inşallah tutar canım ınsallah duvalarımız senınlee canım
hayırlısı olsun sakın sıtres yapma sankı hıc teadvıye gıdıyomussun gıbı dusunme tamam
Valla bütün söylediklerim dün akşam itibariyle artık yok
ne olacak sonumuz Rabbim bilir.. Du bakalım bakalım..
5. gün .. kaldı 11
Tamam demeyeyim ama, deniyorum diyeyimhayırlısı olsun sakın sıtres yapma sankı hıc teadvıye gıdıyomussun gıbı dusunme tamam
Tutup tutmadığını gebelik testinden anlıycaz bakalım çatlama gerçeklemişinsallah canım ınsallah rabbım gönlumuze göre hayırlı bır evlat nasıp etsın ınsalah tutunmusmu pekı
nerde calısıyosunkı cnm ankaradamısınTamam demeyeyim ama, deniyorum diyeyim
evdeyken pek fırsat olmuyor düşünmeye ama iş yerindeyken gel de bakma internete, okuma sağdan soldan yazılar
yok canım istanbuldayım ben :) sen nerdesin?nerde calısıyosunkı cnm ankaradamısın
canım merhaba? tutmuş sanırım sen hamilesin :)Tutup tutmadığını gebelik testinden anlıycaz bakalım çatlama gerçeklemiş
ayy kuzum hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin.hijabiqueen
Merhaba canım.. Evet çok şükür tuttu.. Şiddetli bir şekilde bel ağrısı yaşadım iğnenin ilk haftası.. Bir
de senin de dediğin gibi sol kasığım da batmalarım oldu.. İğnenin 14. İdrarda silik çizgi çıktı.. 1 gün sonra kan verdim.. Pozitif.. DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH. . .
Bu arada beyaz akıntı yumurtladığının belirten bir şey ztn.
ayy kuzum hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin.
ya ben adetimden 1 hafta önce fln o akıntıyı gördüğümden hep adet belirtisi olarak düşündüm.
herhalde ben geç yumurtluyorum polikistik over olduğum için ondan akıntım adetin bir hafta öncesine falan denk geliyor bilemedim
dediğin gibi ağrılarım var benim de. bakalım hayırlısı Allah inşAllah bana da nasip eder güzel haberler vermeyi.
iğneyi kaçıncı kullanışında hamile kaldın bebeğim
bir de iğneden sonra hangi günler ilişki oldu sizde?
ay benim de ilk iğnem inşAllah ben de hamile kalabilirim.Sağolasın canım benimm..
benim de rahatsızlığım pkoydu..
3 sene gebe kalamadım..
ilk iğne tedavimde hamile kaldım..
İğneden 36 saat sonra çatlıyo yumurta.. Biz iğne vurulmadan da ilişki yaşadık.. Forumda iyi geldiğini duymuştum iğneden sonra gün aşırı oldu canım.. Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin..
Bende dün aynı iğneyi kullandım aynı ağrılar bendede varbu sorunları yaşanlar yok mu?
Bende felaket derecede yasıyorum o agrılarıBende dün aynı iğneyi kullandım aynı ağrılar bendede var
Meraba benim ağrılarım hafifledi ama araştırdığım kadarıyla normal.Bende felaket derecede yasıyorum o agrılarıiyi mi kötümü arastırıyorum ama anlayamadım bende çarsamba oldum iğnemi
canim salam 14 gun oldu yumurta catladan iyne yapdirdim wu an testlerim boyle gebemiyim? Kasik agrisi normal bendede oyle olduArkadaşlar ben ilk önce femara diye ilaç kullandım 5 gün daha sonra ovitrelle çatlama iğnesi oldum.İğneyi yaptırdıktan 2 gün sonra falan belimde ağrı kasıklarımda ağrı bazen bacaklarıma geliyor anlamadım.Acaba diyorum hamile mi kaldım ondan oluyor ama bu kadar kısa sürede anlaşılmaz sanırım anlamadım valla.İğnenin yan etkisi olabilir diyorum ama okudum yan etkisinde böyle bişey göremedim.Benim gibi aynı sorunları yaşanlar var mı?Sonu hamilelik mi yoksa başka bişey mi?bilmiyorumkismile
Benimde hafifledi çok şükür yaMeraba benim ağrılarım hafifledi ama araştırdığım kadarıyla normal.
Biz aynı gün yaptırmısız iğneyi canım sonucu haber verMeraba benim ağrılarım hafifledi ama araştırdığım kadarıyla normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?