Akıntı bende de yok. Sancım bugün daha da arttıslm canım bende çarşamba akşamı ovitrelle oldum ve bugun 3 gun oldu hala ağrım var sancı var hersey var ama akıntı hiç yok her ay olan yumurta akı gibi kaygan akıntı 3 gündür gelmedi.. sende varmı
ama yumurtanın çatladığını akıntı belli eder..52 saat oldu bana illaki çatlamıştır bu saate kadarAkıntı bende de yok. Sancım bugün daha da arttı
Mutlaka çatlamıştır. Belki de döllenme olduğu için akıntı yoktur. Ben ilk kez yaptırdığım için çok da bilgi sahibi değilim ama en geç 36. saat çatlamış olması gerekiyor.ama yumurtanın çatladığını akıntı belli eder..52 saat oldu bana illaki çatlamıştır bu saate kadar
benimde klomen ve ardından ovitrelle ilk iğnem hiç bilgili değilim..inşallah tutmuştur ıkımızınkide. birbirimizi takip edelimMutlaka çatlamıştır. Belki de döllenme olduğu için akıntı yoktur. Ben ilk kez yaptırdığım için çok da bilgi sahibi değilim ama en geç 36. saat çatlamış olması gerekiyor.
Inşallah ya. Aynen takip edelimbenimde klomen ve ardından ovitrelle ilk iğnem hiç bilgili değilim..inşallah tutmuştur ıkımızınkide. birbirimizi takip edelim
benimde klomen ve ardından ovitrelle ilk iğnem hiç bilgili değilim..inşallah tutmuştur ıkımızınkide. birbirimizi takip edelim
Ben 3 gün bitti 4 güne girdim canım.ve hala ara ara ağrı ve batmalarim var ama akıntı hiç yokKizlar siz benden bir kac gun öndesiniz ben bu gun iğnemi oldum hemen akinti oldu bende sizi takip edeyim
Ağrı bende de hala devam ediyor Hele dün akşam kıvrandım resmenBen 3 gün bitti 4 güne girdim canım.ve hala ara ara ağrı ve batmalarim var ama akıntı hiç yok
Bende sadece kasık ve bel ağrısı var. Ama ishal ya da kabızlık yok. Üşütmüş olmayasınızishal ağrısı sancısı gibi bir agrı var ama kabızım çok karnım ve kasıgım ağrıyor bugun 5 ci gün sizinde öylemi
Dun ölücem sandim siskinlikten sabaha kadar uyumadim ama bu gün çok sükür iyiyim o sekilde bir sikinti yok bende ama insallah tutar yaa sizin bebisiniz varmi ilkmiishal ağrısı sancısı gibi bir agrı var ama kabızım çok karnım ve kasıgım ağrıyor bugun 5 ci gün sizinde öylemi
Ben Çarşamba günü yaptırdım. Ağrı normal diyorlar ama sizinki fazla gibi. Doktorunuza sorun derim. Farklı bir şey olmasın.Merhaba Bayanlar,
ben çatlama iğnesi olarak klomen vuruldum. 14 ocakta son bir kaç gündür rahim tarafında aşırı ağrılarım var nedeni ne olabilir bilginiz var mı? bazen kopucakmış gibi şiddetleniyor ağrım.
Ya belki normaldir. Kişiye göre derecesi farklıdır. Ben de ilk kez yaptırdığım için pek bilemiyorum. Sancı bende de var ama ilk 3 gün yoğundu şimdi hafif. Yine de ulaşmaya çalışın ya. Ya da bilgisi olan bir arkadaş okuyorsa yardımcı olursa iyi olurhiç bilmiyorum ki doktorumda çok yoğun ulaşmak zor oluyor.
panik yapma. En iyisi baktın bu akşam da devam ediyor yarın direk git mecbur bakacakaradım iki kez ulaşamadım
görüştüm doktorumla endişelenecek bişey yok. çatlama evresi olduğundanmış şiddetli ağrılarım.
Iyi çok şükür. Sorun yokmuş.görüştüm doktorumla endişelenecek bişey yok. çatlama evresi olduğundanmış şiddetli ağrılarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?