorum adet olursanda gel olmazsanda gel dediii. umarım hakkımızda hayırlısı olurdaaa çabalarımız ümitlerimiz karşılıksız kalmazz. bebişlerimizi tutundurur bizeee

inşallah canım en kısa zamanda hamiş kalırsın.

ayyy canım ne güzel söylemişsin inşallah hamileyimdir.
10 nisanda yapacam test.sonucu mutlaka yazarım.
sen naptın canım.bu ay yine mi çatlatma yapıracan
hakkımızda hayırlısı olsun.
allahım vereceği zamanı iyi bilir

canım ben 1 kere çatlama iğnesi oldum olmadı.ikinci kez deneyecektik femara kullandım ilk önce sonra yumurtaya bakılıyor doktor,benim yumurta 14mm de kaldı gelişmedi malesef doktorum iğne yapmadı.Hormonum yükselmiş tekrar ondan büyümemiş.Hormonumun araştırılması için endokrinoloji bölümüne gittim.Adetliyken yapılıyormuş testler şimdi adet olmayı bekliyorum.Olunca bakılacak hormonlarıma belli olacak artık neden bu hormonum yüksek.Tedavi olucam sanırım.İnşallah en kolay tedavi neyse o çıkar.hakkımızda hayırlısı olsun.Geçen sene ben mart ayında hamile kalmıştım 6 nisanda yapmıştım testti iki çizgi çıkmıştı birden aklıma geldi.Malesef karnımda öldü.Aradan 1 sene geçmiş zaman o kadar çabuk geçiyor ki dün gibi hatırlıyorum.Ama doktor tedavi falan verince yada çatlama iğnesi falan olduktan sonra zaman geçmiyor sanki.Beklemek olunca 1 ay sana 1 sene gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…