çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

AMİNNNNN canım İNŞALLAH.ALLAH razı olsun.Vakti zamanı var eger RABBİM nasip ettiyse tabi.etmediyse elimizden hiçbirşey gelmez.

arkdşlr benbu ay klomenkullanıp ovitella igneyi vurulmuştum ama mahalesef tutmadı yanlız arkdşlar bana igneden sonra ilk 15 gun gun aşırı ilişkiye gir dedi yanlız biz o dedigi gunlerde iki kez ancak ilişkiye girdik bazı nedenlerden dolayı ben o yuzden pek uzulmedm belki ondan olmamıştır diye ama yetwer ben cok yorldum ya tekrar yaptrsammı acaba ?

kelebek bişey sormak istyorum igneden sonra yogun ilişkiye girdnzmi bende gecen ay igne oldum fakat 36 saat sonraki ilişkiye grdk bide iki gun sonra ondan sonrakilerde ilk 10 gun neredeyse bazı sebeblerdn dolayı ilişki olmadı zaten bu ay tutmadıda :sm_confused: acaba diyorm o nedenden dolayımı tutmadı bu arada kendine aman cok dikkt et allahım kucagına almanı nasp etsin inşallah bide kelebek ilşkinin ardından ayaklarını kaldr felan diyenler var ole bişe yaptınmı dogrumu acaba?teşklr şimdiden canm

canım bana doktorum 15 gün gün aşırı demedi.36 saat içinde olması gerekiyormuş.Bana doktorum gününü hatırlamıyorum ama atıyorum cumartesi olduysam iğneyi pazar ve pazartesi akşam geç saatte olsun dedi o kadar.Senin sorunun var mı yoksa psikolojik falan mı olmuyor?Pko falanmısın?Benim bir hormonum yüksek.Canım ilk denemen sanırım bu.Bence biraz daha dene derim.Ama sen bilirsin.Canım olacagı varsa eger 1 defa ilişkiye girsen bile olur.Vakti zamanı gelince bak nasıl oluyor?Sen kaç seneden beri bebek istiyosun?a.s

benm 1.5 yıldır olmuyor bende bi sorn yok eşim daha bakılmadı bu arada banada igneden tam 36 saat sonra gece 12 de ilişki onerdi onu yaptım sonrada gun aşırı ilşki dedi fakat onemli gunlerde yani yumurtlama gunlernde ilişkiyi kaçırdık ama bu ilk denemm tutmadı gelecek ay eşim sprem testi verecek eger sorun cıkmazsa tekrar klomen ve igneyi deniycem senn durum ne alemde canım tuttu mu??

merhaba arkadaşlar
ben de önceki ay merional iğne kullandım ve çatlatma iğnesi vuldum. hamile kalamadım ve bir adet kist oluştu. geçen ay regli bekledik ve kist kayboldu. bu ay tekrar merional kullanıyorum yarın 7. ve son iğnemi vurulacağım. cuma da öğle saatlerinde çatlatma iğnemi yapacağım. cumartesi ve pazar ilişki önerdi dr. ama benim de kafam karıştı 12 saat sonra ilişki öneren dr lar var. hamile kalan arkadaşlar acaba ne sıklıkta ilişkide bulundular acaba şimdiden teşekkürler

canım hayırlısı olsun.ben bir kere çatlama iğnesi oldum bidaha olamadım çünkü ikincisinde yumurtam büyümedi dr.çatlma iğnesi yapmadı.Benim dhea-so4 hormonum çıkıyordu.aslında uzun hikaye.neyse düştü hormon tekrar çıktı.ben dr.umu degiştirdim.başka dr.gittim o da bu benim işim degil dedi.endokrinoloji bölümüne gitmemi önerdi.Ben de gittim ve bir sürü hormon testi istedi yaptırdım dün çıktı sonuçlar dhea-so4 bu seferde normal çıkmış.Çok şaşırdım ve sevindim ama 17 oh progesteron hormonum yüksek çıkmış bu sefer.Gittigim Endokroloji dr.na iyi kadın dogum uzmanı sordum oda aynı hastanede olan bir dr.önerdi bugün için randevu aldım ve gidecegim bakalım ne diyecek.iki doktor ekip çalışması gibi kontrol edecekler beni.Canım senden bişey istesem.Androcur ilaç kullanmıştım ben endokroliji uzmanı bu ilacı bıraktıktan en az 6 ay sonra hamile kal diyor.en son gittigim kadın dogumcuda en az 2 ay diyor.başka bir dr.ise 3 ay dedi.sen doktoruna bu ilacı kullandıktan sonra ne zaman hamile kalınır diye sorabilirmisin?ilacın adı ANDROCUR.sorarsen sevinirim.eger sorarsan yazabilirmisin.şimdiden teşekkür derim.

Arkadaşlar sizden bişey rica etmek istiyorum.Gittiğiniz doktorunuza bişey sormanızı istiyorum.Ben Androcur ilaç kullandım bu ilacı kullandıktan sonra hamile kalmak tehlikeliymiş.Endokrinoloji uzmanı en az 6 ay dedi.Bir tane dr. en az 2 ay bir taneside 3 ay dedi.Sorarsanız sevinirim soran arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden.

canım ben bu ay dr gitmiycem telf da yok bende ama sunu yapabilirin bi site var doktorlara soru sorabiliyosun oradan bi kadın dogumcuya ilet bu sorunu oradan cevp alırsın ben bi kaç kez oradan bilgi aldım

benim doktorum iğneden bir gün önce ve birgün sonra ilişki dedi,ilişkiden sonra 1 saat hiçkalkmadan ayaklarımı havaya kaldırdım belimin altına da yastık koydum o şekilde 1 saat bekledim ve o gün de fazla bi iş yapmadım genellikle yattım.Hatta o gece nöbete gitmem gerekio du işten izin aldım.Ama en önemlisi istirahat.bir de kendinizi emin ellere emanet edin boşuna müdahale yarardan çok zarar veriyo.Ben 3 sene boşuna uğraşmışım başka dr larda bana senin normal yolla olmaz direkt tüp bebek demişler di artık.Ben pko luyum ama bu doktorum 3 ay içinde kalırsın garanti dedi ve dediğide oldu.

Allah herkesin yardımcısı olsun bende 23 nisangece 11 de çatlama iğnesi ovitrella oldum ilaç kullanmadım yumurtam cuma günü 18.5 mm idi doktorum bekle cumartesi akşam ol dedi Daha sonra şişlik ve ağrılarımdan dolayı ee tabii ilaveten arada bi sol bacak ağrımda oldu salı günü dr gittim yumurtam çatlamış çok iyi herşey inşallah tutar dedi bakalım ağrılarım azaldı şişliğim var bide çok hızlı hareket edemiyorum merdiven çıksam yada koşsam çok canım acıyo heyecanla bekliyorum

AMİN canım.İnşallah hamiş kalırsın.Seninde güzel haberini duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…