inşallah canım.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.sonucu yazarsın ok.test yapınca.herşeyin hayırlısı olsun.:1hug:
ne zaman yaptırdın canım çatlama iiğnesini?olumlu düşün tutmayacak deme.bende sen gibiydim tutmayacak derdim olmadı.zamanı gelince istemesende tutar.
normal herkesde sürekli ağrı olacak diye bişey yok bende önce ilaç kullandım 4 yumurtam oluştu 14mm 16mm 18mm ve 23 mm 11 de catlatma iğnesi yaptırdım ayın 22 de dayanamadım kanda baktırdım 1 çizgi tam net bi çizgi silik çıktı sonra dayanamayıp ayın 25 de bidaha yaptırdım değer 60 çıktı yani hamileyim bu cuma bebişimi görücem işallah allah sanada isteyen herkese nasip etsin umarım seninde herkesinde bu ay güzel haberlerinizi alırız....kaydirigubbakcemile5
evet kızlar ya sanki gaz sancısı gibi acayip ta rahatsız ediyor eğildiğim zaman batmalar falan oluyor kasıklarımda bu ayın 12 sinde test yaptırmam gerekiyor ama ben garanti olsun diye 15 inde yaptıracam daha garanti olsun.neyseki normalmiş kafama çok takmıştım bu şişliği teşekkür ederim yardımlarınız için rahatladım vallahi
cmk13 hayırlı olsun bebeğin canım.
allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin.
darısı bizlere olsun allahım nolur.
ama bu aydan hiç umudum yok çümkü hiçbirşey olmadı bana iğneden sonra.
ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne şişkinlik...
napalım hayırlısı olsun
slm arkadaşlar. bende bugün pregnly iğnemi oldumm.yarında duphastona başlıycam. ondan sonrada bekliycemm adet günümüüü. doktorum adet olursanda gel olmazsanda gel dediii. umarım hakkımızda hayırlısı olurdaaa çabalarımız ümitlerimiz karşılıksız kalmazz. bebişlerimizi tutundurur bizeee
canım umudunu kaybetme.Herkeste ağrı olcak diye bişey yok.Bende de bu şikayetler vardı ama olmadı işte.Yani ağrı şişkinlik olunca kesin yüzde yüz tutacak diye bişey yok.Belki hamilesindir.Bunları takma kafana ok.test ne zaman yapıcaksın.yapınca yazarsın.:1hug:
ayyy canım ne güzel söylemişsin inşallah hamileyimdir.
10 nisanda yapacam test.sonucu mutlaka yazarım.
sen naptın canım.bu ay yine mi çatlatma yapıracan
hakkımızda hayırlısı olsun.
allahım vereceği zamanı iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?