çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Bende sadece kasık ve bel ağrısı var. Ama ishal ya da kabızlık yok. Üşütmüş olmayasınız
belimde aynı adet olmadan a
görüştüm doktorumla endişelenecek bişey yok. çatlama evresi olduğundanmış şiddetli ağrılarım.
canım benımde 5 gün oldu agrım ilk 3 gün çok kotuydüm şimdi arada batma oluyor kasıkta daha iyiyim..ama hiç akıntım olmadı 5 gündür ben yumurtanın çatladıgına dahi emin degilim..

3 martta çatlama iğnesi yaptırdım ovitrella göbekten ağrı sızı olmadı 30 saat ustune biraz kasık ağrısı oldu başka da bişi yok bugün 7. Gün ama hiçbir belirti yok yine olmadı galiba

Kızlar günaydınnn
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı

Yaşadim hepsini kesin hamileyim dedim gün gelince oldum bi sikinti vardi bu ağrilar normal değildi meğerseki rahim duvatim incelmiş klom ovit. Igne 2. Denememdi yaramamis biraktirdi dr. Insallah sen öle değilsindir kendini fazla dinleme olacakmis gibi şartlama ilac iğne oldun diye kafani rahat tut gerçekten çoguda pskolojik

geçen ay progestan kullandım estrofem ile rahim kalınlaşsın diye eşimde şuan herhangi bir test vs yaptırmıyor Rabbim hepimize hayırlısı ile evlat versin

geçen ay progestan kullandım estrofem ile rahim kalınlaşsın diye eşimde şuan herhangi bir test vs yaptırmıyor Rabbim hepimize hayırlısı ile evlat versin
Ilaçlari dr. Mi önerdi inşallah canim ya hayirlisi o bebişler bu göbişlere gelicek mevlamin izniyle

Kızlar ben çatlama iğnesi olduktan 14 gün sonra belirtilerini yaşadım catladıgındada akıntı olmadı ama hamleyim şu an

bana da yaramadı çünkü bu ay da kırmızılar geldi nasip Rabbim hepimize nasip eder inşallah

Arkadaşlar merhaba...
Ben 1nisan da çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Günüm 2gündür kasıklarım da adet olacakmışım gibi hafif ağrı ve göğüslerim normalinden daha fazla şişti hafif ağrıyolar ve akşam saatleri miğde bulantısı oluyo. Böyle bi durum yaşayan oldumu?? Ayrıca şeffaf akıntım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Eklemek istedim.. Doktorum pko teşhisi koymuştu adetimin 5.günü klomen kullandım 5gün. 7.günü doktora gittim yumurtalığın oluşmuş dedi ve öylelikle iğneyi verdi bilginiz olsun :)

Arkadaşlar kinse yokmuuu...??
Bugün ilk idrarla test yaptım evde ikinci çizgi okadar silikki çok zor gördüm bu nedir sizce hamilemiyim?? Bugün iğneyi vurulalı 11gün oldu
11. gün erken bazen testte çatlatma iğnesinin etkisi çıkabiliyormuş. Ben de iğneden 16 17 gün sonra yaptım idrarda çıktı ama ertesi gün kanda baktırınca emin olmuştum.

11. gün erken bazen testte çatlatma iğnesinin etkisi çıkabiliyormuş. Ben de iğneden 16 17 gün sonra yaptım idrarda çıktı ama ertesi gün kanda baktırınca emin olmuştum.
1 hafta daha beklemem gerekiyor ozaman ahh bu beklemeler (( sağol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…