allah sanada nasip etsin inşallah ben kendi adıma hamileliğim boyunca hepinize dua edicem bende burada yazılanları ağlayarak okuyodum acaba buradan yazmak bana da nasip olacakmı die ümidinizi yitirmeyin ben tam umudumu kaybetmek üzereydim allahım varlığını gösterdi ve yavrum tuttu ellerimden rabbim birgün herkese tattırsın inşallah bu tadı
AMİNNNNN canım İNŞALLAH.ALLAH razı olsun.Vakti zamanı var eger RABBİM nasip ettiyse tabi.etmediyse elimizden hiçbirşey gelmez.
Kızlaaaaaaaaar bugÜn test yaptırdım bİlİosunuz burada da yazmıŞtım pregnyl İĞne oldum nİsan 15 te test yaptıracam dİye dayanamadım bu gÜn kan testİ yaptırdım ve nİhayet 3 seneden berİ duymak İstedİĞİm haberİ aldım ben hamİleyİİİİİİİİm.Çok mutluyum allahım herkese nasİp etsİn İnŞallah bu duguyu
arkdşlr benbu ay klomenkullanıp ovitella igneyi vurulmuştum ama mahalesef tutmadı yanlız arkdşlar bana igneden sonra ilk 15 gun gun aşırı ilişkiye gir dedi yanlız biz o dedigi gunlerde iki kez ancak ilişkiye girdik bazı nedenlerden dolayı ben o yuzden pek uzulmedm belki ondan olmamıştır diye ama yetwer ben cok yorldum ya tekrar yaptrsammı acaba ?
canım bana doktorum 15 gün gün aşırı demedi.36 saat içinde olması gerekiyormuş.Bana doktorum gününü hatırlamıyorum ama atıyorum cumartesi olduysam iğneyi pazar ve pazartesi akşam geç saatte olsun dedi o kadar.Senin sorunun var mı yoksa psikolojik falan mı olmuyor?Pko falanmısın?Benim bir hormonum yüksek.Canım ilk denemen sanırım bu.Bence biraz daha dene derim.Ama sen bilirsin.Canım olacagı varsa eger 1 defa ilişkiye girsen bile olur.Vakti zamanı gelince bak nasıl oluyor?Sen kaç seneden beri bebek istiyosun?a.s
benm 1.5 yıldır olmuyor bende bi sorn yok eşim daha bakılmadı bu arada banada igneden tam 36 saat sonra gece 12 de ilişki onerdi onu yaptım sonrada gun aşırı ilşki dedi fakat onemli gunlerde yani yumurtlama gunlernde ilişkiyi kaçırdık ama bu ilk denemm tutmadı gelecek ay eşim sprem testi verecek eger sorun cıkmazsa tekrar klomen ve igneyi deniycem senn durum ne alemde canım tuttu mu??
Arkadaşlar sizden bişey rica etmek istiyorum.Gittiğiniz doktorunuza bişey sormanızı istiyorum.Ben Androcur ilaç kullandım bu ilacı kullandıktan sonra hamile kalmak tehlikeliymiş.Endokrinoloji uzmanı en az 6 ay dedi.Bir tane dr. en az 2 ay bir taneside 3 ay dedi.Sorarsanız sevinirim soran arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden.
kelebek bişey sormak istyorum igneden sonra yogun ilişkiye girdnzmi bende gecen ay igne oldum fakat 36 saat sonraki ilişkiye grdk bide iki gun sonra ondan sonrakilerde ilk 10 gun neredeyse bazı sebeblerdn dolayı ilişki olmadı zaten bu ay tutmadıda :sm_confused: acaba diyorm o nedenden dolayımı tutmadı bu arada kendine aman cok dikkt et allahım kucagına almanı nasp etsin inşallah bide kelebek ilşkinin ardından ayaklarını kaldr felan diyenler var ole bişe yaptınmı dogrumu acaba?teşklr şimdiden canm
benim doktorum iğneden bir gün önce ve birgün sonra ilişki dedi,ilişkiden sonra 1 saat hiçkalkmadan ayaklarımı havaya kaldırdım belimin altına da yastık koydum o şekilde 1 saat bekledim ve o gün de fazla bi iş yapmadım genellikle yattım.Hatta o gece nöbete gitmem gerekio du işten izin aldım.Ama en önemlisi istirahat.bir de kendinizi emin ellere emanet edin boşuna müdahale yarardan çok zarar veriyo.Ben 3 sene boşuna uğraşmışım başka dr larda bana senin normal yolla olmaz direkt tüp bebek demişler di artık.Ben pko luyum ama bu doktorum 3 ay içinde kalırsın garanti dedi ve dediğide oldu.[/QUOTE kelebek bişey sormak istyrm bu pko ne oluyo cok duydum ama ne oldugunu bi turlu anlamadım bide rahim filmi felan cekildnmi hiç benden istendi ama daha ceklmedim şuan hamilemisin canım ??
benim doktorum iğneden bir gün önce ve birgün sonra ilişki dedi,ilişkiden sonra 1 saat hiçkalkmadan ayaklarımı havaya kaldırdım belimin altına da yastık koydum o şekilde 1 saat bekledim ve o gün de fazla bi iş yapmadım genellikle yattım.Hatta o gece nöbete gitmem gerekio du işten izin aldım.Ama en önemlisi istirahat.bir de kendinizi emin ellere emanet edin boşuna müdahale yarardan çok zarar veriyo.Ben 3 sene boşuna uğraşmışım başka dr larda bana senin normal yolla olmaz direkt tüp bebek demişler di artık.Ben pko luyum ama bu doktorum 3 ay içinde kalırsın garanti dedi ve dediğide oldu.[/QUOTE kelebek bişey sormak istyrm bu pko ne oluyo cok duydum ama ne oldugunu bi turlu anlamadım bide rahim filmi felan cekildnmi hiç benden istendi ama daha ceklmedim şuan hamilemisin canım ??
rahim filmi falan çekilmedim iltihap için tedavi gördüm sonra klomen ve çatlatma iğnesi ile de hamile kaldım ve şuan 6 haftalık hamileyim
rahim filmi falan çekilmedim iltihap için tedavi gördüm sonra klomen ve çatlatma iğnesi ile de hamile kaldım ve şuan 6 haftalık hamileyim
kelebek ilk once allah kucagına saglıkla almanı nasp etsin.bende de gorunurde hiç bir problem yok hatta herşey yolunda fakat iltihap demişsin ne iltihabı bende idrar yolu iltihabı var sadece acaba diyorm bumu engel oluyo senn iltihap ne iltihabı canım kafam o kadr karışık ki yardmcı olursan sevinirim bana 5 ay once bi doktor rahmde ufak bi iltihap var demşti fitil vermşti sonra gebe kalmak için gittigm doktorlar alttan bakınca hi. iltihap var felan demedi bende hiç sormadım bitmişmi diye ya eger sen ne iltihabı oldugunu soylersen bana cok yardmcı olmuş olucaksın belki benm sorunumda odur en azından ona yonelirim şimdiden cok teşekkur ederim canım allah razı olsun
Allah herkesin yardımcısı olsun bende 23 nisangece 11 de çatlama iğnesi ovitrella oldum ilaç kullanmadım yumurtam cuma günü 18.5 mm idi doktorum bekle cumartesi akşam ol dedi Daha sonra şişlik ve ağrılarımdan dolayı ee tabii ilaveten arada bi sol bacak ağrımda oldu salı günü dr gittim yumurtam çatlamış çok iyi herşey inşallah tutar dedi bakalım ağrılarım azaldı şişliğim var bide çok hızlı hareket edemiyorum merdiven çıksam yada koşsam çok canım acıyo heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?