çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

hayırlısı olsun sakın sıtres yapma sankı hıc teadvıye gıdıyomussun gıbı dusunme tamam
Tamam demeyeyim ama, deniyorum diyeyim
evdeyken pek fırsat olmuyor düşünmeye ama iş yerindeyken gel de bakma internete, okuma sağdan soldan yazılar

insallah canım ınsallah rabbım gönlumuze göre hayırlı bır evlat nasıp etsın ınsalah tutunmusmu pekı
Tutup tutmadığını gebelik testinden anlıycaz bakalım çatlama gerçeklemiş

mrb ben gecen ay catlatma ignesi vuruldum kimyasal gebelik oluştu bu ay aynı tedaviyi uyguladım cumartesi günü igne vuruldum pazar günü ilişkiye girdim pazartesi salıda giricem bel agrım var sizce tutmuş mudur

Selam arkadaslar Benimde bugün catlatma ignemin 8. Gunu ve adet sancisi gibi kasiklarimda agri siskinlik ve hafif bacagima kasinti yapiyo sizde hu sikayrtleri olan varmi

Tutup tutmadığını gebelik testinden anlıycaz bakalım çatlama gerçeklemiş
canım merhaba? tutmuş sanırım sen hamilesin :)
bize belirtilerini anlatır mısın rica etsem?
benim bugün iğnenin 6. günü.
belimde ağrı var.
ve kasığımda ara ara batmalar var
bir de hafif kokulu beyaz bir akıntım var nedense?
sende de oldu mu böyle belirtiler?

hijabiqueen
Merhaba canım.. Evet çok şükür tuttu.. Şiddetli bir şekilde bel ağrısı yaşadım iğnenin ilk haftası.. Bir
de senin de dediğin gibi sol kasığım da batmalarım oldu.. İğnenin 14. İdrarda silik çizgi çıktı.. 1 gün sonra kan verdim.. Pozitif.. DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH. . .
Bu arada beyaz akıntı yumurtladığının belirten bir şey ztn.

ayy kuzum hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin.
ya ben adetimden 1 hafta önce fln o akıntıyı gördüğümden hep adet belirtisi olarak düşündüm.
herhalde ben geç yumurtluyorum polikistik over olduğum için ondan akıntım adetin bir hafta öncesine falan denk geliyor bilemedim

dediğin gibi ağrılarım var benim de. bakalım hayırlısı Allah inşAllah bana da nasip eder güzel haberler vermeyi.
iğneyi kaçıncı kullanışında hamile kaldın bebeğim
bir de iğneden sonra hangi günler ilişki oldu sizde?

Sağolasın canım benimm..
benim de rahatsızlığım pkoydu..
3 sene gebe kalamadım..
ilk iğne tedavimde hamile kaldım..
İğneden 36 saat sonra çatlıyo yumurta.. Biz iğne vurulmadan da ilişki yaşadık.. Forumda iyi geldiğini duymuştum iğneden sonra gün aşırı oldu canım.. Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin..

ay benim de ilk iğnem inşAllah ben de hamile kalabilirim.
benim doktorum iğneden önce ilişkiyi yasakladı diye biz yapmadık.
iğneden 36 saat sonra ve ardından 2 gün değerlendirdik sonra birgün ara verdik bidaha yaptık. bugun yine ara. İnşallah hayırlı haberler verebilirim iğnemin 7. günü ama kasık ve bel ağrım var akıntım da devam ediyor

canim salam 14 gun oldu yumurta catladan iyne yapdirdim wu an testlerim boyle gebemiyim? Kasik agrisi normal bendede oyle oldu

Eklentiler

• IMG-20151227-WA0050.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 258
Arkadaşlar Merhaba ben siteye yeni üye oldum. Çarşamba günü çatlatma iğnesi yaptırdım. Doktorum o gece ve gün aşırı pazar gecesi dahil ilişki önerdi. Aslında başta iğneden bir gün sonra başla demişti ama pazartesi gecesi eşimin yanında olamayacağım için (şehir dışında görevli) iğne günü başlamamı söyledi. Yorumları okuduğumda farklı zamanlar gördüm. Sizce yanlış zaman mı ilk gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…