çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

inşallah canım bende iğne oldum ve 15 nisanı bekliyorum test yapmak için inşallah hepimize bu duyguyu tatmayı nasip eder allah

umarım en doğru tedavi uygulanır da bir an evvel yaşarsın o duyguyu tekrar.
beklemek ne kadar zor gerçekten .bide birbuçuk yıldır bekliyoruz .bende10 nisanda tahlil yapacam ama şu 2 hafta geçmedi gitti.allahım şu çabalarımızı görsede boşa çıkarmasa uğraşlarımızı

bekleyince zaman geçmiyor.inşallah canım en kısa zamanda hakkımda hayırlısı neyse olsun.ne yapalım herşey ALLAHTAN.seninde hamiş haberini duyarız inşallah

kızlar bende dün oldum çatlatma iğnemi bu ikinci denemem doktorum bu sefer 12 saat sonra ilşki dedi geçen ay 36 saatti neden acaba bibilginiz var mı hem bu ay iğneden 1 hafta sonra salı günü tekrar kontrole çağırdı bu kontrol ne için acaba merak ediorum kızlar bi bilginiz var mı.

canım belki doktorun yumurtan çatladımı çatlamadımı diye kontrole çagırmış olabilir.Bende çagırmamıştı

canım ben adet olunca hormon testi yapılacak.Daha olmadım bekliyorum.Olunca belli olur artık sorun ne?

işallah seninde en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. işallah bi sorun çıkmaz sende isteyen bütün herkesde aralık anneleri oluruz .

işallah seninde en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. işallah bi sorun çıkmaz sende isteyen bütün herkesde aralık anneleri oluruz .

inşallah canım.Aralıkta anne olamam ama belki o zaman hamiş kalırım belki kısmet.Hayırlısı neyse o olsun.hihoyyyt

Kızlaaaaaaaaar bugÜn test yaptırdım bılıosunuz burada da yazmıŞtım pregnyl ıĞne oldum nısan 15 te test yaptıracam dıye dayanamadım bu gÜn kan testı yaptırdım ve nıhayet 3 seneden berı duymak ıstedıĞım haberı aldım ben hamıleyıııııııım.Çok mutluyum allahım herkese nasıp etsın ınŞallah bu duguyu

ay canım çok sevindim valla.Darısı benim ve bütün isteyen herkese.ALLAH tamamına erdirsin canım.

ay canım çok sevindim valla.Darısı benim ve bütün isteyen herkese.ALLAH tamamına erdirsin canım.

amiiiiin inşallah ben hamileliğim boyunca herkese dua edeceğim allah herkese nasip etsin inşallah bana da hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder allahım:ecrin_bebek:

canım çok sevindim bende bu ay hamile kalanlardanım çatlatma iğnesiyle allah ahyırlısıyla kuçagımıza almayı nasip etsin allah isteyen herkese bebek versin işallah tekrar hayırlı olsun.

amiiiiin inşallah ben hamileliğim boyunca herkese dua edeceğim allah herkese nasip etsin inşallah bana da hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder allahım:ecrin_bebek:

inşallah hayırlı bir şekilde kucagına alırsın bebeğini.Hamile haberleri duyunca çok seviniyorum sanki kendim hamile kaldım

canım çok sevindim bende bu ay hamile kalanlardanım çatlatma iğnesiyle allah ahyırlısıyla kuçagımıza almayı nasip etsin allah isteyen herkese bebek versin işallah tekrar hayırlı olsun.

sanada hayırlı uğurlu gelsin bebişin senin adına da çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız kokularını duyduğumuz günleri de görürüz

inşallah hayırlı bir şekilde kucagına alırsın bebeğini.Hamile haberleri duyunca çok seviniyorum sanki kendim hamile kaldım

allah sanada nasip etsin inşallah ben kendi adıma hamileliğim boyunca hepinize dua edicem bende burada yazılanları ağlayarak okuyodum acaba buradan yazmak bana da nasip olacakmı die ümidinizi yitirmeyin ben tam umudumu kaybetmek üzereydim allahım varlığını gösterdi ve yavrum tuttu ellerimden rabbim birgün herkese tattırsın inşallah bu tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…