- 28 Kasım 2014
- 20
- 6
- 3
- 36
Canım benim de sol tarafımda iki yumurta vardı sende hamilelik oldu mu ....Benimde ilk hamileligim catlatma ignesiyle oldu dedigin gibi sol tarafimda igne batmasi gibi sancilar vardi.....sol tarafimda bi tane yumurta vardi o catladigi icin o kadar agri oluodu sonralari artti gerci....ins hamile olursun canim ins
Canım benim de sol tarafımda iki yumurta vardı sende hamilelik oldu mu ....
Canım sıkma canını bidahakine inşallahKizlar malesef bugun hasta oldum......cokkk kotuyum ama yapicak bise yok....bi sonraki igneyi ne zman olabilirim acaba bilen varmi....
Ben de biraz once test yaptim. Bugun progestanin 15. Gunuydu. Bakalim Allah Kerim... dua edin kizlar hayirlisiyla hamileyimdir İNŞALLAH...Kizlar malesef bugun hasta oldum......cokkk kotuyum ama yapicak bise yok....bi sonraki igneyi ne zman olabilirim acaba bilen varmi....
Merak etme tatlim Allah o cocugu sana nasip edecekse stres uzuntu yok agir kaldirma falan bunlar hikaye... takma kafana... hayirlisini dile olur...Ben çatlatma iğnesi vurulali 9 gün oldu ama bu aralar esimle çok sorun yaşıyoruz üzüntü nedeniyle tutmama durumu olabilir mi acaba
Benim de test negatif cikti... cok uzuldum ama elddn bir sey gelmez... sabirla duayla bekleyecegiz...Kizlar malesef bugun hasta oldum......cokkk kotuyum ama yapicak bise yok....bi sonraki igneyi ne zman olabilirim acaba bilen varmi....
Inşallah canım saol isteyen herkesin en kisa zamanda olsun çok zorMerak etme tatlim Allah o cocugu sana nasip edecekse stres uzuntu yok agir kaldirma falan bunlar hikaye... takma kafana... hayirlisini dile olur...
Amin İNŞALLAH... ben gecen hafta yogun bir tedavi ayindan sonra negatifi gorunce o kadar uzuldum ki... kosturmalara mi yanayim uzuntume yorgunluguma mi yoksa daha bekleyecek olmama mi bilemedim... ama bir kitap okudum... inan bakis acim degisti... herkese tavsiye ederim... insanin kendi icinde huzuru bulmasini sagliyor.. . Su an huzur icinde bekliyorum sabirsizligim endisem gitti sanki... bu bekleyis beni mutlu bile ediyor neredeyse inanmazsin... bu kadar kisa zamanda nasil olur diyorsun belki de ama oyle oldu... ozelden istersen yazayim kitabi.. kimsenin aklina ticari bir maksadim oldugu lutfen gelmesin... hayirliysa olur gülüm...Inşallah canım saol isteyen herkesin en kisa zamanda olsun çok zor
merhaba arkadaşalar içinizde yakın zamanda hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?