çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Ben.gonL f kullandım.2 kutu sonra çatlatma iğnesi kullandım.. Belim.sırtım göğüsülerim acıdı Sonuç.negatif malesef...

ayran ben 7 kutu menopur kullandım sonra çatlatma iğnesi ve dün idrar testinde negatif çıktı haftasonu kan testi yapicm zaten tek yumurtam vardi:) üzülme hersey RABBIM'den bizim icinde vakti var demkki..

ayran ben 7 kutu menopur kullandım sonra çatlatma iğnesi ve dün idrar testinde negatif çıktı haftasonu kan testi yapicm zaten tek yumurtam vardi:) üzülme hersey RABBIM'den bizim icinde vakti var demkki..
Ben hiç test yapmadım. Kanamam oldu. Söküldüm 23 günde. Âdet olur olmaz tekrardan başlıcam

ayran bende kan testiyle emin okduktan sonra dr.la konusup ALLAH'ın izniyle bi aksilikte olmazsa p.tesi hemen başlamak istiyorum:)

ama bidaha çatlatma ignesi ile denemk istemiyorum İNŞALLAH hersey yolunda giderde tüp bebek icin yola devam ederiz..

Slm....bende catlatma ignesi oldum hem idrarda hemde kanda negatif sonuc aldim....hamile olamazmiyim yinede agrilarim hala devam edio ve igneyi vurulali bugun 15.gun bi cevap verin

Merhaba ben çatlatma iğnesi vurulali 5 gün oldu sol kasığımda iğne batması gibi sancı oluyor acaba tutunduğu için mi deneyimi olanlar cevap yazarsa sevinirim

Merhaba ben çatlatma iğnesi vurulali 5 gün oldu sol kasığımda iğne batması gibi sancı oluyor acaba tutunduğu için mi deneyimi olanlar cevap yazarsa sevinirim
Benimde ilk hamileligim catlatma ignesiyle oldu dedigin gibi sol tarafimda igne batmasi gibi sancilar vardi.....sol tarafimda bi tane yumurta vardi o catladigi icin o kadar agri oluodu sonralari artti gerci....ins hamile olursun canim ins

Cnm ben de yumurtalar 16.5 ve 22 iken catlatma ignesi oldum. Sali gunu asiri kasik agrim oldu yarim saat. Ertesi gun de asiri halsizlik oldu. Doktora gittim. Yumurtalarin asiri buyumemis rahim jalinligin iyi dedi. Dun yumurtan catladigi icin kasik agrin olmus dedi iliski onerdi o aksam. Simdi daha da bu hsonu progestan bitince test yapicam. İNŞALLAH hamile olurum. Bir yildir bekliyorum

Bende iki tane yumurta vardi doktor catlatma ignedi verdi yumurtalar yeteri buyuklukte dedi acaba catlamismidir igen etkili olmusmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…