çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Merhaba bende salı günü ilk aşılama mi oldum dün sadece genital bölge ve bacak arasında kasılma oldu Karnım taş gibiydi bugün ise ne kasılma ne Karnım sis göğüslerim sizliyor uçları çok sert arkadaşlar bole belirtileri olan var mı lütfen yardım edin belirtisizlik beklemem daha da zor.

Kizlar malesef bugun hasta oldum......cokkk kotuyum ama yapicak bise yok....bi sonraki igneyi ne zman olabilirim acaba bilen varmi....

Benimde ilk hamileligim catlatma ignesiyle oldu dedigin gibi sol tarafimda igne batmasi gibi sancilar vardi.....sol tarafimda bi tane yumurta vardi o catladigi icin o kadar agri oluodu sonralari artti gerci....ins hamile olursun canim ins
Canım benim de sol tarafımda iki yumurta vardı sende hamilelik oldu mu ....

Kizlar malesef bugun hasta oldum......cokkk kotuyum ama yapicak bise yok....bi sonraki igneyi ne zman olabilirim acaba bilen varmi....
Ben de biraz once test yaptim. Bugun progestanin 15. Gunuydu. Bakalim Allah Kerim... dua edin kizlar hayirlisiyla hamileyimdir İNŞALLAH...

Ben çatlatma iğnesi vurulali 9 gün oldu ama bu aralar esimle çok sorun yaşıyoruz üzüntü nedeniyle tutmama durumu olabilir mi acaba

Ben çatlatma iğnesi vurulali 9 gün oldu ama bu aralar esimle çok sorun yaşıyoruz üzüntü nedeniyle tutmama durumu olabilir mi acaba
Merak etme tatlim Allah o cocugu sana nasip edecekse stres uzuntu yok agir kaldirma falan bunlar hikaye... takma kafana... hayirlisini dile olur...

Benim de test negatif cikti... cok uzuldum ama elddn bir sey gelmez... sabirla duayla bekleyecegiz...

çatlatma iğnemi ayın 13ünde yaptırdım. Kasıklarımda belimde bacaklarımda çok ağrı oldu... beklemedeyim çok zor bi süreçmiş beklemek

Inşallah canım saol isteyen herkesin en kisa zamanda olsun çok zor
Amin İNŞALLAH... ben gecen hafta yogun bir tedavi ayindan sonra negatifi gorunce o kadar uzuldum ki... kosturmalara mi yanayim uzuntume yorgunluguma mi yoksa daha bekleyecek olmama mi bilemedim... ama bir kitap okudum... inan bakis acim degisti... herkese tavsiye ederim... insanin kendi icinde huzuru bulmasini sagliyor.. . Su an huzur icinde bekliyorum sabirsizligim endisem gitti sanki... bu bekleyis beni mutlu bile ediyor neredeyse inanmazsin... bu kadar kisa zamanda nasil olur diyorsun belki de ama oyle oldu... ozelden istersen yazayim kitabi.. kimsenin aklina ticari bir maksadim oldugu lutfen gelmesin... hayirliysa olur gülüm...

kızlar mrba bende 5 günlük klomen kullanımının ardından salı günü ayın 23 ünde çatlatma iğnemi oldum dr.iki tani bir 18 diğeri 21 cm süper yumrtan olmuş dedi (ne anlama geliyor iyi bişeydir heralde) ve iğnemi vurdu 3 gün ilişki önerdi ama benim başka rahatsızlığımdan dolayı ilk gün ilişki olamadı sonraki günde olamadı =(( sadece son gün yani dün olabildi zar zor kendimi çok zorladımm... bana akıl verin nolur inşallah tutmuştur.ama iğneden sonra çok hafif sızının dışında hiç bişey olmadı vücudumda ayrıca bugün 3.gün ve ne arı var ne çatlama belirtisi =( böle bişey yaşaynlar oldumu acaba ya off çok zormuş beklemek...

Mrb arkadaşlar bende bu ay önce klomen kullandm 5 gün. Sonra ovitrelle vuruldum pazartesi.iğneden sonraki gün acayip kasik ağrılarım oldu.sanki yumurtalarm patlicak sandm.normal mi bu???

Kizlar bende catlatma ignesi oldum acaba agrilarin nedeni yumurta catlamasimi hem kasiklarimda agri oluo bide bacagima vuruyo aynisi olan varmi....

Bendede aynı canm ve dün adet gunumdu adet olmadım bilmiyorum umitlenmekte istemiyorum test için bi hafta daha bekliyim diyorum hayrlisi bakalim

Sağ ol cnm.önceki klomen ve ovitrelle kullanmistim.ama bu ay hic bi şey kullanmadim canm.oluruna birakmistik nasip bu aymis çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…