çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Ne güzel Allah hepimize nasip etsin. bende ilk defa çatlatma iğnesi kullandım. günlerin geçmesini bekliyorum. Hamile olanları, sağlıkla sıhhatle çocuklarını kucağına alanları okumak çok güzel. Çok mutlu oluyorum.

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var .Bugün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ama hamilelik olayı yüksek mi düşük mü onu merak ediyorum hamile kalan var mı bu iğneyle

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var .Bugün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum ama hamilelik olayı yüksek mi düşük mü onu merak ediyorum hamile kalan var mı bu iğneyle

selam ben de cuma günü vuruldum iğnesi 24 nisanda reglim 13 nisan başlangıcı, çok fazla ağrım ve bulantım var. ama daha belli olmaz diyorlar

Slm kızlar benım bugun catlatma ıgnesını vurulalı 11.gun ıgneyı vurulup ertesı gun ılıskıye gırdıgımde cok agrım oldu ondan sonra bı kac gun olmadı...sonra aradan bı hafta gectıkten sonra agrılarım hem bel kasık basladı benım yumurtalarım sol tarafta daha cok var sımdı sol tarafım agrıo....sımdı bu agrılar acaba hamıle oldugumdan dolayımıdır yoksa baska bıseymı....ayrıca akıntımda var cevap verırsenız cokkk sevınırım

canım pekı sonucun ne cıktı

sizde bu iğneden snramı hamile kaldınız acaba 8 gün oldu vurulalı bende kasıklarmda ağrı var özllkle iliski sırasnda solda.. sizde yasamısmıyınız?
Evet iğneyle hamile kaldım. Regl Sancısı gibi sancıları yaşadım. Inşallah tutar. Ben 21. Haftama girdim.

canım 2 ay once bende catlatma ıgnesı vuruldum kalcadan vurdu ılk önce duphaston verdı onla adet gördum sonra klomen verdı yumurtalıkları buyutup 2 arayla catlatma ıgnesı vurcaz dedı 2 gun arayla gıdıp ıgnemı vuruldum 1 gun sonra ılıskı dedı ılıskıye gırdımızde sankı göbegımı pıcakla kesıyolar gıbı sancı cektım sonradan kasık bel agrısı cok oldu ama sonu husranla bıttı ıgneden sonra 17 gun ıcerısınde regl oldum doktor yumurtalıklarda kıpırdama oldugunu sögledı sancı cektıklerımı sögledım pıskolojıktır dedı ne alaka agrını pıskolıjıkle olaması analamıs degılım canım kısacası ıgneden dolayı oluyo agrı cunku cok fazla hormon yukluyolarrr

Merhaba hanımlar..
dün çatlatma iğnesini oldum
femera+menegon=pregnyl
bugün sabahtan beri şiddetli bel ağrısı çekiyorum, bu normal mi??

Hayatımda böyle bel ağrısı çekmedim inşallah sonucu güzel olur, sizin durumunuz nsl şimdi??
canım benım tutmadı cunku cok kendımı kastıgım ıcın ve stres yaptım ıcın olmadı malesef sımdı tekrar duphaston kullanıp regl oldum klomenle yumurtalık buyudu bu sefer ıgne vurmadı kendılınden catlıcakmı dıye takıbe aldı takvım yontemı verdı beklıyoruz ıns tutar bu seferde rabbım kucaklarımızı bos cevırmez ıns canım ama ıgneden sonra bende kasık agrısı acayıp cok oldu bacaklarımı uzatıp yatamıyodum bıle o seılde bel ve kasık agrısı cektım

Hayırlısı olsun inşallah.. Stres en önemli faktörlerden biri zaten.. Uzak durun lütfen..
Kafanız rahat olmalı.. İnşallah bu ay gelir bebeğiniz.
Ben de bugün doktordaydım, çatlamışlar hayırlısı bakalım..

Günaydınlar olsun kızlar.. Rabbim bu emeklerin karşılığını nasip etsin size.. Yawrularınızla dolsun kucağınız..
Bende c.tesi günü çatlatma iğnemi oldum ve o günden beridir hafif kırgınlık var üstümde..
Yumurtam sağ tarafımdaydı ve sağ kasığımınalt tarafı ve bacağıma doğru olan kısım ağrıyor.
çok hafif bel ağrısı da var ama onu saymıyorum; çünkü arada bir olurdu bana..
İnsan kendini ne de güzel dinliyor değil mi
cuma günü randevum var bakalım çatlama gerçekleşmiş mi?
Beklemek çok zor.. bugün iğneden sonra 3. gün .. kaldı 13 gün

insallah canım ınsallah rabbım gönlumuze göre hayırlı bır evlat nasıp etsın ınsalah tutunmusmu pekı

inşallah tutar canım ınsallah duvalarımız senınlee canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…