çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende çatlatma iğnesi oldum geçen hafta perşembe kasıklarımda çok agrıyınca dr tekrar gittim dr yumurtan çatlamış dedi ama benim yumurtam 25mm olmuştu sizce çok büyük degilmi yani acaba kasıklarımdaki agrının bundan dolayı olması normalmi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

Meraba banada dün sabah iğne yapıldı doktorum 3 gün boyunca ilişki verdi çok dua ediyorum 2 hafta sonra belli olacakmış Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız çook dua edıyoruz eşimle Rabbim hepimize nasip etsin aminnn

Acil kızlar dün çatlatma iğnesi oldum gece ilişkiye girdim akşama doğruda karnım ve belim ağrımaya başladı sizce erkenmi girdik ilişkiye bilgilendirirseniz sevinirim 12 saat sonra yani

Bugün igne vurdurali 8 gün oldu. Ara ara kasiklarima kramp giriyo sanki. Pek belirtilere de takilmam ama önceden böyle olmazdi hic. Uzaniyorum diyelim ayaga kalkar kalkmaz kasigim agriyo. Yada ani hareketlerde. Ayakta biraz dönsem belim agriyo.. varmi boyle seyler yasayan acaba

Arkadaslar klomen sonrasi 11 ocakta catlatma ignesi oldum iki doz. Cok guzel iki yumurtam vardi sag tarafta. 14 ocakta doktora gittigimde iki yumurtam da cok guzel catlamisti. Fakat bugun adet sancisi gibi agrilarim var kasiklarimda... Adet olmama daha 10 gun var en az eger tutmadiysa bu ay bebis... Benim gibi olan var mi? Ya da neden olabilecegini bilen? Bebegin yerlesmesi ya da olusmasi gibi bi si olabilir mi? Ama yerlesme icin de sanki erken. Sat 28 aralik bu arada.

Canım benimde aynı senin gibiydi . Umutlanmaya başlamıştım hatta bişeyler yolunda galiba diyordum ama olmadı inş. güzel haberlerini alırız

arkadaşlar nereye kayboldunuz hamile kalanlar oldu mu?

Merhaba canım,
Çatlatma iğnesi vurundum ve yazılanların tamamını merakla okudum. Aynı şeylerimi yaşıyoruz diye. Son girişinin üzerinden 4 yıl geçmiş ama yazılanları okuduktan sonra en çok seni merak ettim. Tedavin nasıl geçti bebeğine kavuştun mu.

[4QUOTE=yusra63;33565553]erkenden baktırmış olmayasın sakın??... belki de ve inşallahh vardır [/QUOTE]

yok canım bu ay ıkıncı klomenim bugun bitti hatta bakalaım

Öncelikle herkese merhabalar.Bende ocak ayında klomene başladım maalesef olmadı.Bu ayda kullandım ve yumurtalarımın geçen ay çatlamış olmasına rağmen bu ay çatlama iğnesi yaptı.Şubat 26 oldum iğneyi 27 si ilişki verdi bugün şiddetli kasık ağrım var bu yumurtalarımın bugün çatladığını gösteriyo acaba???

Kızlar endişenlemeyin benimde ilk klomen tedavim olucak 10 ayddan sonra. 10 eylülde çatlama iğnemi oldum 10 11 gün geçti hala kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif sanırım herkezte oluyor

herkese slm,bende 27 snde yaptim çatlatma ignemi ve yumurtamin catladimi die muayene oldum çatlamiş çok şükür bel ve kasık agrilari bendede var ama sanirim hemen hemen herkeste oluyor o yuzden kendimi kaptirmak istemiyorum ALLAH büyük ne zaman ol derse RABBIM ozamn oluvericek hayirlısyla:)MEVALAM isteyen herkese cümlemize tez vakitte mujdeli haberler almayı nasip etsin İNŞALLAH:)

evet unudun bitmesin..Ben 14 yasindan beri biliorum bu riskimi ve buna ragmen umudum hep var 2 yili geçti evleneli ama hala tedaviler devam ediyor herşeyin hayırlısı ben bugün agriya siziya bakıp hala bi ihtimal olduğu icin bile şükrediyorum..RABBIM bu heyecanı bana yaşattiği icin İNŞALLAH hayırlısylada müjdeli mucize haberleri aliriz:)ALLAH'ın ol demesi yeter!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…