slm arkadaşlar. bende bugün pregnly iğnemi oldumm.yarında duphastona başlıycam. ondan sonrada bekliycemm adet günümüüü. doktorum adet olursanda gel olmazsanda gel dediii. umarım hakkımızda hayırlısı olurdaaa çabalarımız ümitlerimiz karşılıksız kalmazz. bebişlerimizi tutundurur bizeee
canım muhakkak sonucu yazz işallah mutlu bi sonuç alırsın .
canım ben 1 kere çatlama iğnesi oldum olmadı.ikinci kez deneyecektik femara kullandım ilk önce sonra yumurtaya bakılıyor doktor,benim yumurta 14mm de kaldı gelişmedi malesef doktorum iğne yapmadı.Hormonum yükselmiş tekrar ondan büyümemiş.Hormonumun araştırılması için endokrinoloji bölümüne gittim.Adetliyken yapılıyormuş testler şimdi adet olmayı bekliyorum.Olunca bakılacak hormonlarıma belli olacak artık neden bu hormonum yüksek.Tedavi olucam sanırım.İnşallah en kolay tedavi neyse o çıkar.hakkımızda hayırlısı olsun.Geçen sene ben mart ayında hamile kalmıştım 6 nisanda yapmıştım testti iki çizgi çıkmıştı birden aklıma geldi.Malesef karnımda öldü.Aradan 1 sene geçmiş zaman o kadar çabuk geçiyor ki dün gibi hatırlıyorum.Ama doktor tedavi falan verince yada çatlama iğnesi falan olduktan sonra zaman geçmiyor sanki.Beklemek olunca 1 ay sana 1 sene gibi geliyor.
umarım en doğru tedavi uygulanır da bir an evvel yaşarsın o duyguyu tekrar.
beklemek ne kadar zor gerçekten .bide birbuçuk yıldır bekliyoruz .bende10 nisanda tahlil yapacam ama şu 2 hafta geçmedi gitti.allahım şu çabalarımızı görsede boşa çıkarmasa uğraşlarımızı
kızlar bende dün oldum çatlatma iğnemi bu ikinci denemem doktorum bu sefer 12 saat sonra ilşki dedi geçen ay 36 saatti neden acaba bibilginiz var mı hem bu ay iğneden 1 hafta sonra salı günü tekrar kontrole çağırdı bu kontrol ne için acaba merak ediorum kızlar bi bilginiz var mı.
canım belki doktorun yumurtan çatladımı çatlamadımı diye kontrole çagırmış olabilir.Bende çagırmamıştı
hım anladım canım budamı alttan muayeneyle bakılıo acaba
test yapan yok mu?
canım merhaba sen neyaptın yeniden ilaça mı başladın? merak ettim nasıl gidiyor.
canım ben adet olunca hormon testi yapılacak.Daha olmadım bekliyorum.Olunca belli olur artık sorun ne?
işallah seninde en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. işallah bi sorun çıkmaz sende isteyen bütün herkesde aralık anneleri oluruz .
Kızlaaaaaaaaar bugÜn test yaptırdım bİlİosunuz burada da yazmıŞtım pregnyl İĞne oldum nİsan 15 te test yaptıracam dİye dayanamadım bu gÜn kan testİ yaptırdım ve nİhayet 3 seneden berİ duymak İstedİĞİm haberİ aldım ben hamİleyİİİİİİİİm.Çok mutluyum allahım herkese nasİp etsİn İnŞallah bu duguyu
ay canım çok sevindim valla.Darısı benim ve bütün isteyen herkese.ALLAH tamamına erdirsin canım.
Kızlaaaaaaaaar bugÜn test yaptırdım bİlİosunuz burada da yazmıŞtım pregnyl İĞne oldum nİsan 15 te test yaptıracam dİye dayanamadım bu gÜn kan testİ yaptırdım ve nİhayet 3 seneden berİ duymak İstedİĞİm haberİ aldım ben hamİleyİİİİİİİİm.Çok mutluyum allahım herkese nasİp etsİn İnŞallah bu duguyu
amiiiiin inşallah ben hamileliğim boyunca herkese dua edeceğim allah herkese nasip etsin inşallah bana da hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder allahım:ecrin_bebek:
canım çok sevindim bende bu ay hamile kalanlardanım çatlatma iğnesiyle allah ahyırlısıyla kuçagımıza almayı nasip etsin allah isteyen herkese bebek versin işallah tekrar hayırlı olsun.
inşallah hayırlı bir şekilde kucagına alırsın bebeğini.Hamile haberleri duyunca çok seviniyorum sanki kendim hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?